Gå til innhold

Giraffmums

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Giraffmums

  1. Hør etter nå Nokia: DERE MÅ FÅ ANDROID PÅ TELEFONENE DERES NÅ! HVIS IKKE SÅ GÅR DERE KONK! Bare et lite tips altså :)
    Med tanke på hvor utrolig bra Windows Phone fungerer så får jeg håpe Nokia har is i magen og fortsetter.Det er heller du og andre som bør kjøpe Nokia telefoner med WP slik at de ikke går konk. Bare et lite tips, altså.

     

    Ja jeg er helt enig. WP er jo fantastisk å bruke. Jeg syntes det knocker både iOs og Android på brukeropplevelse. MEN! jeg vet ikke med Dere, men jeg føler at Det skal liksom "skje" med WP8. Føler at WP ligger og venter på 8ern og da skal alt løse seg opp. Men i mellomtida så taper jo Nokia så det suser til alle andre konkurrenter. Hvorfor kan de ikke også lansere Android telefoner, mens vi "venter" på WP8? Samsung klarer jo det så hvorfor ikke Nokia?

  2. HVORFOR?????? er det ingen som kan lage ei forbaska Androidklokke med GPS og Bluetooth??????????? Jeg har spurt meg selv dette spørsmålet flere ganger. Android + Spotify + Endomondo + Bluetooth = Sant. Da har du trengingsapp og all musikk med deg på armen. Det nærmeste jeg kommer er I`mWatch men den mangler jo GPS og Bluetooth. http://www.imwatch.it/no-en
    http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Fitness/MOTOACTV-US-EN

     

    Wow! Den har jeg gått glipp av. Få android på denne så er vi jo i mål. Men den ser jo seriøst ut som en god kandidat.

  3. HVORFOR?????? er det ingen som kan lage ei forbaska Androidklokke med GPS og Bluetooth??????????? Jeg har spurt meg selv dette spørsmålet flere ganger. Android + Spotify + Endomondo + Bluetooth = Sant. Da har du trengingsapp og all musikk med deg på armen. Det nærmeste jeg kommer er I`mWatch men den mangler jo GPS og Bluetooth. http://www.imwatch.it/no-en

     

    Denne Nike klokka er jo helt ubrukelig. *Den må jo i tillegg til tlf da om man også vil ha med seg musikk. Evt en liten MP3 spiller, men da er du tilbake til flere gadgets igjen.

     

    Sukk!

×
×
  • Opprett ny...