Gå til innhold

ThermalTake98

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThermalTake98

  1. Hei

     

    Har nettopp begynt å recorde spill ved hjelp av Mirillis Action, som er et alternativ til Fraps. Å recorde spill er ikke et problem, men jeg får aldri lyd på de opptakene jeg har gjort som er i et spill. Hvis jeg recorder desktop så recorder jeg også lyd, men når jeg recorder et spill så får jeg ingen lyd i den ferdige videoen.

     

    Har skiftet innspillingsenhet i Windows 7 til Stereo Mix for å recorde den lyden jeg selv hører når jeg spiller, men får ingen lyd. Kan noen hjelpe meg?

  2. Hei

     

    Skal snart gå til innkjøp av ny laptop og har siklet en del på diverse ultrabooks, det finner MANGE av dem, men de har alle Intel ULV prosessorer, noe jeg ikke ønsker da jeg trenger en del prosessor ytelse. MEN jeg vil heller ikke gi vekk batteritid ved å kjøpe et gigantisk beist med en quadcore eller lignende.

    Det er derfor jeg har sett en del på Apple Macbook Retina 13.

     

    Har aldri hatt sansen for Apples OSer og skal derfor ha Windows 7/8 eller Ubuntu, men siden den skal brukes på skole trenger jeg Windows for å få full kompabilitet med alle slags programmer osv...

     

    Lurte derfor på om det er noen spesielle problem ved å kjøre Windows på en Macbook når det kommer til drivere og f.eks batteritid.

     

    Takk for hjelpen

  3. Need for Speed Rivals kommer jo til ps4 til realese i norge.

    Ja NFS kommer til både Xbone og PS4, men spør deg selv. Kan virkelig NFS sammenlignes med Forza spillene og GT spillene? Svaret: Nei, det vet du godt selv. Et skikkelig bilspill handler ikke om å drifte svært urealistisk gjennom svinger for å unnslippe amerikansk politi som på en eller annen måte har fått tak i Lamborghini Aventadorer.

  4. For et halvt år siden hadde jeg ikke trodd at jeg skulle si det, men den eneste telefonen under tusenlappen, som virker, er Nokia Lumia 520. Til tross for prisen på 800 kroner får du en kjapp telefon, en fullgod skjerm og et helt ok operativsystem. Bevares, den har mangler, men den leverer varene. Tro det eller ei.

     

    Har selv en Nokia Lumia 620 som også er ekstremt god i forhold til det jeg kjøpte den for (1100kr). Har plass til MicroSD og har til og med NFC. Fant ut at jeg fikk mer med en billig Windows Phone 8 mobil enn en android mobil til samme pris. Windows Phone 8 er et OS som kjører "smooth" på selv de dårligste mobilene!

  5. Det kommer veldig an på hva du skal bruke det til. Om du ønsker noe til å se film på, spille enkle spill og være på internett så foreslår jeg et nettbrett. Det finnes utrolig mange nettbrett der ute med flere forskjellige OS. Windows 8 RT, Android og iOS.

     

    Hvis du er villig til å bruke 4-5 lapper så er nok en ''blanding'' veien å gå. Asus, Acer, Samsung osv har nettbrett der man kan ta av/på tastatur og få lengre batteritid og flere tilkoblinger. Jeg har selv http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=761888 og er meget fornøyd. Perfekt til å se film på i senga og med tastatur kan jeg skrive dokumenter på Office som følger med nettbrett som har WIndows 8.

     

    Alt i alt så kommer det an på hva du har lyst på og hva du egentlig trenger. Om ikke lenge kommer Tegra 4 fra Nvidia og Intel kommer til å lansere Haswell mobile prossesorer som vil være mye raskere enn dagens Tegra 3 o.l.

×
×
  • Opprett ny...