Gå til innhold

HaakonAtw

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HaakonAtw

  1.  

    Dette spillet blir fette bra. Lenge siden jeg har gledet meg så mye til noe. Det ergøy å være star wars fan i disse dager. både spill og filmmessig

     

    Jepp.

    Mange gode filmer og spill for tiden.

    Nå mangler vi bare et Lego Star wars spill med de nye filmene.

    Lego Star Wars: The Skywalker Saga er på vei, som tar for seg alle de 9 hovedfilmene :)

    • Liker 3
  2. Epiphone er ikke så verst for nybegynnere, på 4sound starter de på ca. 2600 kr. Ellers så har du jo også Hagström som var den første skikkelige el-gitaren min. Synes den var utrolig god å spille på, og føltes mye bedre enn en Epiphone etter min mening, men da må du nok litt høyere opp i pris om du er villig til det :) Kjøpte min ny for 5000. Mener det så absolutt er verdt det, mye gitar for pengene!

  3. I påsken satt jeg å spilte conquest på Op.Firestorm, lå med min vante m98b(12x scope/bipod), og headshotta en på tror det var 1360m eller no, mitt første over 1000m :D en liten halvtime senere var jeg attacker og lå i fjellsida på høyresiden, og så et helikopter i det fjerne. Tenkte for meg selv at det kunne være artig å headshotte piloten, uten at jeg hadde store forhåpninger at det skulle gå. Ble ganske overasket over at det første skudde jeg fyrte av, som jeg skøt bare et par sekunder etter jeg sikta inn, ble headshot og så helikopteret styrte i bakken! Var 450m avstand :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...