Gå til innhold

Virus ^_^

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Virus ^_^

  1. Alt logges av egne selskaper. Når forholdene for personvern endres og opplysningene frigis kommer regningen og straffereaksjonen. Heldigvis har jo bransjen innsett hva folk vil ha så det har jo greit redusert omfanget. De som konsumerer gratis i dag er morgendagens kjøpere uansett, så det kan man ta på markedsføringsbudsjettet. Flere som bruker torrents som markedsføring. Det øker appetitten og får folk til å kjøpe mer, noe dem måtte ha betalt masse penger fo ellers med markedsføring. Bransjen kan nok takke p2p mer enn dem er villig til å innrømme.

    Så det betyr at vis jeg laster ned masse filmer og serier, så vil jeg få regning? Ikke sånn at de har bevis

    '

  2. For en stund tilbake siden, så var det mange artikler på nett om at nettpirater skulle bli stoppet, og bli straffet hardt.
    Det jeg lurer på om det er noen som i det hele tatt har fått straff hær i Norge for nedlasting av torrents?
    Det er jo veldig fristende å laste ned den aller nyeste episoden av en serie, eller filmer. Så hvor stor tror dere sjangsen for at man blir tatt? Jeg tror den er minimal.
    Jeg sier ikke at jeg ikke tørr å laste ned sånn btw xD

  3.  

    Det er en bok som mange mener har en livsendrende effekt. Det er jeg enig i.

    Jeg skulle ønske noen pekte den ut til meg når jeg var yngre, for den gir deg virkelig et fortrinn i menneskelige relasjoner.

     

    Om du leser den så vil du finne en annen måte å håndtere "problemet" på :)

     

    Er det noen forskjell på norsk og engelsk versjon?

     

  4. Takk for svar :) . den boken så nesten interessant ut. Akkurat når når jeg skriver det, ignorerte jeg han xD. Sitter jo ved siden av han så :p

     

    Vil nevne at denne situasjonen ikke er så ille, det er enkelte dager han oppfører seg som en liten unge, og da hadde det vært greit å sette han på plass :)

    Selvironi kommer du langt med. Mye du kan gjøre for å enkelt drite han ut ved bare å ha en ironisk tone når du sier det.

     

    For eks. Reise deg opp å begynne å klappe forran hele klassen når han kaster bøkene dine i bakken og bare si noe ironisk i mens.

     

    Gjorde noe lignende engang, det gjorde bare at han ble sykt flau.

     

    Et eksempel er NSB reklamen som gikk for noen måneder siden, hvor billettkaren har på mikrofonen når han snakker med dama, så hele toget hører det Når han går ut i toget begynner hun ene å etterligne han me disse kattelydene etc.

    Tenkte hver eneste gang at han skulle bare fortsatt med å lage disse lydene mot henne, da hadde det automatisk ikke vært like morsomt lengre ;)

    Høres ut som et godt tips. Kan jo kanskje prøve det engang.

  5. Hehe.

     

     

    Er du en veldig god venn med jenta så går det vell an å fikse noe på den måten ;)

     

    Anonymous poster hash: e0057...c7f

     

    Er nok ikke det, Hun var den første jeg ble kjent med på når jeg startet på videregående, men fant fort ut av vi ikke hadde samme interesser eller noe. Så ikke utviklet noe serlig godt vennskap

  6.  

     

    Jeg tror det er viktig at sykehusene har det romslig økonomisk, men skolene kunne jo vært lagt ned. Hva er poenget med å samle barna i store bygninger som er dyre å varme opp, når de heller kunne vært hjemme i små grupper? Barn (ikke de minste) og fanger (ikke de farlige) burde kunne være hjemme. Det er de alvorlig syke, som ikke kan være hjemme, som må på institusjon.Derfor trenger sykehusene penger, mens skole og fengsler i stor grad kan legges ned.

    Er du seriøs?

     

    "Romslig" var kanskje litt drøyt, men sykehus bør ikke være i en situasjon med korridorpasienter for eksempel.

     

    Enig i den, men å legge ned skolene er noe som ikke burde gjøres.

    • Liker 1
  7. Jeg tror det er viktig at sykehusene har det romslig økonomisk, men skolene kunne jo vært lagt ned. Hva er poenget med å samle barna i store bygninger som er dyre å varme opp, når de heller kunne vært hjemme i små grupper? Barn (ikke de minste) og fanger (ikke de farlige) burde kunne være hjemme. Det er de alvorlig syke, som ikke kan være hjemme, som må på institusjon.Derfor trenger sykehusene penger, mens skole og fengsler i stor grad kan legges ned.

    Er du seriøs?

    • Liker 1
  8. Ta det med ro. Dere vokser av dere slike barnsligheter ganske snart...

     

    Vil du gjøre kort prossess så gi han en "ørefik" eller "en på trynet" for å si det på godt norsk og le litt etterpå og la det fremstå som en spøk. Da er han taperen uansett. Blir han sint og slår tilbake så tålte han ikke spøken, og gir han seg så har han tapt da også.

     

    Ikke begynn med drittslenging tilbake. Enten så komfronterer du han saklig, eller så klapper du til han. Evt. begge deler.

     

    Om du er sterkere enn han eller ikke har ingenting å si.

    HAn er en ekstremt barnslig person. Når jeg ignorerer han, som er den beste måten for å irritere han, så skyver han bøkern mine på gulvet fro å få min oppmerksomhet, eller trekker ut pc-laddern. Når jeg faktisk er lei av alt bulshitten ahnnes, så putter jeg bare musikk i øret.

     

    Men ja, du har rett i det du sier, forhåpentligvis

  9. Jeg synes vi har det bra jeg.

     

    OT: Noen som vet om det finnes noe begrep eller wiki-side på det at uansett hvor bra man har det, så vil man alltid prøve å strekke seg etter noe mer? Det er liksom en ond sirkel hvor det aldri blir bra nok. (Kjøpe seg f. eks. Audi R8, craver etter Lamborghini Veneno, når Veneno er oppnådd, er ikke det bra nok og man craver etter en Adventador osv.)

    Vi har det bra, men veiene ute i distriktet, og tilbudet for ungdommer er helt forferdelig. Spessielt i nord-troms

  10.  

    Ha sex med dama hans, ta bilde og vis det til han dagen derpå.

     

    Er du sterkere enn han?

     

    Anonymous poster hash: 14e5d...c23

     

    hahaha. Det verste er at jeg introduserte jenta til han xD. Er ikke sånn at vi er uvenner eller noe, vi snakker en del sammen. Men hver eneste gang vi har en diskusjon, så starter han med all det bullshitten, flere ganger jeg har hatt lyst å slå han i trynet. Men jeg gjør det ikke fordi konsekvensene bare er negativ.

  11. Jeg får liksom ikke satt meg i respekt for visse personer i min klasse.
    Det er spessielt en i klassen som fortsetter å hakke på meg med å etterligne min dialekt, eller vri på de tingene jeg sier, slik at det bare høres dumt ut. Dette påvirker ikke meg på noen særlig grad, jeg tar meg ikke nær av personer som hakker på andre for å føle seg selv bedre, men begynner å bli rimelig iriitert av det. Vet ikke helt ka jeg skal gjøre for å få han til å stoppe med det. Nytter ikke konfrontere han muntlig, for hannes forsvarsmetode er bare å angripe meg igjen muntlig. Så jeg går ofte ut som (tapern) av diskusjonen.
    Kan legge til at jeg ikke er så god å snakke for meg, sier ting feil i feil sammenheng osv, og det utnytter han.

    Ville vært greit å sette en stopper for slike personer.

×
×
  • Opprett ny...