Gå til innhold

Lovefromabove

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lovefromabove

  1. Det som vil hjelpe mer enn å være med på kamper av høyere niva, er faktisk å heller observere progames (evt. prospillere fra twitch.tv) uten å spille selv. Ta disse ideene og taktikkene du får med deg inn i kamper du selv spiller. Spar noen "replays" så kan du se kampene igjen senere. Det kan også hjelpe å se seg selv spille via replay evt.

     

    Har spilt dota i ca. 8 år nå og spiller på et høyt nivå. Har deltatt i noen mindre turneringer osv, men det betyr på ingen måte at jeg føler meg utlært. Det er alltid rom for utvikling i dette spillet.

     

    Det jeg vil anbefale er å spille ca. 300-500 matcher og gjøre deg oppmerksom på "positioning", plassering om du vil. Lær deg hver eneste helt for å få en god oppfatting av hva slags "skills" de har og "range" på de.

     

    det er helt sant som du sier. DotA handler om "teamwork". Spør deg selv mens du spiller, Hvilke lanes har problemer med "farm", "harrass" eller evt. blir "pushet" og hva kan du selv gjøre for å hjelpe. Dette er den absolutt smarteste tankegangen man kan ha mens man spiller dota. Når man kommer litt mer inn i spillet kan man begynne å tenke på "trades" ofre et tårn for et "kill" f.eks. Men det blir litt i meste laget for denne omgang.

     

    Jeg kan godt svare på spørsmål hvis noen har det.

     

    Love

×
×
  • Opprett ny...