Gå til innhold

strawberries

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av strawberries

  1. Kanskje det kunne være en ide å høre med foreldrene til vennene dine, siden de tydeligvis betyr mye her? Kanskje de har et godt forslag, eller kanskje de rett og slett synes du burde la være. I alle fall, snakk med dem.

    Syns det blir vanskelig også, siden jeg egentlig aldri har snakket noe særlig med dem før dette.. Men det må vel kanskje til.

  2. Heisann!

    Jeg var på Hove 2012 som mindreårig, og det er absolutt ikke et problem :w00t: Vaktene på Hove bryr seg mer om berusete folk som gjør hærverk, og fokuserer på tyverier og lignende. Dog er de strenge med utsalg til mindreårige, og folk som kjøper for dem. Gjør dette diskre :)

     

    I kontrollen er går det fint for mindreårige å bære alkohol, ettersom loven sier ikke noe om mindreårige som bærer alkohol. Men ikke ta noen sjanser, og pass på å holde deg bevisst.

     

    Håper dette ga deg noen svar :)

    Tuuusen takk, dette var veldig til hjelp! Tror du vaktene ville gjort noe særlig om vi ble sett drikke på campingen liksom, så lenge vi oppførte oss som folk? Altså, er de veldig strenge?

  3. Har veldig lyst på en tattovering til minne om en venn som ble skutt på Utøya. Men dette er en veldig stor ting for meg å gjøre, så det skal tenkes nøye i gjennom. Men jeg vet liksom ikke, hva er greit å tattovere, og hvor? Tenker på foreldrene til vedkommende osv, vil jo ikke støte dem på noen måte selvsagt. Ellers tar jeg i mot alle idèer og innspill - er veldig klar over at dette burde være noe jeg kommer på selv egentlig, men siden dette er et såpass sårt tema så vil jeg ikke gå "utenfor grensen"..

  4. Jeg har veldig lyst på piercing. Enten i selve leppa, eller Monroe/Madonna piercing. Men greia er, jeg har ingen anelse om jeg ville kledd det eller ikke. Hva mener du skal til før en person kler piercing? (enten piercing generelt, eller disse spesifikke)

    Bør en ha en viss stil, kler en det bedre med større/mindre leppe, med en viss ansiktsform osv.. Kom gjerne med bilde-eksempler.

  5. Da har eg fått tak i oppgavan! :) Dem ligg i spoiler tell dem som ikkje vil "jukse".

     

     

    ....... :) lykke tell i mårra! Trur nok eg går rundt klokka 13. Har fådd hørt fra skoln at det skal bli en ny vri på eksamen, veit ikkje ka den blir.

     

    det lå ikke akkurat noen oppgaver i spoileren som jeg kunne se da men..?

    Hva tror du var meninga da? :closedeyes:

  6. Hva har dere med dere av stoff og kilder?

     

    Altså, jeg har en minnepenn, og til nå har jeg tatt inn hele forberedelses-delen fra udir, pluss PDF-filer av hva det står på wikipedia om Henrietta Lacks og HeLa. Har også med handlingsresymeet av Ship Breaker. I tillegg har jeg samlet et ark med forskjellige folk sin definisjon og forklaring av "love" - tenkte kanskje det kunne være lurt å ha med siden dette er det overordnede temaet. Hva annet kan være lurt å ha med?

  7. Jeg vet at jeg vil ta 2. året vgs i utlandet, men jeg er usikker på hvor. Blir enten USA eller Storbritannia (helst England, tror jeg), men jeg klarer ikke å velge siden jeg ikke har noe slags forholdt til stedene. Aldri vært på ferie der eller noenting før, så jeg aner ikke hva slags miljø det er man havner i, osv. USA føler jeg at jeg vet litt mer om etter å ha lest uttallige blogger, men vet svært lite om hvordan det er å være utvekslingsstudent i Storbritannia.

    Noen som kan dele sine erfaringer, og kanskje noen kan fortelle meg litt om forskjellene i miljøet og kulturen i USA og Storbritannia? Og hva med skolesystemet? Ser for meg at det er ganske store forskjeller egentlig.. :)

×
×
  • Opprett ny...