Gå til innhold

Pescado

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pescado

  1. Folk har forskjellig smak.

     

    Det er også vanlig å venne seg til lyden i hodetelefonene man allerede har, og derfor bli skuffet når man prøver noe nytt...selv om det skulle være bedre. Dette er mye av grunnen til mytene om innspilling av nye hodetelefoner; man venner seg rett og slett til den nye lyden.

     

     

    (jeg sier ikke at innspilling av hodetelefoner har null effekt, men at effekten er sterkt overvurdert)

     

    Jeg vil nok mer si at de lyder akkurat det samme enn anerledes fra ATH-M50. Når jeg ser at alle anmeldelser hyller lydkvaliteten og gir den topp score over alt, begynner jo jeg å lure på hvorfor jeg ikke føler tilsvarende. Kan vel ikke ha fått et falskt par? (Bestilte fra Netonnet).

  2. Ja, vi såg kor mykje mat folk da. Den einaste måten at ingen sulter er det at folk fanden meg kan begynne å tenke litt før dei lager barn.

     

    Tenker er akkurat hva de gjør. De vet at flesteparten av ungene deres kommer til å dø, og akkurat derfor føder de mange barn. Dersom velstanden øker vil flere barn vokse opp og dette vil ikke lenger være nødvendig. Landene vil da få tilstander som i vesten hvor vi faktisk opplever en befolkningsnedgang om en ser bort fra innvandring, og befolkningsøkningen vil bremse.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=fTznEIZRkLg

     

    Vi har nok mat til å dekke hele verdens behov med god margin, så om vi kunne fordelt ressursene våre bedre ville det stort sett løst alle problemer.

  3. Burde være påbudt å ha vært i en slosskamp (gjerne "simulert") i en alder av 16-17, så man vet delvis hvordan det er, og kan stoppe mobbing. Folk som aldri verken har slått noen, eller blitt slått, tør sjeldent.

     

    Enda hun ene stoppet det rolig og greit, er det ikke sikkert det går like bra om det ikke er fake.

    Kampsport er tingen

×
×
  • Opprett ny...