Gå til innhold

lktjomsland

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lktjomsland

  1. Utfra testen å dømme er dette i høyeste grad en telefon jeg sterkt vurderer å anskaffe meg. Men jeg savner en uttalelse på noen sentrale punkter i testen, som jeg gjerne ønsker å få svar på før jeg evt anskaffer meg denne telefonen.

     

    At det kun finnes internminne på denne telefonen trenger ikke være noe stort problem. Lagringsplassen til bilder, musikk og video vil uansett bli mye større på One X enn det er på Sensation XL (der dette minnet etter min mening er tragisk lite etter min mening). Det jeg savner info om i testen er hvor mye av lagringskapasiteten som er på telefonen som er avsatt til apper, og hvor mye som er avsatt til bilder, musikk, video osv.?

     

    Det andre punktet er langt viktigere. ONe X er tross alt en mobiltelefon, og skal derfor også kunne brukes som telefon. Jeg savnet uttalelse fra testerne om hvordan denne telefonen er som telefon. Håper at amobil kan oppdatere denne testen med info om hvordan One X funker når det gjelder vanlig telefoni- Har bare litt dårlige erfaringer med HTC Sensation når det gjelder telefoni så dette er et punkt som betyr ganske mye for meg når jeg skal anskaffe meg ny telefon.

×
×
  • Opprett ny...