Gå til innhold

Eirik----

Medlemmer
  • Innlegg

    134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eirik----

  1. Hei, 

     

    Har de siste 2 åra gått gjennom 3 * 1000kr /stk ørepropper grunnet daglig bruk der kabelen til slutt ryker i kontaktpunkt. Er ekstremt irriterende å måtte kjøpe nye hele tiden fordi kabelen ikke holder opp, så nå ønsker jeg å kjøpe noen ørepropper som har avtakbare kabler. 

     

    Føler i tillegg at jeg har litt "unormale" ørekanaler, slik at proppene enter faller ut hele tiden, eller at jeg må ha såpass store i at det gjør vondt etter 20-30min. Ønsker derfor også å få noen ørepropper som er enten støpt etter min ørekanal, eller hvor jeg i ettertid kan bestille nye "gummi-tupper?" formet etter min ørekanal. 

     

    Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dette? 

     

    Kan droppe custom "gummi-tupper" om øreproppene medfølger veldig mange forskjellige. 

     

    Budsjett "1000-5000kr" men kan strekke meg lenger om det har noe for seg. 

     

    Bruker kun sammen med iphone og macbook om det har noe å si. Vet at noen propper er enten android eller iphone av en eller annen grunn. 

     

    - Eirik 

  2. Hei, 

     

    Ser etter en skjerm som kunne vært grei til macbook pro som jeg nettopp kjøpte, litt om hva jeg ser etter: 

     

    1. Usb-c tilkobling hadde vært greit, ikke et krav

    2. "Sleek" look, dvs, ikke en skrikende gaming-skjerm som ikke passer i stuen. 

    3. Må være mulig å snu den slik at den står vertikalt, og ikke horisontalt.

     

    Skal for det meste brukes til skrive på word dokument, websufring og kansje noe civ og cs go. 

     

    Prisklasse: opp til 10k, men tar gjerne en skjerm til 2k hvis en får noe for det. 

  3. hmm, jeg har i5-en med 8gb og ssd. Det gjør at den vil være litt treigere enn den pc-en jeg har nå, men tynnere og høyere oppløsning på skjerm?

     

    Mac-en jeg har nå har en lei tendens til å bli varm og bråke når den blir overbelastet. Vil mac 12" ha varmgang ved bruk, eller er cpu-en være såpass effektiv at varme ikke vil være et problem?

  4. Hva skal den brukes til?

     

     

    Skal brukes til skriving, streaming (musikk og film) og web-surfing.

     

    Jeg har ofte veldig mange programmer oppe på en gang (10+) og lurer på om den vil kunne brukes uten antydning til lagg? Det eneste jeg synes er verre en å drasse på en tung pc er å ha en pc som lagger litt som fører til at jeg konstant må lukke programmer....

  5.  

    Grunnet til at man vil fjerne samfunnets klasseskiller er da det skal være rettferdig for alle.

     

    Problemet med samfunnet vårt i dag er jo det materialistiske, en vil ha mer, og mer..

     

    Hei,

     

    bare av ren nyskjerrighet, hva er viktigst for deg?

     

    1: En reduksjon av klasseskillet i Norge.

     

    2: Økning av levestandaren til de fattige i Norge.

     

    Jeg bare lurer da jeg ikke ser hvordan det å beskatte de rike 100% på lønn over 1.5mill hjelper de fattige på noen måte. Vil ikke de rike da bare flytte ut av landet, og de fattige være like langt?

  6. I forbindelse med skole fikk jeg nettop en macbook pro 13''

     

    det jeg da lurer på er om det vil lønne seg å gå til innkjøp av en samsung 830 128gb ssd og 8 gb ram (trenger litt hjelp til å finne ut hvilken ram jeg i såfall skal velge...)

     

     

    vil det være mulig å speile harddisken over til ssd-en ( har masse dyr programmvare i forbindelse med skole og kan absolutt ikke miste dette)

  7. Jeg har tenkt å sleeve alle kablene i kabinettet, men jeg har noen spørsmål:

     

    1. kan jeg ta u1 og cp power kablene å legge dem i en slik:

    ( http://www.moddiy.co...%252d-Blue.html )

    har alle kablene samme volt så det bare er å kjøre på, eller må jeg være litt forsiktig her?

     

    2. kan noen anbefale en side å kjøpe sleeving fra? til nå så har jeg sett mest på:

    ( http://www.moddiy.com )

     

    Takker på forhånd for svar :D

  8. jeg har noen spørsmål når det gjelder gpu overklokk:

     

    1. Gpu voltage, er det er standard svar på hvor høyt dette skal stå, eller må jeg bare prøve meg frem? i tilfelle hvordan?

     

    2. Memory clock, er det noen vits i å overklokke når jeg bare spiller på en skjerm + en skjerm til skype, spotify, temp måling osv?

     

    3. temp, på hvilke temperaturer burde jeg gi meg? (kjører unigene heaven dx11 med alt på max for benche og stresse kortet)

     

    4. power target, ja, kan noen forklare dette for meg?

     

    5. slik jeg har forstått så skal du fortsette å øke mhz på gpu bost til du får tearing eller pc-en skrur seg av, når dette skjer senker du mhz litt og du er good 2 go på en stabil overklokk?

     

    kan noen linke til side® med god overklokking lese-materiale?

  9. skjermkort er asus gtx 670 cull, det er ikke delene det står på. Kjøling er phantecs , så det er ikke det heller. Det er et eller annet som er stilt inn feil elns. pc-en er aldri over 40% load (med unntak av gpu) alle andre deler er kjølige og under lav load sev ved bf3 alt ultra. det er fraps som bare senker fps-en, og jeg skjønner ikke hvorfor?

  10. problemet er at når jeg skrur på fraps, bare senker den fps, som igjen senker load på gpu. Den øker ikke load på hverken ram eller cpu, noe jeg finner...rart. når det kommer til affinity får jeg acess denied, hvordan kan jeg endre dette?

  11. hei,

     

    jeg har noen mindre problemer med pc-en som jeg gjerne ville ha løst. Jeg håper noen av dere datakyndige her kan hjelpe meg :). siden jeg har flere spørsmål vil jeg prøve å holde det litt ryddig.

     

    1. Ramdisk: Har lest litt rundt om dette, og tror jeg forstår det grunnleggende. Det jeg da lurer på er:

     

    a) ytelses effekten av å f.eks ha bf3 på ramdisk?

     

    b) overklokking av ram er utrolig enkelt, har nå corsair 16gb 1600mhz ram lp ( http://www.dustinhome.no/product/5010598525/corsair-8gb-ddr3-vengeance-lp-pc3-12800-1600mhz-cl9-2x4gb/#intcmp=searchProvider_dacsa )

    vil levetiden til ram-en synke ved overklokking? hva er en 99%sikker overklokkings-hastighet uten å risikere varmeproblemer med disse ram-brikkene?

     

    c) har merket meg at rundt 4-5gb ram blir til en hver tid brukt av pc-en (ved vanlig nettsurfing osv) er dette os-et som setter så mange oppgaver som mulig over på ram siden det er så mye å ta av?

     

    2. Fraps: Jeg og noen venner rekorder litt for gøy (ikke for noe uploading til youtube elns) Det jeg sliter med er framedrops. Jeg lurer på hva som foresaker dette? (jeg har prøvd å slå av v-sync, lock framerate i fraps og half size) Slik jeg har forstått det er det enten Cpu, Ram eller Hdd. Da Gpu ikke har noe å si på recording? Det rare er da at når jeg begynner å recorde så er cpu-en og ram-en under ca: 30-40% load. og jeg recorder til hdd og spillet er installert på ssd. specs er forøvrig: i7 3770k, og barracuda 7200rpm. (ingenting overklokket, ennå) Da kommer spørmålene:

     

    a) hvis det er cpu som er bottleneck, vil det da hjelpe å overklokke, eller få pc-en til å sette den til mer en 30-40% load på en eller annen måte? slik at den vil yte bedre.

     

    b) hvis der er ram, samme spørsmål som cpu.

     

    c) Hvis det er hdd, vil det da være best å spille på ramdisk og recorde til ssd for å så flytte filene over til hdd (dette vil være veldig tungvindt, men må jeg, så må jeg.)

     

    3. bf3: Har problermer med at singleplayeren fryser seg. Det er samme sted hver gang (begynnelsen av mission 2) har prøvd: reinstallasjon, reparer installasjon og selfølgelig restartet pc-en mange ganger. spillet er lastet ned fra origin. Hva kan dette komme av?

     

    Beklager for lang og kjedelig lesing, og takker på forhånd for svar :)

  12. Hei,

     

    jeg har en i7-3770k prosessor som kjøles av en phantecs vifte.

    Jeg har en viftekontroll (nzxt sentry lx) og når jeg spiller stiller jeg vanligvis opp viftene til 1300rpm og når jeg bare er på nettet, ser film osv har jeg viftene på 600rpm.

     

    det jeg da lurer på er, under load (gaming) med 1300rpm var cpu temp maks 50grader. og under load ved 600 rpm var cpu maks 63 grader. er det noen fordel å ligge ved 50 grader over 63 grader? har dette noe å si for levetid eller ytelse?

     

    bare nysgjerrig om jeg kan ha alle viftene på 600rpm konstant, eller om jeg burde stille dem opp når pc-en er under load :D

×
×
  • Opprett ny...