Gå til innhold

Johan100

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Johan100

  1. Hei. Har et spørsmål om bursdager i kontaktene og kalenderen på Lumia 800.. Jeg har lagt inn bursdagene på slekt og venner under kontakter. Har logget meg inn på hotmail.com og sett der om alt stemmer (og det gjør det..). Jeg vil gjerne ha beskjed om bursdag BARE den dagen de forskjellige har bursdag. Nå får jeg opp beskjed dagen før i kalenderen på lumian at: "Per's birthday" og i neste linje: "I morgen: Hele dagen". Hvordan får jeg kalenderen til å vise bursdagene bare de dagene de forskjellige har bursdag?? Vil ikke ha dem dagen før.. Har fjernet alle reminderne i hotmail.com og likevel får jeg beskjed dagen før... Irriterende... Noen som vet?

  2. Har noen andre opplevd følgende problem: Jeg åpnet Zune - telefon - vis alternativer for synkronisering - trådløs synkronisering - konfigurer trådløst synkronisering - neste. Da får jeg en feilmelding telefonen ble ikke funnet. Feilkode 80004002. Noen som vet om hvordan jeg kan få fikset den?

  3. Heisan.

     

    Jeg håper at det er noen som leser denne.. Jeg har en sang i hodet som jeg ikke husker hvem sang... Jeg husker bare en bitteliten del av teksten. Midt i sangen så kommer det en stemme som sier sånn ca " The question is: where is the money, where is the money".

     

    Noen som husker hvem som sang denne??

  4. Lurer på: Jeg har koblet til Zune og den synkroniserte telefonen. Jeg måtte tilbakestille til fabrikkinnstillingene. Da jeg koblet til Zune igjen, så kom ikke bilder, telefonnumrene og oppføringene i kalenderen tilbake... Hvor finner jeg kalenderoppføringen og telefonnumrene? De må jo være lagret ett eller annet sted på dataen?

×
×
  • Opprett ny...