Gå til innhold

chiron69

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chiron69

  1. I et amerikansk intervju angående Kinect, sa FBI/CIA at de ikke brukte den til å overvåke AMERIKANSKE borgere. Alle andre borgere i alle andre land er fritt vilt. Jeg anbefaler å skru av (plugge ut kinecten fysisk) fra Xboxen, og skrive et illsint brev til The Templars...ehhh USA's overvåkingsavdelinger (!).

    Ellers er det greit å ikke ha noe å skjule. Sånn på "long term basis". ;-) Men vi har da søren meg fortjent et privatliv etter andre verdenskrig, har vi ikke, Obama? Det lukter dårlig av hele den amerikanske administrasjonen etter George W. Bush gjorde "velling i veien" der borte. Se på Irak i dag. En katastrofe som ikke blir nevnt i nyhetene engang! Bush skulle vært stilt for riksrett, sammen med Powell, Rumsfeld og de andre haukene!

    • Liker 4
  2. Hvordan vil denne være i forhold til min Thermaltake True Copper 120 CPU-radiator mon tro? Er det noen vits i å oppgradere til vannkjøling? Har klokket min AMD FX-8350 til 8x4600MHz med Stock voltage,bare økt NB med 0.1V og CPU temp ligger på ca 55C ved heavy load og 35C i idle. Har en vifte på for å dra ut litt varme fra kobberen,men kan sette inn en til i push-pull,om nødvendig.Noe det ikke har vært enda... Kan jeg klokke den enda høyere med vannkjøing? Ser ikke fordelen. Utenom tyngden da... ;-) (2.9Kg kobber-radiator må festes ordentlig) Ellers: Kaboff!

  3. Vil en CPU med mindre transistorer i praksis være raskere enn en prosessor med mer transistorer? Eller kan en CPU med 6 mill.transistorer være kjappere enn en med 5 mill ("RISC-logikk") dersom kommandosett, flertrådkjøring, antall kanaler, osv. er optimalisert på CPU'en med minst transistorer? "På landet-logikk" vil vel kanskje tilsi at strøm gjennom en halvleder bruker tid, så jo flere transistorer, jo mere tid? ;-) Eller gjelder det bare dataoverføringer internt i CPU'en og ikke instruksjonssettet, der flere transistorer jo jobber samtidig med å lukke og åpne? ;-) Beklager litt langt og muligens teit spørsmål, men håper noen kan hjelpe. ;-)

  4. Helt enig med grunderen av netthandelen og blivakker. Tollgrensa er mer enn høy nok til at bransjen blir straffet med handelslekkase verdt milliarder. Å slippe mva er et privilegium for kjøpere, men en straff for norske butikker, der er pålagt å betale mva også på varer under 200 kr. Fellesskapet taper også ganske mange millioner på å gi oss det fritaket.

     

    Merk at grunderen også omtaler fortollingsgebyret som forbrukerfiendtlig. Gebyret er skyhøyt sammenlignet med vareverdien.

     

    Min løsning: Behold dagens grense (eller sett den ned til 100 kr) og kutt kraftig i fortollingsgebyret. Det bør ned under femtilappen.

     

    Tull, norske nettbutikker er stort sett overprisede, når man sammenligner med utenlandske priser på samme varer. Det må jo bety at avansen på produktene er STOR for nettbutikkene, og forbrukerne taper MASSE penger. ;-)

    Grensa bør være på 1000-1500kr.

    • Liker 1
  5. I'm disappointed that a 'Nobel peace-prize' winner don't live by his own words, and that he (Obama) thinks he has the right to spy on peaceful countries in Europe and Asia because he is american.

    I get more and more disappointed by the NSA/CIA for each day they exist,sadly.

    Mr. Obama; Please seek back to the values that your country once were so proud of. Now, not so much (to be proud of.) :-|

    Rather the opposite, in fact. Especially going after Mr. Snowden! Give the man some peace for revealing your cancer-sources, please.... Focus on the things that matter, not what Fox News, and the likes says matters. ;-)

    • Liker 1
  6. Kjekt å mimre... Det var tiden da det lønnet seg å lese datablader. ;)

     

    En viktig ting å nevne, at Moore's lov, som vel egentlig er over, om ikke det skjer noe revolusjonerende innen arkitekturen.

     

    Vi sa jo dette også i 1998,at nå var grensa nådd, men stadige nyvinninger har jammen gjort at både AMD og Intel har nærmet seg denne "loven" de siste årene. Men silikon er defintivt ikke veien videre. Man har vel forsket mye på superledere og biologiske transistorer de siste årene, men ingen har foreløpig klart å gjøre noe av dette like stabilt og billig som halvlederteknologien har blitt. Her vil vi forhåpentligvis se noen "undre" de neste femten årene. ;-)

×
×
  • Opprett ny...