Gå til innhold

SimsteX

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SimsteX

  1. Jeg tror absolutt at Snapchat ikke synker i brukere, jeg tror heller det øker.

     

    Denne karen sitter med informasjon og statistikk, han vet det nok. Jeg er 16 år og bruker det like mye som for 2 år siden. Så jeg tror absolutt ikke at det synker.. I tillegg begynner tantene og onklene i familien å bruke det. Jo flere generasjoner, jo flere brukere, jo større marked.

     

    I løpet av året tror jeg Snapchat får et nytt tilbud, større og bedre. Og når jeg får rett kan du referere til denne posten.

    • Liker 1
  2. Har HP Pavilion dv6000 eller noe sånt. Hatt den i litt over ett år (kanskje snart 2). Bruker den ikke så mye pga jeg har kjøpt macbook pro for 2 uker siden. Har prøvd å koble den til en ekstern skjerm, men den sender ikke data. Tror skjermkortet har sluttet å funke, men tror også det er noe feil med hovedkortet siden pcen pleier å skru av lyset på CAPS LOCK knappen etter ei stund. Det skjer nå ikke uansett hvor lenge den står på. Vet ikke så mye om hardware egentli. 500 GB harddisk og 4 GB ram..

     

    Takker hvis noen vet noe! :)

  3. Regn ut lengdene til sidene på trekanten, slik at du kan regne ut arealet. Da får du i tillegg diameteren på sirkelen slik at du kan regne ut arealet av denne. Areal av sirkel minus areal av trekant = svaret.

     

    Jeg er en 9. klassing og kan dessverre ikke å finne ut sidene på trekanten når det eneste jeg vet er at trekanten har 30,60 og 90 grader vinkler og at jeg bare kjenner den lengste kateten(5,8cm)

  4. Hei. Jeg har en iPhone 4 med oppdatering 6.0.1.

     

    3G på iPhone funker perfekt her jeg er nå (hytta), men problemet er at når jeg skrur på "Delt nett" så kommer nettverket opp på pcen. Pcen kobler seg opp mot nettverket, men det kommer bare en error, som tilsier at det er "begrenset tilgang".

     

    Det står på pcen at det er 5 "streker" og et advarsels ikon. Når jeg akkuratt har koblet til er det en en ipv4 adresse men ikke ipv6, etter kanskje sånn ca 10 sek kommer ipv4 adressen borte og jeg hat null tilgang til nettet på pcen. Mens det enda funker på iPhonen. Selv om pcen er koblet til nettet.

     

    Hvordan kan jeg få 3G på iPhonen til å funke på pcen? Takker for svar!

  5. Hei, jeg kjøpte en pakke fra CDON.com med Uncharted 3 goty og en ps kontroller. Nå har det seg sånn at når jeg går innpå multiplayer på uncharted og skriver inn online passet, står det at koden tilhører uncharted 3 network pass og jeg trykker på "Fortsett" for å laste den ned MEN senere står det: koden du oppga er kanskje feil eller ikke lenger gyldig, vennligst kontroller oppføringene dine..

     

    Takker for svar

  6. Har nettopp kjøpt meg PS3 "Super" Slim 500gb på nettet, den har ikke kommet enda.

     

    Jeg kjøpte også med Uncharted 3 GOTY Edition, som jeg forstår skal visst dette være Game Of The Year edition. Der man skal få alle DLC'er og alle avatarer i spillet, som du må betale for ellers.

     

    Jeg har spilt Uncharted 3 hos venner, jeg elsker det. Men GOTY versjon har jeg ikke sett før, noen som har prøvd GOTY? Er verdt pengene? Eller..?

×
×
  • Opprett ny...