Gå til innhold

Sneila

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sneila

  1. Jeg har akkurat kjøpt meg en Creative Zen Xfi, men er svært skuffet. Grunnen er at jeg har Mac og softwaren støtter kunn Windovs. Er det noen som vet hvordan man går utenom dette problemet, eller er jeg nødt til å levere den tilbake???

     

    Har du sjekket google?

    Ja, men jeg finner ikke noen svar der

  2. Jeg har en bærbar Zepto som snart er 3 år gammel. Nå opplever jeg at lyden henger seg når jeg spiller musikk. Jeg prøvde å reinstallere drivere til lydkortet, men det hjalp ikke. Dette problemet oppstår også når jeg spiller, men da henger hele maskinen seg ca et kvart sek, men det er forferdelig irriterende når det oppstår.

     

    Jeg er litt usikker på om dette er et softwareproblem eller hardwareproblem. Er det noen av dere som har vært borte i dette problemet før. :dribble:

  3. Jeg kommer ikke inn på bla speedometersiden til ITAvisen eller platekompaniet. Får feilmelding om at jeg ikke har aktivisert cookies, men det har jeg.

    Jeg har en PC med både IE 6 og nyeste Opera innstallert. Samboeren min som har en annen PC har ingen problemer. Og innstilingene i nettleserne er identiske. Vi er koblet i nettverk med samme router og HUB.

     

    Kan det være i brannmuren (Sygate) eller Windows at problemet ligger?

  4. Jeg har en Zepto 4100 og når jeg putter inn en cd plate vil ikke maskinen lese den. Når jeg går inn i windows explorer vil ikke ikonet for cd spiller vises slik det gjorde før. På enkelte cd plater drar den rundt, men den leser ikke. På andre vil den ikke dra rundt i det hele tatt. Er det noen som har et svar på hva som kan ha skjedd og hva jeg kan gjøre for å få rettet opp dette?? Krise, jeg bare må ha den til å fungere. :scared:

  5. Jeg har en berbar fra Zepto med et muse-problem.

     

    Når jeg f.eks. sitter i Word og skriver noe, hender det at markøren flytter seg til et annet sted på arket som om noen flyttet musa, men den er urrørt.

    PS dette er snakk om den "interne" musa.

     

    Har noen opplevd dette?

     

    Hvordan fixer jeg dette problemet?

  6. beskriv hva du skal bruke den til/hvilke krav du har, så tenker jeg folk kan hjelpe deg litt bedre...

     

    :smile:

    Primert skal den brukes når jeg begynner på BI til høsten, men jeg Jobber også med webdesign med bruk av programmer som Photoshop 7, Dreamweawer MX ol. En CD brenner (evt DVD brenner) bør også følge med

×
×
  • Opprett ny...