Gå til innhold

toolboxez

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av toolboxez

  1. Hei! Jeg har en gaming pc jeg kjøpte fra Komplett i 2010, den kosta ca 9 000 da, og har funket bra helt til nå. Jeg føler derimot nå at det er på tide å opgradere, og jeg vil finne ut om det er mulig å bruke noen deler fra denne pcen til den nye PCen jeg ønsker å bygge. (Jeg kan veldlig lite om kompabilitet etc)

     

    Dette er specsa til PCen jeg nå har:

    (inkluderer ikke GPU/prosessor/hovedkort da jeg vet jeg må oppgradere disse)

     

    Kabinett:Cooler Master HAF 932 Big Tower Sort

    https://www.komplett.no/product/369755

     

    PSU: https://www.komplett.no/chieftec-super-series-750w-psu/386812

     

    RAM: https://www.komplett.no/crucial-ddr3-1333mhz-4gb-kit-cl9/363359

     

     

    Det jeg egentlig lurer på er om ejg kan bruke disse tre delene? Jeg tenkte bruke ca 8-9000 på å oppgradere, og dersom jeg slipper å kjøpe ett nytt kabinett og PSU er det litt mer til overs til det andre. Om det er slik at det lønner seg å kjøpe ett nytt kabinett og PSU er det også greit, må bare vite. Har HHDer/SSD

    Jeg ønsker en gmaing pc som kan holde i kanskje 4 år til. Jeg spiller i all hovedsak RPG er og MMORPG spill, og vet det kommer noen de neste årene som blir ganske krevende.

     

    Om noen kunne anbefalt meg en build hadde jeg vært veldig happy!

     

    mvh Frithjof

     

     

     

     

    PS! Er i all hovedsak en intel/Nvidia fan!

  2. Hei! Jeg skriver paa ett engelsk tastatur, saa beklager alle aa ene og oo ene!

     

    Jeg skal kjope meg en laptop na. Jeg er paa leting etter noe veldig kraftig, som jeg kan bruke som skole/allaround skole pc de neste aarene. Det jeg leter etter er en tynn og liten(14 ish tommer) . Den maa kjole godt og ikke braake for mye. Jeg har sett paa noen forskjellige som:

     

    http://www.komplett.no/asus-zenbook-ux302lg-133-fhd-touch/795318#!tab:extra

     

    og

     

    http://www.multicom.no/Arctic-W740S-14-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-4750HQe-16GBe-120GB-SSD-1TB-HDDe-Iris-Pro-graphics-5200e-Uten-operativsysteme-1e9-kg-Multicom/cat-p/c100560/p10625762

     

    Det jeg egentlig lurer paa er om noen har noen gode annbefalinger. Disse to er vel begge veldig kraftige, men er skeptisk til at asusen ikke har noen stor SSD, vil ikke det kunne paavirke hastigheten veldig? At pcen kan brukes til spill er ikke en nodvendighet, men absolutt ett plus. God kundeservice og lite feil er ogsaa ett stort plus. Haaper og saa noen tips, da dette er mye penger aa bruke paa en laptop! Prisklassen jeg leter etter er mellom 10 til 12 tusen!

     

    Paa forhond takk! GOD JUL!

  3. Hei, jeg har nå bestemt meg for å kjøpe en laptop. Jeg leter etter en laptop på 15-16 tommer. SKal brukes til å spille noe spill, så vil at den skal ha ett greit grafikkort, og en sterk prosessor, ettersom jeg skal bruke den til litt lydproduksjon. Det jeg egentlig lurer på er om det er noen stor forskjell mellom i5 og i7 prosessorne. Er det verdt pengene å kjøpe en i7 prosessor?

     

    Hadde satt stor pris på noen tips på hva dere tror passer, jeg har lite peiling på laptop.

     

    Jeg ønsker å bruke et sted mellom 6000 -8000.

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...