Gå til innhold

theteg

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av theteg

  1. Tenkte jeg skulle oppgradere pc'n, vet at det kommer nye grafikk-kort og prosessorer iløpet av noen mnd, men trenger noe nå ganske fort. Kommer til å kjøpe deler brukt sånn at det blir billigst mulig, men trenger hjelp for å finne deler som passer til hovedkortet mitt. Skulle helst ha ett grafikk kort fra Nvidia da jeg har skjerm med G-Sync fra før.

     

    Specs: 

    HK: MSI z170A Gaming pro

    GPU: AMD Radeon R7 370 4gb

    CPU: Intel Core i5 6500 3.2 ghz

    PSU: Corsair cx750M

    Ram: 2 x 4gb Hyperx fury

     

    Budsjett på rundt 5-6k.

     

     

     

  2. Hei, etter at jeg installerte windows 7 på laptopen min, så er det bare en hardisk som viser seg i "min datamaskin" men det skal være 2!

     

    et annet problem er trådløs internet, jeg trenger drivere for å komme meg på trådløs nett, men finner ikke ut hvor jeg får lastet det ned.

     

    Her er laptopen : http://www.multicom.no/Kunshan-P170S-17e3-Full-HD-Matt-Intel-Core-i7-4700MQe-8GBe-120GB-SSD-750GB-Hdde-GeForce-GTX-770M-3GBe-DVDRWe-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c/p10624838

  3. Hei, har en venn som skal kjøpe en ny pc, denne skal så og si bare bli brukt til gaming, (stasjoner sefølgelig). Men trenger hjelp til å få en go pc for pengan :p Budsjette er da 8k maks, (tastatur,mus og skjerm er ikke med i budsjette)

     

    så om noen kunne sette opp en handleliste til en bra gaming pc, så hadde det vært fint :) (må ha trådløs nettverks kort)

     

    Pc'n må også være i stand til å recorde samtidig som han spiller, (skal let's play)

     

    Forslag til skjerm hadde og vært fint :), men som sagt så er ikke skjerm i budsjettet.

  4. Lyst til å joine en fet server? prøvd en drug server før? Denne serveren bør dere sjekke ut, http://www.minecraft...re-drug-server/ .

    Det som er meningen på denne serveren er å dyrke drugs, selge dem og komme opp i rank. Når du kommer deg til nest høgeste rank (Lieutenant) så kan du joine en Town men får ikke kjøpt rettigheter for å bygge før man er rank : Patrone. Pvp er jo selvsagt enabled,så du må passe på hvem du kan stole på, samtidig som Dea (høyere rank fra Officer) kan banke på døren og raide deg. Anbefales!

    Viss jeg får nokk norske playere til å joine kan jeg lage en norsk clan, så kan vi kanskje få starta en town senere, der vi kan dyrke så mye drugs som vi orker uten å måtte bekymre oss for Dea eller andre playere.

     

    Se etter foroo ingame :)

  5. beklager... overså det med sikkerhets modus.. :p hehe..

     

    du kan prøve og gå til "kontrollpanel". og velge "region og språk"

    deretter gå til "tastatur og språk" og velge "endre tastatur"

    prøv og legg til "engelsk tastatur" eller nyt tastatur oppsett av et annet språk... (kan være selvoe info(DLL fil) filen til tastaturet som er defekt... )

     

    hvis dette løser problemet.. så kan jeg sende deg link til hvor du finner "norsk" tastatur oppsett filen.. for og bytte den ut.. (måtte gjøre dette på win xp tidligere )

     

    men jeg holder en finger på det med bruk av ubuntu.. som er nevnt over.. da den har egene drivere og alt sånt..

     

    (tastatur har i utgangspunktet ikke "drivere" men en "info" fil som definerer hva knappene betyr.. i forhold til tegn osv... denne filen ligger i hvert enkelt os..)

     

    edit: DLL fil.. (org navn er KBD**.DLL ) og må bare byttes ut mens du står i sikkerhetsmodus men hvis tastaturet fungerer greit ved og bytte tastatur språk, så sender jeg deg alt du trenger for og bytte den filen for norsk tastatur

     

    Jeg tenkte foresten på en annen ting.. kan det være FN knappen som henger inne.. sånn at når du trykker på taster, brukes "alternativt" symbol på knappene i stede??

    Jeg har no prøvd å endre tastaturet til dansk/engels, men løste ikke problemet : / ser visst ut til at fn knappen heller ikke virker, så det kan ikke være problemet. Jeg skal prøv det Fiberkanin nevnte tidligere når jeg kommer hjem : )
  6. Prøv å boote en live ubuntu cd/usb: Try Ubuntu before you install it

     

    Da kan du teste maskinen med et annet operativsystem, en live-cd/usb vil ikke gjøre noen endringer på maskinen din (med mindre du velger "install" istedenfor "try")

     

    Dersom de samme feilene med tastaturet oppstår med live-cd/usb, er det hardwarefeil, og du må ha nytt tastatur. Dersom maskinen er ny, ta det på garantien, om den er under 5 år, reklamasjonssak. Er maskinen utenfor garanti og reklamasjon, må du skifte tastaturet selv: keyboard Acer Aspire 7735ZG 7745 7745G 7745Z 7745ZT 7551G UK/English Teclado US] (90 spenn med frakt)

    Guide for å bytte tastaturet: How to Replace / Remove Acer Aspire 5552G 5736G 5742G 5745G 7745G Keyboard

     

    Lykke til.

     

    [EDIT:]

     

    Fant en service guide med instrukser og bilder for å bytte tastatur:

    http://support.acer.com/acerpanam/Manuals/acer/2010/ServiceGuides/SG_Aspire_7745_20100714.pdf

    Takk skal du ha for ett så flott svar :) men jeg tror ikke det er selveste tastaturet som er feilen her... Jeg har prøvd å binde Esc til Home/Insert,men funket ikke. Har prøvd å finne nye drivere til tastaturet, men finner ikke.

     

     

    Alternativ til det Fiberkanin skriver.. trykk F8 i oppsterten og velg windows med sikkerhetsmodus.. (det letteste er og trykke mange ganger på F8. til skjermen kommer opp med windows oppstart valg..

     

    funker det i sikkerhetsmodus. er det mest sansynlig div prog i bakgrunden som ødelegger.. ( P en min funket ikke pga BF3.. den brukte P som snakke knappen.. så lenge jeg var pålogget origin kunne ikke P brukes..)

     

    ellers er det som blir sakt over her absolutt og anbefale... :)

    hehe, viss du ser litt lengre opp, så ser du at jeg nevner det med sikkerhetsmodus, at det ikke virker der heller :p men takk alikvell ! :)
  7. Hei, jeg har ett problem som jeg nå har hatt i noen dager, det er noen taster som ikke funker... de funker ikke i sikkerhetsmodus heller, jeg har lastet ned ett program som heter PassMark KeyboardTest som jeg har testet alle knappene i (dere kan se resultatet her http://i598.photobucket.com/albums/tt69/foroo/tastatur.png )

     

    Og jeg lurer på om noen vet hvordan jeg kan fikse problemet, er på en laptop btw :)

     

    viss dere ikke kan se hvordan taster som ikke funker så er det disse:

    Esc

    F3, F5 - F7 og F9 - F11

    Del

    Num lock og noen andre knapper, men disse der er de viktigste.

     

    Jeg har prøvd å tilbakestille pc'en til ett tidspunkt hvor jeg visste at alle tastene funket, men fikk visst dårlige resultater:/

     

    Håper virkelig at noen kan finne en måte å løse problemet :) vil helst ikke formatere laptopen, viss det ikke er noe annet alternativ så bruker jeg et tastatur som jeg kobler til pc'en, og der funker alle tastene som de skal.

     

     

     

    Burde vell kanskje si hvordan pc jeg har : Acer Aspire 7745G

  8. heyhey, nå som skype er blitt hemma, så må man ha premium viss man skal dele skjermen med andre, så jeg lurer på om det finnes noen andre gratise/torrentprogram der man kan dele skjermen med andre kontakter, trenger ikke å være ett program der man kan snakke ilag, men så lenge man kan dele skjermene sånn at de andre kan se hva jeg gjør på datan, håper dere skjønner hva jeg mener :-)

    takker for alle forslag folk kommer med :)

×
×
  • Opprett ny...