Gå til innhold

Karikstad

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Karikstad

  1. Noen som sliter med iATKOS L2 og Intel HD Graphics 3000? Skjermen strekkes til deb dobbelte bredda av displayet...og det er "tinta" med r, g eller b. gjør terminal ubrukelig, så vanskelig å feilsøke...

     

    opplevde noe lignende med et radeon hd 6870, da var det bare å bytte til den andre displayport-porten. så hvis du har mere enn en tilkobling på hovedkortet ditt, har du sikkert allerede prøvd det.

    • Liker 1
  2. Hadde et problem med en mbp og tc. når jeg startet en backup fikk jeg opp en feilmelling om at min sparsebundle fil ikke var tilgjengelig. jeg fant ingen løsning på google, og deler derfor min løsning her.

     

    sparsebundle er en utvidhar diskimage fil som blir brukt bla. som en container-fil i time machine. filen som var blitt korruptet kunne verken åpnes eller slettes.

     

    ifølge google kan dette skje når en backup jobb avbrytes brått, og diskfilen ikke blir skikkelig dismounta.

     

    Det som da ble min løsning var å slå av mbp-en og gå in på tc fra en annen maskin, høyreklikke på filen og velge "vis innhold" (som av en eller annen grunn ikke er det samme som å åpne..) nå kunne jeg slette innholdet i diskfila, og deretter hele fila. og ja, det er kjedelig å måtte ta en ny backup helt fra scratch, men nå tar den backup igjenn.

     

    Håper dette kan være til hjelp for andre.. :)

×
×
  • Opprett ny...