Gå til innhold

Space Naga

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Space Naga

  1.  

     

    Dette er vell gratis for de som allerede har kjøpt oculus rift? vist ikke er det bare idiotisk...

    Hvorfor i all verden skulle dette produktet være gratis?

    Fordi jeg betalte svin for oculus rift mens det var i beta og så kommer dette i ettertid. Betale 2000 kroner pluss flere hundre kroner i frakt, det er et selvfølge at vi som svidde av penger på or skal ha dette gratis...

    Korriger meg om det jeg sier er feil men dette er ikke laget av de som utvikler OR så langt jeg ser, ser derfor ikke hvorfor du skulle fått dette gratis, er som å kjøpe extra-utstyr til en pc eller konsoll.

  2. Ønsker bare å gi en liten tilbakemelding angående abonnement systemet EXTRA som har noen få artikler hvor jeg mener systemet har en liten feil.

     

    Systemet dere har nå ser ut til å laste hele siden og deretter laste "For å kunne lese flere Ekstra-saker må du være medlem." på toppen av siden. Dette hindrer leseren å lese hele artikkelen og tilbyr deg å prøve gratis i en måned eller betale 29kr per måned.

     

    Det i seg selv er ganske grei løsning men pga at artikkelen har blitt lastet allerede er det ganske lett å lese hele artikkelen i kildekoden eller bruke utviklerverktøyet i nettleseren til å vise artikkelen uten å faktisk ha noe abonnement.

     

    Er mulig dere ønsker å endrer på dette men det er jo opp til dere, flott side ellers så avslutter jeg min tilbake melding her.

     

    Beklager om dette har blitt nevnt tidligere.

  3. Fikk beskjed i dag at jeg ikke kommer til å få mobilen før 17 Januar og ser flere butikker endrer datoer til rundt da, er dette forsinkelse fra samsung sin side eller hva er det? Forhører meg med de sider det gjelder.

     

    Update: Fikk nettopp svar på en av hendvendelsene mine og jeg quoter:

     

    Hei igjen

     

    Det kan virke som det er forsinkelse på levering til denne i Norge. Det har sansynligvis skjedd et eller annet i produksjonen som har gjort at leveringen er senere enn forventet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...