Gå til innhold

Dazeuz

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dazeuz

  1. Er det noen som vet om ett nettsted/forum hvor mennesker deler tanker både om realistiske ting, personlig og (alt og ingenting)

     

    I tilfelle at det ikke finnes, må jo dette være en genial ide til nettsted gründere, dette er noe som ville intressert meg veldig mye ihvertfall !!

     

    så, hvis noen vet om, vær så snill, gi meg en link , eller noe,, har mye å tenke på for tiden, og , å få d skriftlig, kanskje tilbakemeldinger på tankene kunne sikkert vært både lærerikt å intressant ! :)

  2. min historie: Jeg har klart å forelske meg for første gang i mitt liv, å jeg er så uheldig med det at den andre personen er min beste venninne som også er min aller beste venn.

     

    Synes det høres ut som et godt utgangspunkt jeg, heller enn en tragisk historie.

     

    Ikke akkurat hva du var ute etter, men hva med dette?

    budskap.png

    Det som er, jeg har slitt med dette lenge for det første, jeg vil ikke ødelegge vennskapet, for det andre, hun er en jente som krever tid, tror også hun er veldig redd for å miste meg som venn, så det som blir å skje me meg nå, er at jeg enten kan gå å pines i lang tid, eller si til henne det jeg føler, å da mest sannsynligvis få avslag.

     

    men da kommer jeg meg nok over denne forelskelsen, å da kan vi så mye enklere bli venner igjen, uten at jeg må gå rundt å pines.

     

    tilbake til bildet ditt, ikke helt va jeg hadde tenkt, det minner meg mer om for eksempel en situasjon hvor du fortsatt elsker en eks, eller noe lignende. men takk for bidraget :)

  3. Hei, jeg er på utkikk etter noen som er intressert i å lage/ har ett bile/illustrasjon som illustrerer/viser hvordan det er å være forelsket i noen man aldri kan få.

     

    jeg er selv ikke noe god i illustrering i form av tegning/photoshop eller god å ta bilder. jeg ville sette enorm stor pris på om noen kunne hjelpe meg med denne saken.

     

    når jeg selv tenker på hvordan dette er, ser jeg før meg at jeg er lenket til to søyler med lenker som aldri kan brytes, å det ligge ett gull egg (noe som kan minnes om en skatt) 10 cm forran meg på max lenke lengde, å jeg prøver desperat å få tak i denne ''skatten''

     

    å på andre siden av de to søylene er ett hav av lava (noe man kan ta livet sitt i ) for å illustrere nederlaget me å tape en forelskelse.

     

    min historie: Jeg har klart å forelske meg for første gang i mitt liv, å jeg er så uheldig med det at den andre personen er min beste venninne som også er min aller beste venn.

×
×
  • Opprett ny...