Gå til innhold

jonasag3

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonasag3

  1. Hei,

     

    tenke å kjøpe en ny spill pc, til under 15k. Spillene varierer fra tid til annen, men greit å ikke bli stoppet av en pc'en, når en vurderer nye spill. Setter pris på at kabinettet ikke er for stort, ser nøytralt ut og ikke lager for mye lyd. Foretrekker Nvidia og Intel, men om det er mye bedre ytelse å hente lytter jeg. Har Skjerm (1080p 144hz, kan være jeg ser etter 1440p etterhvert), tastatur og mus fra før. Litt usikker på om det skal overklokkes eller ikke. Det blir vel i siktet mellom "Black Refinery" og "The Corporal". Har tittet på pakken her:

     

    https://www.elkjop.no/product/data/pc-komponenter/grafikkort/17826/edge-diy-stasjonar-gaming-pc-gjor-det-selv-sett-intel-2070#

     

    Anbefales det å kjøpe hele pc'en på en nettbutikk? Er det noen rabatter å få der, ved kjøp av full setup?

  2. Nytt forsøk! 

     

     
    Trenger da SSD, kabinett, strømforsyner og et par vifter. Om jeg ikke har oversett noe.
     
    Virker finn artikkelen grei? tips til manglende komponenter. kabinettet skal gjerne ikke ha innsyn (glass). Eventuelt bare se på ny pc?
     
    Mvh Jonas, takk.
  3. Heisann

     

    Ser etter ny desktop pc, etter 5 år uten annet enn laptop... Laptop'en begynner å dette av litt på enkle spill, kjører på intel HD 4000 :tease: . Spiller stort sett dota 2 nå, eller gamle spill. Skulle gjerne utvidet spillbiblioteket litt, til et par nyere titler.

     

    Jeg kan bruke 8k trenger skjerm og tastatur i tillegg til full pc. Bor i Trondheim, så om det er brukt bør det nok være ifra området der, antar jeg. Så nettopp denne fra Finn:

     


     

    Virker vel som en grei pris det? Kan godt sette sammen en pc selv, men det virker som at i 6k prisområdet brukt kan være bedre til tider, om du er heldig.

     

    Sett litt på finn, dette var første pc'en jeg føler var innenfor prisen den burde ligge. Kanskje dårlig psu, ram og kjøling? Lurer også på hvordan folk oftest reagerer på pruting på finn. Da kan jeg eventuelt se litt på andre litt dyrere og få prutet til ca samme pris?

     

    Vil aller helst kutte i prisen på brukt så lenge det gir minimum gtx 660 og quad core 3,2 GHz eller tilsvarende i AMD.

     

    Mvh Jonas

  4. Den bærbare pc'en min på 1.5 år, begynte nylig å skru seg av ved spilling av dota 2. Den går mest sannsynlig bare varm. Kan spille i ca 3 min på lave settings før den skrur seg av. Har åpnet den for å sjekke om det var noe støv, nesten ingenting å finne. Har brukt kompressed air ved vifte.

     

    Tenkte jeg skulle sjekke kjølepastaen, men da begynner vel garantien å renne ut om jeg fikler mer med den?

     

    Bør vel bare leveres for reperasjon/reklamasjon?

     

    Sjanse for at en slik reklamasjon går gjennom? Har hørt mye rare historier om å få reklamere på bærbar. Er forresten infocare det skal leveres til.

     

    Har forresten byttet lader, sluttet å virke etter 6 måneder. Kjøpte ny, ikke orginal lader. Har åpnet deksel under for å se etter støv. Ellers godt brukt pc, men ingen knall og fall.

     

    Tips for håndtering av situasjonen, eventuelt hvordan jeg bør gå fram med infocare settes pris på! Har ikke penger til å legge ut for ny pc. Er en samsung new 9 series.

     

    Takk!

  5. Heisann, min snart 5 år gamle pc tok kvelden her i november (Acer Aspire 7730), var for sin tid en grei gaming laptop (litt flimmer problem, overoppheting og lignende. sendt inn til reparasjon for flimmer og byttet kjølepasta og fjernet støv mot overoppheting). Er gamer av hjerte og sitter i skrivende stund på min flunkende nye samsung 9 serie bærbar (Samsung 900X4C-A02SE). Dette var en julegave fra min familie, dette var en dyr presang. Er også student, noe den nye pc'en er perfekt for.

     

    Problemet er jo som nevnt at jeg koser meg ofte med spill, dota2/hon/wow/diablo/wc3 og et par skytespill iblant. Der denne nye pc'en mangler dedikert skjermkort, kan det muligens oppstå et par problem. Skal om en snau halvtime sette igang wow for å teste hvordan HD 4000 takler dette. Spørsmålet er da om jeg bør se meg kjapt rundt for andre produkter, som muligens har et dedikert skjermkort. I så fall, er det noen anbefalinger eller kommentarer?

     

    Kunne selvfølgelig tenkt meg å bygd en stasjonær selv med knall ytelse. Dessverre blir dette ikke realistisk, fordi jeg har behov for en portabel pc. Er egentlig ganske fornøyd med denne pc'en, bare litt redd for hvor dårlig intel HD 4000 yter. Blir jo rangert under min 4-5 år gamle laptop sitt dedikerte skjermkort GT 9600m om jeg ikke tar helt feil.

     

    Takk på forhånd på annbefalinger og kommentarer! God jul

×
×
  • Opprett ny...