Gå til innhold

starter1

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av starter1

  1. Jeg lurer på, hvordan regnes omsetningen til bedrifter? Er omsetning inkludert eller ekskludert moms? For eksempel, om en bedrift selger varer for 1 million kroner eksklusiv mva, men har fakturert kundene med mva, altså at bedriften har fakturert sine kunder for 1 million + mva, som da er 1 million + 25%, altså 1 millon + 250.000, altså 1.250.000 kroner. Er det da 1.250.000 kroner som er omsetningen til bedriften, eller regnes omsetning som salg eksklusiv mva?

  2. Jeg ønsker å låne penger. Jeg skal ikke kjøpe bolig, og jeg har heller ingen eiendeler jeg kan sette til sikkerhet, men jeg har en jobb med fast inntekt slik at jeg kunne betalt ned på gjelden om det hadde vært et boliglån, og mer til.

     

    Jeg har sett på vanlig forbrukslån, men ser at man kun kan låne oppimot 400.000 kroner, og jeg ønsker mer enn dette, i tillegg til at rentene er ekstreme. Jeg lurer på hvordan jeg kan skaffe et forbrukslån til mellom 3-5% (ca samme rente som boliglån) selv om jeg ikke har, eller skal investere i bolig. Men jeg har som sagt jobb med fast inntekt som gjør at jeg vil ha råd til å betale ned på et lån. Jeg har råd til å behandle lånet om det er minimum 10 år før jeg trenger ha betalt alle avdragene og rentene måned for måned.

     

    Finnes det noen anbudstjenester på nettet der jeg kan skaffe lån til annet enn bolig og vanlig forbrukslån? Eller er det noen banker/institusjoner eller noe jeg kan kontakte angående dette?

     

    Jeg vil da egentlig bare ha et forbrukslån, men lurer på om det er mulig å få noenlunde samme renter som ved boliglån når jeg har fast inntekt som kan betjene lånet, selv om jeg ikke har sikkerhet i bolig. Jeg ønsker som tidligere nevnt ha mulighet til å betale ned lånet på 10 år?

     

    Noen som kan hjelpe?

×
×
  • Opprett ny...