Gå til innhold

.Anders

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av .Anders

  1. Hei.

     

    Jeg fikk en refurbished Toshiba Pc fra Canada for en halv uke siden, og den har fungert bra, helt til jeg fikk knallideen; opdatere BIOS. Så det la en opdatering på Toshiba sine nettsider, lastet ned denne, instalerte i windows. Al så bra ut. Men når jeg restartet maskinen var display blankt. Maskinen går inn i windows, kobler seg til trådløsen, jeg kan til og med spille musikk med itunes (har hendige snarveier på denne saken). Jeg har prøvd diverse BIOS versjoner og lagt på cd, holdt inne "c" ved oppstart, hørt på masse piping, og så etter en stund skrur den seg av. Skrur den på igjen i håp om at det er fikset, men ikke så flaks her i gården nei. Noen som har noen tips? :)

  2. Hei.

     

    Har en nesten ny HP med vista installert ved kjøp.

    Har fungert glimrende i ca en måned, men i dag når jeg skrudde den på var den plutselig ubrukelig treg, og programmer går i svarer ikke før de endelig kommer opp (snakker da om så simple ting som Min datamaskin).

    Hadde pcen i senga for å se film dagen før den sluttet å virke, og sovnet da så den sto på en stund før jeg våknet og fikk den av, tenker om kansje varmen kan ha ødelagt noe?

     

    Har noen en ide på hva som kan ha skjedd?

     

    Takk for alle tips:)

  3. Hvis du tenker at du ikke har bruk for kamera eller BT så kan jo LG G5400 være et alternativ. Den har stort sett det du trenger (selv om noe av det er i en litt rar versjon, f.eks JAVA greien). Og jeg synes den er ganske fin, men vet at menge er uenig. Og så koster den ikke mer enn 2000,- uten abn. Denne telefonen er utstyrt med Ir go så følger det med datakabel i pakken (men det er til com port og ikke USB)

    Den java greien, du mener vel det at det er nesten umulig å finne sider som man kan laste ned ringetoner, bakgrunner og spill på :thumbdown:

    Den CD-en som følger med inneholder ikke så veldig mye heller. Ringetonene er de samme som er på mobilen, med et annet navn :wallbash: (er noen bra som ikke er på mobilen fra før...) Men hvis ringetoner, bakgrunn og spill ikke er viktig, så er den verdt pengene :thumbup:

  4. Java sperren? Nå er jeg ingen ekspert på LG telefoner, men har den ikke Java, så kan du dessverre ikke få det. Uansett hvor mye du prøver...

    Hhahaha! Blir det laget mobiler uten java/mophun i det heletatt?? :wow:

     

    Hadde hveetfall ikke jeg giddi å kjøpt!

    Litt "of topic"?

    Har kjøpt en LG 5400 men lider av en javasperre som gjør at jeg kun kan ha "lg sertfiserte" spill. Veldig unødvendig og irriterende av LG som Amobil har skrevet i testen sin.

  5. Har akkurat bestilt meg noen deler fra hwb.no

    må si meg imponert av kommunikasjon med de.

    det er som og chatte med de på mail.

    Er enig med det. Sendte mail til dem rundt midnatt og fikk svar etter noen minutter :yes:

    Bestilte harddisk derfra også og fikk den på døra dagen etter :thumbs:

    Håper de fortsetter med servicen, skal kjøpe fra dem heretter :w00t:

×
×
  • Opprett ny...