Gå til innhold

buddypal

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av buddypal

  1. Vi selger sånne prinsessestenger på jobben og av en eller annen grunn hadde de som driver i brødavdelingen skrevet PLU-koden og klistret den på posen utenpå. I går kom en kunde som skulle ha en sånn, jeg tastet koden og prisen ble 31,90 eller noe sånt. Deretter ser kunden rart på meg for så å flytte blikket på prinsessestanga og så sier han "Er det ikke 21,90 for de?". Da hadde kunden blandet PLU-koden og prisen, selv om det ganske tydelig stod "PLU - 2190".

    Sånne småting irriterer meg ganske så mye.

     

    Hadde også min største handel noen gang igår, subtotal rett over 11 000,- :) Snakka med et par som har jobba i samme butikk siden den åpnet og de sa at de aldri hadde vært borti en så stor sum på èn handel.

    Jeg målte også lengden på kvitteringen og den ble 135cm ^^ Synes det er ganske morro :)

  2. Har fått høre noen steder at når man tar BE altså bil med tilhenger så får man traktorførerkortet i tillegg, stemmer dette? Har også hørt at man får det, bare at det er en vektbegrensning på traktoren man har lov til å kjøre.

  3. Grunnet ferieavvikling så var jeg alene på gulvet i dag, noe som betydde at noen kunder måtte vente litt lengre enn til vanlig. I sånne situasjoner har jeg som vane å prøve besvare enkle spørsmål om jeg går for å finne noe informasjon, slik at de som bare lurer på hvor en vare er får den hjelpen kjapt.

    Skulle ønske jeg hadde turt å si ifra. Føles ut som om jeg selger sjelen min når kunder maser og tramper på meg og jeg bare smiler pent og prøver å være så hyggelig som mulig.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...