Gå til innhold

Novazane

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Novazane

  1. Morro at de sier "Det minst imponerende er at den er vanntett" i reklamen, når det er SÅ mye fokus på det.

     

    Det er jo sant da. Vanntette mobiler er jo gammelt, og hvis ikke de reklamerer med at det minst imponerende er at den er vanntett. Ja... Så vil selskap som Apple og Samsung ta denne vanntett ideen og si at dette er en revolusjon innen mobilindustrien. Sony må kunne beskytte seg litt. Når andre selskap stjeler fra de.

     

    Det er faktisk en liten ironi i reklamen om at det minst imponerende er at den er vanntett. Tenk litt over hvordan den reklamen har påvirket deg. (Ikke si det, bare tenk ;-) )

  2. At de skal ha stadig tynnere telefoner betyr også at de får stadig mindre plass til batteri. Så det er en meningsløs konkurranse. Hadde de derimot ØK tykkelesen et par millimeter og lansert telefonen med et 4-5000 mA batteri. Det hadde vært en bragd og en nyhet.

     

    Eller bare kjøpe den tynne mobilen, og heller handle et større og tykkere batteri. Mugenpower er spesialisert på batterier som tips. ;)

  3. Skjønner ikke hvorfor folk strever med å få tynne mobiler. Snart blir den vel så tynne og små at man mister dem tvert.. Kan like godt bare sette en slags chip i hodet xD
    Enig!Det er for meg også helt ubegripelig hva som er så viktig med å ha den tynnest mulig, tykkelsen er aldri noe stort problem, om mobilen er 6 eller 11mm tykk spiller veldig liten rolle....Det som derimot er mer problem er høyde/bredde, det er det som gjør mobilen ukomfortabel å ha i en liten lomme og å betjene, og selvsagt totalvekten. Det er her produsentene burde ha fokuset, ikke på tykkelsen...

     

    Tynnere mobil = Lettere mobil + god reklame

  4. Ok, fattig befolkning, rikt land. En grei formulering.Jeg er enig, Afrika har ressursene til å skape velstand. De klarer imidlerid ikke få gjennomført hverken god nok eksport eller fornuftig fordeling av inntekter. Det meste av verdiene hentes ut av andre, f.eks. Kina.

     

    Disse meldingsgreiene kommer til å hjelpe dem godt. På både det å fordele godene og det med eksport. Hvis ikke du tror meg så kan du prøve å grave deg litt inn i saken. Systemet med mobil"bank" er genialt! Bankene hater ideen da, de mister masse penger på denne mobil greia!

     

    Kan jo alltids hende at noen korrupte folk prøver å ødelegge systemet da...

  5. Deilig å se at det ikke lengre er Samsung som ligger på top på ytelses fronten! Har store forventninger til HTC One! Synd jeg ikke lider av for mye penger...Jeg gleder meg også til å se hva disse telefonene skårer i AOSP Android uten bloatware... Jeg føler Samsung er eksperter på å legge til funksjoner og apper ingen har bruk for!

     

    Ser du har fått med deg Xperia V...

  6. Da har man meldt sin interesse!!! På tide å legge seg i hardtrening!Er de som påstår at det er et de facto selvmord, men vi skal alle dø, så hvorfor ikke dø mens man utretter noe. Menneskeheten må utfolde seg ut i universet, skal vi overleve og vokse, så å dø mens man forsøker å være en av de første interplanetariske kolonistene, er en verdig sak. Å dø 90 år gammel etter å ha jobbet i 50 år, og hatt moderat velstand er ikke et spesielt liv, det er kanskje trygt, men dæven å kjedelig!men så er jeg litt merkelig ;)

     

    Haha, definer en ikke merkelig person (Ikke her i forum-chat, men inni hodet ditt). Alle er spesielle, eller så kan en også si at ingen er spesielle. Hva hadde vel vært gøy hvis alle hadde vært like?

     

    Good luck videre. ;)

  7. men så er jeg litt merkelig ;)
    I'll say. :pFolk er forskjellige. Som død bryr det meg fint lite kva eg oppnådde på jorda. Eg får ikkje noko igjen for det uansett. Då vil eg heller leve på jorda, jobbe i 50 år, ete godt, reise på ferie og leve livet så godt eg kan. Eg ser ikkje kvifor det er så keisamt. Kan ikkje vere så spanande å sitje eit par år i eit romskip for deretter å loke rundt på ein (kanskje) død planet.

     

    Tror det er mere enn nok å gjør på planeten Mars. Blir som å si at alt du trenger å gjøre for å kjøre bil uti trafikke. Er å speede, bremse og svinge på rattet.

    Disse astronautene vil nok ha nok å jobbe med de neste 40-årene etter at de er ankommet mars.

  8. *hissig nisse*Du trenger KUN 3 taster. Hjem, Tilbake og Multitask. Alt det tullet med "meny og søk# er bare tull og tar plass. De ser finere ut, og mer elegant med dette designet.*hissig*Selv om skjermen blir brukt opp det lille den gjør, er det mye finere. + Du kan bruke den plassen det ikke er taster til å ha tommelen din på menst du spiller. Prøv det med en annen tlfn.
    Jeg vil kun ha 3 taster, samme som deg, men jeg vil ikke ha dem på skjermen, det er ser teit ut og unødvendig. Like godt å ha dem nede på telefonen under skjermen..
    Er jo akkurat som å si "det er ser teit ut og unødvendig." på det andre det.. jaja du får kose deg med den teorien.

     

    Her blir det litt smak og behag. For min del så liker jeg ikke fysiske taster ettersom jeg har forstått Hunterra. De er flinke til å samle opp skitt under knappene. Dette er vanligvis ikke noe problem, siden mobilene blir byttet ut ganske ofte ( 7mnd-1,5år), derfor rekker ikke skittet å tyte ut av åpningen før den er "død". I tillegg blir knappene slitt etter en stund, men dette avhenger av om knappene stikker litt ut og hvordan og hva de er lagd av.

     

    Men fysiske knapper kan se bra ut, hvis de som har designet mobilen faktisk skjønner design. Eller de kan se dårlige ut, og/eller kronglete å trykke på. Mange faktorer som teller inn altså. Her tror kunne jeg nok argumentert for positive og negative sider ved fysiske vs on-screen knapper over flere sider, men skal være snille med leserne.

     

    Men alt i alt så avhenger dette av brukeren. Jeg likte godt fysisk, men synet på disse knappene har endret seg litt. Akkurat nå synes jeg on-screen knapper er mer secksy.

     

    Jeg har en teori om at fysiske knapper vil forsvinne fra de FLESTE av framtidens mobiler (med unntak av iPhonen siden det er dens kjennemerke). Siden dette betyr mindre smådeler på mobilene. Som kanskje gjør produksjonen enklere/billigere for dem. Just a theory...

    • Liker 1
  9. I got that mac. Greit å slippe slike enkle virus. Blir dog å ta ekstra backup av bilder og slikt fra resten av pc'ene i huset. Stoler ikke på at de andre er like forsiktig som meg på nett.
    Macer kan like lett få virus de også.
    Er ikke så enig. Apple har fokusert på virusskader helt siden de lanserte OS-et til Mac. Microsoft fokuserte mest på funksjoner, og gjorde ikke så mye for å sikre dataen for virus. Derfor mener jeg at Mac-er er mer sikre enn PC-er.

     

    Okay, skjønner at noen folk liker å trolle. Men denne kommentaren kan bare ha kommet fra en Apple-fanboy.

     

    Har ikke noe særlig i mot Apple. Men vær så snill prøv å åpne øynene dine, Apple er ikke noe bedre på virus enn disse såkalte "PC-ene" dine.

×
×
  • Opprett ny...