Gå til innhold

Mafiapungen

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mafiapungen

  1. TJa, det er jo i og for seg vår snart :) Gleder meg mye til å arbeide på dekk igjen i denne perioden som nå kommer :)

     

    Siste passaten jeg satt på med måtte jeg holde døra igjen om vintern når vi kjørte fordi låsen var fryst.

     

    Noe som i og for seg er veldig vanlig uansett type bil, bruk låsolje så slipper man det problemet forhåpentligvis :)

  2. Vell, jeg skjønner ikke den sykelige trangen til å flekke kølla i fritiden, folk burde virkelig gjort noe mer fornuftig :) Men det er fortsatt bedre enn at de gjør noe mer dramatisk med den. Uansett så er jeg enig med deg og resten av folka at det verken er en god side og at man kun har seg selv å takke om man i det hele tatt hopper seg innpå en slik side.

    • Liker 1
  3. Hei, jeg ser det at du har mye på hjertet lonelyman, og at du og ønsker å være et levende vitne for vår herre. Jeg er selv en kristen og troende, men jeg vet ikke alt jeg heller. Noe du heller dessverre ikke gjør. Gud tukter oss og gir oss visdom. Jeg vil bare påpeke at det er litt synd at du kaller ateister for snauskaller og tullinger, for jeg vet så inderlig godt at de og er søkende mennesker som har en høy intelligens. For hvorfor ellers ville de ha diskutert kristendom med deg?

     

    Men jeg ser typiske trekk med deg og andre jeg kjenner til, og jeg lurer bare på om du følger bibelen etter det gamle testamentet?

    • Liker 1
  4. Noen som vil ha en stykk batshit insane mor? Får henne gratis.

     

    Tar gjerne i mot moderen din med åpne armer! Har lært det at når man flytter for seg selv så vasker ikke ting seg selv, merkelig nok.

     

    Ellers så er det på land igjen om to-tre timer etter 6 uker på sjøen :)

  5. Er det mon tro noen kjennere som kan hjelpe meg med å tolke hva dette kan være, skal på harryhandel og skal kjøpe med varer for foreldrene mine, men mor sa at far ønsker seg:

     

    "General dyra strong portoen".

     

    :shrug:

     

    Nå skal det sannsynligvis stå portion, men jeg klarer likevel ikke å kjenne igjen dette som noe som likner på navnet på noe jeg kjenner til. Mamma har ny smartphone :roll:

     

    Kan selvfølgelig bare spørre igjen, men har lyst til å overraske dem ettersom harryhandelen først ble avlyst og de ikke vet at det er ... pålyst... igjen, og de kommer på besøk til meg i helgen :xmas:

     

    Så, er det noen som kan tenke seg hva det egentlig skal stå her?

     

    Høres ut som General Ekstra Strong, eller General Ekstra sterk som den egentlig heter :)

  6. Minner meg om en god historie i fra tidligere :)

     

    Var på et vors med noen gode venner av meg for noen måneder siden, der vi kommer inn på temaet om turen jeg hadde i den engelske kanal. Jeg forteller det at vi ble passert av skip på over 300 meter med godt over 40 tusen hester. Sekundet etter jeg har fortalt dette, så bryter det ut av den sjokkerte vennina mi: Ble ikke alle de 40 tusen hestene sjøsyke da???

     

    Følelsen av å måtte både le og gråte samtidig har aldri vært sterkere i mitt tilfelle.

    • Liker 8
  7. Ford Fiesta, gamle mercedeser generelt, Volvo 240 som sagt, Opel kadett, gamle golf modeller osv :) Det er utrolig mye forskjellig på markedet. Det kuleste er jo om du faktisk klarer å få en bil ordnet på stell og få den igjennom eu-godkjenning. Da er det nok noen tusenlapper å hente :)

×
×
  • Opprett ny...