Gå til innhold

2rf1s

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 2rf1s

  1. Har en oversatt med stempel og de greiene, så hvis du trenger en som helt lik det bilde i første post, så kan jeg sende det til deg på kvelden i morgen

    Ja, Ja!

     

    Hadde det travelt denne uka så jeg glemte helt at jeg hadde postet her. Men jeg er absolutt interessert hvis du fortsatt har anledningen.

     

    Edit:

     

    Takk for oversettelsen buster!

  2. Takk for oversettelsen Multisync, men jeg vet ikke om det er nok. Jeg hadde håpet på noen offisielle(ish) stempler eller noe sånt for å glede Australierne.

     

    Når jeg søkte i utlandet oversatte jeg den selv... :shrug:

     

    Her i Australia spør de som oftest etter NAATI sertifiserte oversettelser som ofte koster flere hundre kroner per side og da får du en fysisk kopi i posten med stempel og underskrift av translatøren. Jeg måtte punge ut med en god del for førerkort, fødselsattest og for vitnemålet.

    Jeg tok akkurat en IELTS engelsk test for å vise at jeg hadde godt nok ordforråd, uttale etc. til å studere. De var sinnsykt strenge og sjekket passet mitt minst fire ganger og hadde oss under konstant overvåkning. Hele greia kostet meg over to tusen inkludert transport. Med den holdningen er jeg ikke sikker på om min egen oversettelse holder. Men det er lov å prøve.

  3. Hei,

    Jeg skal søke om plass på universitet i utlandet og trenger en godkjent engelsk oversettelse av vitnemålet fra videregående. jeg har allerede fått forsiden oversatt, men glemte å ta med baksiden som har forklaringen til det norske karaktersystemet.

    Er det noen som vet hvor jeg kan finne en ferdig oversatt versjon? Siden det er et standard dokument må det være mange som har betalt unødvendig for gjøre den samme jobben.



    post-271434-0-34220400-1419833391_thumb.jpg

  4. Hei alle sammen!

     

    Jeg har bestemt meg for å ta en backpackertur til Australia med "Working Holiday" visumet. Jeg har litt penger på kontoen så jeg har ikke tenkt å finansiere hele oppholdet gjennom arbeid, men noen interessante og lønnsomme jobber hadde vært kjekt.

     

    Jeg har lyst til å komme meg avgårde så fort som mulig og må bare få papirene i orden og bestille billettene så jeg kan begynne å planlegge selve oppholdet. Jeg regner med at det fort blir noen måneder ekstra så hjemreisen må være fleksibel.

     

    Er det vanskelig å ordne forsikringer, visum og alt det der alene eller bør jeg få det i et pakketilbud? Hvis jeg kan gjøre det like enkelt selv, hva må jeg passe på og hvor kan jeg få grei assistanse? Kjipt om jeg plutselig mangler noe og blir kastet ut, eller på et eller annet vis havner i ei klemme.

     

    Er det noen som har noen tips for reisebyråer som kan få meg fort og billig på australsk jord og eventuelt fikse papirmølla for meg i samme slengen?

     

    Jeg er ikke interessert i å bli fotfulgt etter ankomst så X-plore ser ut som om det blir for mye ekstra, hvis ikke de har noen light-versjoner av tilbudene. Men om det er noen byråer som har en billig startpakke så er det ikke noen grunn til å nekte. Noen som har erfaringer med Australiareiser.no? Kilroy?

     

    Hvor tidlig er det realistisk å se meg på flyet sørover? Oktober?

     

    Er det noen hendelser jeg bør få med meg i månedene som kommer? Hvis jeg bare kunne sette en dato for avreise ville jeg ha mer motivasjon til å hoppe i havet av flyselskaper og tilbud.

     

    Generelle råd mottas med takk.

×
×
  • Opprett ny...