Gå til innhold

adinax

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av adinax

  1. Anerosen sitter godt fast hos ham, men han (eller jeg) må noen ganger holde på den når han kommer, når han ligger oppå meg.

    Han syntes egentlig den er best kombinert med en bj, siden for mye bevegelse visnok kan bli litt ubehagelig.

    Han stønner generelt ikke så mye;-)

    Men han mener selv at orgasmene blir kraftigere.

    Nå har vi testet den litt sammen med noen enkle penisringer og må si at penisringer skal vi prøve mer av!
    Han blir enda stivere og han sier at det gir enda kraftigere orgasmer.

  2. Tror du har to muligheter.

    1: Akseptere at slik er det.

    2: Finne deg en ny kjæreste

    Ikke alle er like glade i suge eller runke eller ri...man BLIR litt sliten.

    Du kan muligens få henne til å gjøre det for deg en gang i blant, men da gjør hun det for deg, ikek fordi hun finner noen glede eller nytelse i det selv og da er det vel ikke så innmari godt uansett?

    • Liker 2
  3. Må bare kommentere den shytobuy linken som dukker opp i lassevis av gamle tråder som trekkes frem fra mørket, etter å ha ligget døde i flere ÅR!

    Der TROR du at du handler med en Norsk nettside.. men du gjør ikke det.

    Alt sendes fra England og du risikerer en grei ekstra regning når varene kommer til Norge.
    De sier selv: "Vær likevel oppmerksom på at vi sender våre varer fra vårt lager i England, og at ekstra toll og momsutgifter kan bli lagt på pakken når du tar den inn i landet."

     

    Er greit å være klar over ihvertfall.
     

  4. Kjøp Fleshlight - http://shyt0buy.no

    Ikke kjøp her... det KAN fort bli dyrt.... De sier selv: "Nei, det er ingen skjulte kostnader til ShytoBuy, du betaler kun for varen og eventuelt leveringen på pakker under kr 499. Vær likevel oppmerksom på at vi sender våre varer fra vårt lager i England, og at ekstra toll og momsutgifter kan bli lagt på pakken når du tar den inn i landet."

     

    Dessuten er de faktisk en del dyrere enn det som er gjengs pris på fleshlight i Norge nå.... Har tydeligvis vært litt priskrig på den;-)

    Er vel stort sett bare kondomeriet som fortsatt selger den til full pris :-P

    Så løp til favoritt sexshappa di og kjøp i vei... har testet mye sexleketøy, men den utgår for min del, av naturlige årsaker :-P 

     

    Ellers er det alltid gøy med gamle tråder som taes opp og noen skryter fælt av forskjellige nettbutikker og så ser man hvor få av de sidene som fortsatt eksisterer. (fleshlightgirls, 6toyz osv) det er åpenbart MANGE som prøver seg med nettbutikk;-)

     

    • Liker 1
  5. Sjekk ut swingersguiden.no, eventuelt viproom.no....
    Å ta en kikk innom (ihvertfall om du bor i oslo) er relativt ukomplisert å fks. en onsdag, siden de da har nybegynnerdag.
    Tror det oppleves veldig forskjellig alt ettersom hvem du er og hva du forventer, så det er langt bedre å sjekke ut litt selv enn å høre på alle andre som garantert har forskjellige meninger ;-)

  6. Om du har handlet mye sexleketøy online, vet du sikkert at kosetid.no & club4shop.no er samme butikk. akkurat de samme varene, til de samme prisene, med de samme beskrivelsene begge steder...

    Foruten at de har det samme telefon nummeret til kundeservice.

     

    Totalt er det vel opp i mot 30 nettbutikker som bruker varelageret, kundeservicen og databasen til club4

    Syntes vel kanskje ikke det oser seriøsitet å forsøke å drukne markedet i et lass med butikker som er identiske på alle måter, unntatt designet?

     

    Det er uansett nok av butikker å velge blant, men det er ganske få butikker med fokus på kvalitetsprodukter, selv er jeg hektet på plugger og dildoer fra Vixen og Tantus (verdt hver eneste krone!) og de er det sannelig ikke mange som selger i Norge.

  7. ebay?

    Really? der kan man jo risikere å få brukt leketøy eller kopier, ihvertfall dersom man skal ha merkevarer som lelo eller fleshlight, som begge sliter med masse kopiering.

    Jeg ville aldri, ever handlet sexleketøy på ebay, da er vel enhver online butikk tryggere

     

    Flere butikker, inkludert erotikknett.no tilbyr varsling via SMS når pakken ankommer postkontoret... da får du ikke hentelapp i postkassen, kun en SMS om at pakken kan hentes med et nummer.

  8. Høres definitivt ikke sunt ut.... det beste for deg, selv om det garantert er vrient, er å bryte kontakten å finne en som er villig til å introdusere deg for venner osv.

     

    Problemet slik det er nå, er at du legger begrensninger på deg selv når det gjelder å finne en potensiell kjæreste, siden du innerst inne er usikker på om du faktisk HAR en kjæreste....

    Ved å kvitte deg med ham nå, er det lettere for deg å finne en ordentlig fyr og på sikt vil det ganske sikkert være en bedre løsning.

  9. Ville definitivt kontaktet noen av de selskapene som driver med poledance og hørt der... en hel stang som festes med skruer opp og nede er nok å anbefale.

    De sammenleggbare som selges i sexbutikker, ville jeg vært veldig forsiktig med, dersom man skal noe mer enn å holde seg fast i den, sammtidig som man går rundt den.

     

    Skal man klatre og svinge seg i stangen, er det liksom litt ergelig om den løsner og man får hele greia i hodet.

×
×
  • Opprett ny...