Gå til innhold

MortenO

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MortenO

  1. Siden når har Apple "hatere" sagt at Windows laptopper er 50% billigere, men bedre, enn Macbooks? Jeg har hørt det om PCer, men aldri laptops.

     

    Må også le av de som prøver å få Macbook til å se så mye bedre ut, ved å si "bedre skjerm, bedre oppløsning". Er ikke oppløsningen en del av skjermen, altså? Eller får dere listen til å se lengre ut?

     

    Bare for å peke ut Apple fanboys sin lave kompetanse: De tror PC'er er det samme som en laptop. Uff!

     

    Kan man forresten bytte ut deler på en Macbook? Ram, SSD, etc? Hørte en gang det ikke er mulig i noen modeller.. Det hadde vært veldig typisk Apple, i så fall.

     

    Macbook er forresten ikke et bedre kjøpt hvis man ikke liker Mac OS. Ubrukelig argumentasjon.

  2.  

    1: iPhone 5

    2: Samsung Ativ S

    3: LG / Google Nexus 4

    4: HTC One

    5: Nokia Lumia 920

    6: Samsung Galaxy S4

    7: Samsung Galaxy SIII

     

    Har brukt alle telefonene du nevnte og stiller meg kritisk til at du setter iPhone på førsteplass. Hvorfor synes folk den har god byggekvalitet? Det er jo bare aluminium, det mest vanlige metallet som finnes. Det absorberer heller ikke noe som helst hvis du mister den, noe Samsung sin spesielle plast gjør.

     

    Apple sitt økosystem er dårlig i forhold til det du kan få på Android telefoner. Masse forskjellige greier støtter også slike, som f.eks masse smart-tver og lignende. Apple sitt økosystem er på sisteplass.

     

    Skjermen er dårligere en S4. Du må zoome inn. Har du den i landscape modus så blir alt altfor stort. Fargene ser unaturlige ut. Tåler lite.

     

    Du er også tvunget til å kjøpe dumme tilbehør greier. Du kan ikke bruke iPhone laderen til å lade f.eks kamera eller andre duppeditter. Den fungerer kun på iphone / ipad. For noe herk.

     

    Du er så utrolig låst når du bruker iphone. Kan ikke velge stock browser - tuller du? Herregud. Folk sier at iOS er så lett. Det er feil. Det er ekstremt tungvint. Vil du bruke noe annet en det Apple vil så er det et helvete. Du er tvunget til å bruke iOS som det er, du kan ikke endre på noe som helst. Det er uoversiktlig og utdatert.

     

    Nei. Iphone var best med iPhone 3, 3G, 3GS og 4. Etter det har de falt ned fra tronen.

  3.  

     

    Sitat: Billigversjonen skal ha som formål å øke Apples markedsandel globalt. En markedsandel som lenge har vært truet av rimelige Android-telefoner.Merker at noen er fanboy her! Jeg blir riktig lei meg når noen sier at Android er en trussel!Bytt ordet "truet" ut med preget!!!

     

    Android er jo det største operativsystemet på mobil i verden, med størst markedsabdel. Jeg vil si det er en trussel.

     

     

  4. Hvis du vil ha en skikkelig pen og kul hjemmeside, bør du sette inn iallefall dette:

    • body background-color:pink
    • <marquee> i tittelen (headeren)
    • <bgsound> med kul lyd
    • <blink> på ting som er viktig
    • bruk forskjellige kule fonter
    • kule gif-animasjoner
    • flash-intro

     

    Jaha.

     

     

    Til TS: Hvis du ikke vet så mye, bruk Wordpress.

    • Liker 1
  5. Har Zenbook U500VZ. Støy nivået på idle er ikke noe høyt syntes jeg. Plager meg ikke, i hvert fall. Ellers en kraftig og god maskin som til og med er genial til spill. (Du burde ha et kjølebrett under dersom spillet er krevende. Kan bli litt varm, og er alltid greit å håndtere temp'en på PCer.)

×
×
  • Opprett ny...