Gå til innhold

Middels

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Middels

  1. Har siden Guild Wars 2 kom ut slitt med FPS når pc-en går på batteri. Har stilt alt på høy ytelse i strømstyringen. Når maskinen er koblet til lader ligger jeg på 60+ fps. Tar jeg ut av laderen ligger jeg på ca 50, men hele tiden dropper fps til 5. Dette gjør at det konstant lagger når pc-en ikke er koblet til. Noen som har kjennskap til dette problemet?

  2. Dette er mitt forslag. Pølsehund hadde ikke med OS, men det har jeg, og gjort noe forbedringer som bedre kabinett, bedre skjerm og en billig og bra CPU kjøler

     

    høytallere har sikkert noen i fra slekta/familien din, hør med dem. :)

     

    bytt OS'en til norsk versjon! (den jeg har valgt)

     

    der er c.a 600 kroner dyrere, men det er en PC som vil vare litt lengre og at pølse

     

    du går for kablet når det er snakk om "gaming pc".. bedre å bruke 50M kabel enn trådløst, dette har jeg masse erfaring med. Stol på meg, og mange andre :)

     

    hvis du vil vite mer om komponentene les forskjellige tester på nettet.

     

    Eneste er at jeg ikke har mulighet til kabel nett. tro meg, skulle gjerne hatt det. Hadde foretrukket om det kom inennfor budsjettet. Mulig å spare på noe i dette oppsettet?

  3. Hei, har lett mye rundt på forumet og fant et veldig bra oppsett. Desverre fant jeg aldri denne tråden igjen. Kunne derfor trengt hjelp til et oppsett. Budsjettet er 10,5k inkludert skjerm, tastatur, mus og høytalere. Pc-en skal brukes for det meste til spill, men også litt skolearbeid og surfing. Jeg kommer til å spille MMORPG's som GW2 og liknende. Kunne tenkt meg at hovedkortet var av typen ivy siden jeg trenger trådløst nettverk.

×
×
  • Opprett ny...