Gå til innhold

dannywpt

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dannywpt

  1. Jeg bestilte meg rett og slett den pakka til 4999,- sammen med NBA 2K14. Overpris, men da får jeg lære meg å faktisk forhåndsbestille ting jeg har lyst på som det vil være stor etterspørsel etter. Jeg har fri resten av måneden og betaler da gjerne noen hundrelapper ekstra for å ha maskinen i løpet av noen dager og ikke i mars.

     

    Jeg har forsøkt Finn.no de siste dagene, men det er jo helt håpløst. Folk legger ut maskiner til 8000,- selv nå etter jul og jeg har ikke klart å få kloa i noe bedre tilbud enn bare selve maskinen til noe lavere enn 5500kr. Også blitt kontaktet av to personer som jeg tror er åpenbare svindlere og vil ha halve prisen forhåndsbetalt før "sending".

     

    Nå er det bare å glede seg for en stor NBA 2K-fan. :)

     

    Forresten, edit: Jeg har også pratet med en del nettbutikker og fysiske butikker i området, og Platekompaniet har sendt et parti PS4er til alle (?) sine butikker som skal selges i de fysiske butikkene sine en eller annen gang i slutten av måneden. Likevel kan de ikke så mye som antyde en dato, og jeg frykter at de bare putter noen maskiner i hyllene sine som de kommer inn på lager slik at det er umulig å stille seg i noen kø.

  2. Hvis noen lurer på hvorfor de alltid har et mission med Franklin tilgjengelig uten at det finnes noen bokstav eller sted man skal dra til er løsningen som følger:

     

    Man må ringe Tonya og gjøre en 2-3 taueoppdrag for å gjøre den missionen ferdig. Må også nevnes at man bare får lov til å ta en tauemission av gangen, så man må altså gjøre et annet mission mellom hver gang man skal taue.

     

    Bugget meg som f hver gang jeg ville cleare alle side-missions før et heist. :ph34r:

  3. Altså om jeg vil bruke 20k så er vel det min sak, jeg kunne kanskje formulert meg litt annerledes ved å si hva er den beste pc'n jeg får til rundt 20k.. Det er ikke sikkert jeg trenger det, men er nå noe i den duren jeg tenkte legge i dette så får det heller være overkill. Jeg trengte ikke XPS'n heller, men så liker man kanskje å bruke litt ekstra når man først kjøper noe nytt :p Om det er smart eller ikke får være en annen sak

     

    For all del. Det finnes langt dummere ting å bruke penger på enn PC.

     

    I så fall ville jeg puttet mye penger inn i to dyre 24' IPS-skjermer, et heftig lydkort, bra headset/høyttalere, et bra tastatur, en god mus. Ting du faktisk vil merke forskjell på og som kan holde i 4-5 år.

     

    Som innmat ville jeg kjøpt i7-3770k (eller ventet på Haswell), 16gb ram, et gtx 780, en ~250gb ssd og 2-3TB med annen lagring. Om du svir av 2k, 4k eller 6k på CPU i dag vil ikke utgjøre allverden om 3-5 år.

    • Liker 2
  4. Du vil bruke 20k på en maskin til kontorarbeid, surfing, streaming og flash-spill?

     

    Jeg ville brukt et sted mellom 5k og 10k og heller brukt resten av pengene på noe annet eller kjøpt ny PC om 2,5år i stedet for å håpe at den skal "være levedyktig" om 5 år.

     

    Du trenger ikke skjermkort til 6000-7000 kroner (som i maskinene over) for at flash-spillene dine ikke lagge i fullscreen. :)

  5. Arma-serien er forferdelig dårlig optimalisert og er bygget på eldgammel arkitektur - dessverre. Har 3770k og 7970 selv, men klarer aldri å bruke i nærheten av 100% av kraften som ligger i verken CPU eller GPU i spillet. Det er synd, fordi jeg gjerne skulle spilt med alt på laveste settings, bare jeg hadde hatt stabil 100+ fps.

  6. Software: Dxtory med Lagarith Lossless Codec

     

    Beste jeg har prøvd når det kommer til å capture med software. Gir svært lite tap i fps/flyt, og kvaliteten er god.

     

    Hardware: Avermedia Live Gamer HD er populær.

  7. Mitt forslag er å ta utgangspunkt i noe a la det her. Du kan vurdere oppgradering til hovedkort med flere funksjoner, kraftigere skjermkort, 16gb ram, lukket vannkjølingssett og lignende om du ønsker, men du får i alle fall veldig god ytelse for pengene her:

     

    uENALDx.png

     

    Legg til billigste greie blu-ray spiller/brenner du finner.

     

    Av headset vet jeg ikke helt hva som anbefales. Har selv Corsair 1500 og er fornøyd, men kjøpte det på tilbud til ca 380kr.

    • Liker 1
  8. Har hørt at DayZ krever mye av prosessoren, men mtp. at jeg kun skal spille vanlig (ikke drive med opptak osv..) så holder det med i5 3570K for min del? What to do.....

     

    Ikke kjøp i7-3770k med mindre du vil capture/streame gameplay samtidig som du spiller.

     

    Å gå fra 3570 til 3770 vil i seg selv ikke gi noen ytelsesøkning i DayZ. Arma-motoren er dessverre forferdelig dårlig til å utnytte CPU-kraft. Task manageren vil aldri vise over 30-35% total belastning på alle kjernene/trådene når du spiller (dessverre).

     

    Oppsettet ser ellers veldig bra ut! Sjekk at kjøleren på skjermkortet er god og stille er mitt eneste tips (ingen erfaring med XFX sin løsning)

  9. 3dmarkxlogo.png

     

     

    Da er en ny versjon av 3DMark ute. Denne heter ikke "2013" eller noe, men bare "3DMark".

     

    http://www.3dmark.com/

     

    Kjøper du fullversjonen via Steam koster det i underkant av 140kr, og det tilbudet utløper 11. februar.

     

    ---

     

     

    Min første run ga meg 7875 poeng på "Fire Strike" (high-end testen)

     

    Mitt oppsett består av:

     

    i7-3770k (4,3ghz)

    Asus Matrix HD 7970 Platinum (core:1220/mem:6660)

    4x4gb 1600mhz ram

     

    http://www.3dmark.com/fs/84445

     

    Hva blir deres scores?

    • Liker 1
  10. Og ja, 120 hz på skjermen uten at du har min 120 fps er poengløst.

     

    Sorry for å kommentere noe som ikke hører hjemme i den tråden, men:

     

    LOL. Bare jeg sitter på skrivebordet og flytter musa over fra 120hz-skjermen til 60hz-skjermen føles det ut som musa "lagger" bortover. Ingame er det en HELT annen flyt i bildet enten du har 30fps, 60fps, 120fps eller 1000fps. Skjermer med 120hz er så mye bedre for øynene at jeg aldri skal gå tilbake til 60hz.

  11. Må si meg enig. Å kjøpe Premium er totalt utelukket siden bla. Karkand var med i den utgaven jeg kjøpte første gang - og er det noe jeg har som prinsipp, så er det at jeg ALDRI betaler 2 ganger for samme ting.

     

    Herregud. Sånn var det for 95% av alle som kjøper premium. Deal with it. Mye lettere og billigere enn å kjøpe alle pakkene løst uansett.

    • Liker 2
  12. Jeg trodde det alltid har vært slik at outputen i Fraps gjøres med noe kodede/komprimerte filer, men om man kan capture helt ukomprimert i beste kvalitet i Fraps er jo saken grei.

     

    OP: Half size av 1680x1050 blir nok ikke rare greiene, nei. Hvis du ikke kan velge flere oppløsninger eller sette custom oppløsning, bytt til et program hvor du kan sette capture til f eks 720p.

  13. Jeg foreslår at du heller bruker MSI Afterburner eller Dxtory til å recorde når du spiller BF3. Disse bearbeider ikke opptakene på samme måte som Fraps, men skriver filene ukomprimert til en av diskene dine.

     

    Fordelene med dette er at begge disse programmene bruker mindre kraft fra PCen din for å recorde og kan i teorien nærmest gi så god kvalitet på opptakene som du selv ønsker.

     

    Ulempen med dette er at filene blir helt enormt store, og at du kan bli begrenset av at disken du skriver til rett og slett ikke klarer å henge med. Du må derfor skrive opptaksfilene til en annen fysisk disk en den spillet ditt kjøres fra.

×
×
  • Opprett ny...