Gå til innhold

majalarsen

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av majalarsen

  1. Hva det kan være? Forelskelse vel! Det høres hvertfall slik ut :)

    Kan jo være at dette bare er et crush som går fort over, men går jo ann å teste det ut. Fra mitt synspunkt kan vin virke litt desperat, men kanskje en kopp kaffe til å starte med? Prate litt, se om kjemien fremdeles er like sterk etter dette også eventuelt invitere på vin etterpå om du fortsatt skulle ha de samme følelsene? :)

     

    Husk at alder er ikke bare et tall, et forhold med så stor aldersforskjell kan få mange problemer...

  2. Viktigste punkter:

    1. Start med å fortelle hensikten med søknaden. At du vil søke til arbeidsuke, hvorfor du vil ha jobb hos de og gjerne del din interesse for det de driver med. For eksempel om du søker i en dyrebutikk, si at du alltid har hatt en interesse for dyr. Om du søker på et biblotek, si at du har en interesse for bøker. Catch my drift?

    2. Fortell litt kort om deg selv. Hvem er du? Hva liker du å gjøre på fritiden? Positive sider ved deg selv osv. NB: ikke skriv om negative sider i søknaden, dette får du heller eventuelt spørsmål om på et intervju eller liknende. Hvorfor skal arbeidsgiver velge deg? Hva har du å bidra med?

    3. Fortell om tidligere arbeidserfaring og utdannelse. Her kan du gjerne ta med karakterer osv, men kun om de er gode da ;)

    4. Avslutt på en hyggelig måte, gjør det klart at du setter pris på svar, gjerne si takk for at de tok seg tid til å lese gjennom søknaden.

     

     

    Håper det hjalp litt hvertfall. Ellers er det mange gode maler på nettet, bare å søke på "arbeidssøknad mal" på google, så plupper det opp :) Spiller ingen rolle om du sender epost eller møter opp personlig, jeg er 17 år og har hatt tre jobber, alle fikk jeg via epost... Null stress! Lykke til.

  3. Veldig lett: Alle atomer som tilhører ett bestemt grunnstoff har like mange protoner.

    Isotoper er et grunnstoff som har like mange protoner, men ulikt antall nøytroner. Det finnes to typer isotoper: stabile og ustabile. Ustabile atomkjerner sender ut radioaktiv stråling.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...