Gå til innhold

MakaroniGryte

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MakaroniGryte

  1. Du skriver at du sover i 2 til 9 timer. Det er stor forskjell på 2 timer og 9 timer!

    2 timer er altfor lite, 9 timer er nok. Det sies at et normalt menneske trenger 8 timers søvn hver natt.

     

    Å ta seg en lur på dagen er ikke farlig, bare du ikke sover for lenge. Det sies at man ikke skal sove mer enn 20 minutter om dagen, en såkalt "powernap".

     

    Når anbefalt leggetid er kan bare du selv avgjøre, det kommer helt an på når du må stå opp og hvor lang tid du trenger for å sovne.

  2. Jeg spiser alt jeg mister på gulvet, uansett om det er hjemme i leiligheita mi eller hos noen andre. Spiser til og med maten som jeg har mistet på bakken utendørs.

    Jeg har absolutt ingen problemer med å spise mat som har vært på gulvet eller på bakken.

     

    Forstår meg ikke på folk som skriker alltid skal kommentere når jeg mister mat på gulvet og spiser den. Da svarer jeg alltid: "Ja, den har ligget på gulvet. Og hva så"?

     

    Men det er klart, mister jeg maten 10 centimeter unna dassen så går det vel i søpla.

  3. Den bloggen er jo ikke en pålogget tjeneste. Du kan skrive hva som helst i feltet "Navn".

    Noen har av en eller annen grunn skrevet navnet ditt.

    Men de har ikke logget på noen konto, såvidt jeg ser.

     

     

    PS:

    Det er ikke sikker at personen som bruker ditt navn bruker sitt eget nummer.

    Kan hende eieren av nummeret er en pizzasjappe i Gjøvik, og vet like lite om dette som du gjør.

     

    Tror ikke det. Ringte nettopp fra skjult nummer til nummeret i kommentaren. Jeg sa ikke et ord, men stemmen til personen i andre enden hørtes veldig kjent ut. Så jeg er 99% sikker på hvem det er.

     

    I morgen skal jeg ringde å snakke med han, eller sende ei melding.

  4. Fant enda en, som er skrevet ganske nylig. Imorgen må jeg ta kontakt med personen. Dersom noen som kjenner meg ser kommentarene tror de vel at jeg har blitt helt kokko... :dontgetit:

     

    Kan også være slik at noen har det jævlig morro med navnet mitt. For i kommentarsfeltet så må man fylle i både navn og e-postadresse. Antar at man kan skrive hvilket navn som helst, og samme med e-postadresse. Det er også ei " Husk meg ?"-rute man kan krysse i.

     

    Det er på ei blogg-side og hva jeg vet så er jeg ikke medlem. Kan ikke huske at jeg har laget en bruker der.

     

    Men "jeg" kan jo også være innlogget slik at navnet mitt kommer automatiskt. Men uansett skal jeg kontakte personen imorgen, så det er egentlig ikke så mye å spekulere i.

  5. Hørtes heller ut som om du har logget inn et sted, og personen som kommenterer har tatt det som en selvfølge at de er logget inn som seg selv? - Tenker dette siden det er snakk om seriøse innlegg.

     

    Kan jo være en idé å bytte passord?

     

    Har tenkt på det, ja. Men jeg aner ikke hvem det kan være, og ikke hvor jeg er innlogget heller. Så det kan bli litt vanskelig å bytte passord.

    Personen som skriver har jo ved 1 tilfelle skrevet sitt telefonnummer også, men numret er tydeligvis anonymt.

     

    Personen har kommentert i mitt navn helt tilbake til år 2010 eller lengre.

     

    Edit: Nå fant jeg enda en kommentar fra 2010, og den er skrevet på bloggen til en person som jeg faktiskt kjenner...Ikke skrevet av meg.

  6. Mulig noen har samme navn som deg?

     

    Som jeg skrev i trådstarten, det er ikke mulig. Jeg er den eneste personen i Norge som har dette navnet.

    Hvordan vet du det?

     

    Det vet jeg, så ikke spør mer om det. Denne tråden skal ikke gå ut på å diskutere om noen annen har likens navn. Finnes bare 7 stykker i Norge med samme etternavn som meg (de fleste er slekt) og ingen med samme fornavn som meg.

  7. Hei. Heromdagen hadde jeg lite å gjøre, bestemte meg for å google navnet mitt bare for morro skyld. Ble overrasket av resultatet...

     

    Noen kommenterer på blogger med mitt navn. Kjenner ikke engang personene på de ulike bloggene, så jeg har ikke glemt at jeg har kommentert dem. + at det ikke er min skrivemåte.

     

    Dette sto på bloggen til ei for meg helt ukjent jente, men kommentaren er skrevet i mitt navn. Og det finnes bare 1 person i Norge som heter det samme som meg.

     

     

    På en av kommentarene har personen skrevet sitt telefonnummer, men det er ikke et nummer jeg kjenner igjen. Finner det ikke på 1881 heller. Noen som vet hvor jeg kan finne et nummer som verken finnes på 1881 eller Gule Sider? Vil kontakte personen som skriver å si at han/hun kommenterer i mitt navn.

     

    Misstenker at jeg kan være innlogget på noens datamaskin, uten at den personen vet om at han eller hun skriver i kommentarer i mitt navn...Men tror ikke det er årsaken heller.

     

    Hva bør jeg gjøre?

  8. Spis pølser med poteter, feit brunsaus og ertestuing. Hadde en lengre periode der jeg nesten levde på dette for at det er så sinnsykt godt, men jeg måtte beherske meg da jeg begynte å nærme meg 100 kilo. :p

  9. Tror ikke at jeg har for lite magesyre, tror heller at jeg har overproduksjon. Jeg kjenner ganske ofte at magesyra kommer langt opp i halsen + den sure smaken.

     

    Problemet er at symptomene på for lite og for mye magesyre i forhold til halsbrann er like.

    Dette feildiagnostiseres i stor grad og konsekvensene er store når man behandler lite magesyre med syredempende.

     

    Kansje jeg må vurdere om jeg skal ta gastroskopi da. Har hørt at det er steike ubehagelig, så vil helst slippe...Men hva kan skje dersom en person med for lite magesyre behandles med syredempende?

  10. Riktig som sykkeliten sier at den er syrenøytraliserende.

     

    Vær oppmerksom på at halsbrann også kan oppstå ved lite magesyre, og da er det galskap å spise syredempende. Faktisk vil jeg påstå at over 90% som spiser syredempende trenger mer magesyre.

     

    Har du ikke nok magesyre går det ut over fordøyelse og "sterilisering" av maten, og du utvikler mye trøbbel i kroppen over tid.

     

    Tror ikke at jeg har for lite magesyre, tror heller at jeg har overproduksjon. Jeg kjenner av og til at magesyra kommer langt opp i halsen + den sure smaken.

  11. Jeg er extremt plaget med halsbrann. Har hatt veldig mye halsbrann de seneste åra, og den reseptfrie tyggetabletten Novalucid funker ganske bra.

     

    Men hvordan virker den? Bedøver den bare den brennende smerten som oppstår når magesyre kommer opp i strupen så at magesyra likevel er der? Eller tvinger den magesyra tilbake?

     

    Har et spørsmål til. Dersom man ikke søker legehjelp for halsbrann, kan det utvikle seg til noe farlig og bli værre?

  12. 1. Hvor mye veier du på morgenen? - 96 kilo.

    2. Er du fornøyd med vekten din? - Njaa...

    3. Hvor mye skulle du likt å veie? - 80-85 kilo.

    4. Hvor høy er du? - Cirka 1:80.

    5. Er du gutt eller jente? - Gutt.

    6. Trener du jevnlig? - Nei, men går og sykler en del da jeg ikke har lappen enda.

    7. Hvor gammel er du? - 20 år.

  13. Stakkars :(

     

    Du trenger vel ikke ringe politiet du? Videoen har over 100k views, tror nok saken er tatt hånd om for lenge siden.

     

    Ja, jeg håper det. Jenta ser ut til å ha seriøse problemer og hun er i stort behov av hjelp. Har lest en del av kommentarene på Youtube, mange sier at hun skal ta livet av seg...Hva faen er det slags verden vi lever i? Om et menneske har det jævlig så skal man tydeligvis ta livet av seg? Hva faen...Jenta trenger jo hjelp, ikke oppmuntring til å ta sitt liv!

  14. Hvor seriøst tror dere at dette er? Får vondt i meg når jeg ser den, hun ser jo ikke ut til å ha det bra. Håper hun ikke tar livet av seg...Har vurdert å ringe politiet i håp om å redde hennes liv, men jeg vet ikke hva hun heter og ikke hvor hun bor. Jenta snakker svensk så jeg antar at hun bor i Sverige...Hva tror dere, tar hun det store steget? Selv så tviler jeg og håper at hun ikke gjør det. Håper ihvertfall at livet ordner seg for henne og at hun kommer på bedre tanker!

     

    Video:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=e-GfyTRMAwY&feature=plcp&context=C4c44a45VDvjVQa1PpcFPYHNtnUQ_IOR7-2n48azn6UDEbgrUrjg8%3D

  15. Hei! Har et ganske pinlig og ubehagelig problem:

     

    Jeg sliter veldig med å snakke med jenter. Når jeg skal snakke med jenter sliter jeg veldig, begynner å stamme og sier rare ting. Er det flere personer så går det som oftest bra, men dersom jeg må være alene med ei jente så blir det helt forferdelig pinlig.

     

    Heromdagen var jeg med noen venner, og kjæresten til en av vennene mine var med. De skulle inn på butikken å kjøpe noe, mens jeg og kjæresten til vennen min ventet utenfor.

     

    Hun sier til meg: Jaha, hva har du gjort idag?

    Jeg: Njææ, har spist makaroner bare.

    Hun: Okei, er det godt?

    Jeg: Nei, har levd på makaroner i flere år...

    Hun: Jahaa...

    Jeg: :mellow:

     

    Så kom vennene mine ut igjen og befridde meg fra denne kleine situasjonen.

     

    Dette er et eksempel på en veldig uintelligent samtale som kan oppstå når jeg prater alene med ei jente.

     

    Hva kan jeg gjøre med problemet? Har sagt det til en av vennene mine og han har samme problem. Men med litt alkohol i kroppen så funker det jo bedre, men det skal jo gå an å snakke med jenter når man er edru...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...