Gå til innhold

AnonymGutt91

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AnonymGutt91

  1. Det er vel heller det at alle har fått med seg at anonymgutt91 ikke er glad i tube-bh, opptil flere ganger. Har aldri sett han poste noe annet..

    Hehe, jeg bør vel kanskje tone meg ned litt ja.. :p

    Har uansett en egen tråd om det, så skal "tone meg ned";

    - https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1442137&st=0&p=19389431&&do=findComment&comment=19389431

     

    Men uansett, til de andre lengre oppe her; dette er en klær-tråd for jenter og da er det en riktig tråd å poste slikt i mener nå jeg.

     

    Men ja sorry, måtte bare poste så mye om det. Skjønner virkelig ikke hvorfor så mange jenter idag tror at en tubebh som klemmer titsa flate og ned, er bedre enn en vanlig stroppe-bh som støtter og pusher opp... "hva er logikken i det" som han andre fyren sa (link i min forrige psot)..? :p;):D

     

    /Peace :-)

  2. Hehe, enda en gutt som tør å si samme som meg angående jenters bruk av tubeBH/tubeBIKINI. Klemme flate og "presse ned" - NO GO! Skjønner virkelig ikke hvorfor så mange unge jenter bruker dette nå til dags og og appåtil sier på deres blogger og slikt at det "er så fint å bruke om sommeren". Bullshit.. :nei2: :hmm:

     

    Kjøp heller vanlige BHer (evnt. med pushup) i de samme flotte fargene som tubeBH har = WIN! :D

     

    Lurer på om noen av de damene som hater dette har noensinne brukt de der kortbukse one piecene eller shorts/buksene som går opp under skuldrene deres. For den slags skulle faktisk vært forbudt! noe så motbydelig som den moten har jeg aldri sett! Samme gjelder "tube" bikiniene. Hvor ligger logikken i å klemme titsa flate ??? Hva ****!?!??

     

    Source: http://mann.no.msn.com/kultur/kl%c3%a6r-damene-hater-at-du-g%c3%a5r-i#image=1

    [/Quote]

    WIN to this guy.

     

     

    Jepp, har rett til å si min mening fullt ut.. :p;):D

     

    EDIT:

    Typo link..

  3. Herregud for en tragisk vending dette forumet har tatt den siste tiden.

    Du må da være litt enig i diskusjonen vår vel? :p

     

    Farger er jo finere, mere sexy og sprekere enn .. ja.. bare hvitt som ALLE andre også bruker hele tida (nå snakker vi undertøy ja, med vanlige klær brukes jo farger ofte).

     

    ... Ikke misforstå altså, hvitt undertøy er fint det også men ikke HELE TIDA dag ut og dag inn som mange bruker... da blir det fort kjedelig altså! ... :nei2: Variasjon, en dag det og en dag det! :):D

  4. Ja, ser hvor du vil. Tilbake til minmote.no...

     

    Seriøst? Ung og sprek, festlige farger og når ble rosa BH gjennomtenkt?

     

    Kjipt undertøy er win. Det betyr at det ikke var planlagt at noen skulle se det, som betyr at hun liker deg spesielt godt, og at hun ikke har for vane å la hele verden se undertøyet sitt. Det er faktisk noe jeg verdsetter hos ei jente.

    For det første; farge på undertøy/sexy stuff, det har ingenting med å vise seg for hele verden å gjøre. Det går an å bruke sexy stuff for å være fin & føle seg sexy, men likevel bare holde det bare for kjæresten --- så det argumentet fungerer ikke..

     

    For det andre;

    Så du syns det er fint at jenta BARE bruker hvitt undertøy hele tida du da? Samme hvite BHene hele tida, dag ut og dag inn? Ingenting kjedelig med det?

    Seriøst, det er bare gamle kjerringer som gjør det (hele tida altså)..

     

    De som er yngre og som faktisk vil se fin ut, dem VARIERER litt. En dag hvit, en dag svart, en dag rosa, en dag rødt... det får også hvitt til å se fint & sexy ut siden det ikke blir hele tida, men heller varierende!

    .. istedenfor at man tenker "oh, hvitt i dag også ja"...

     

    Det er ingen bombe at vi menn tenner mer visuelt enn kvinner gjør (selv om dem også gjør det), og en av de visuelle tinga er undertøy. Ikke misforstå, hvitt er fint det også - men IKKE HELE TIDA. Varier, varier, varier.... ;):D

     

    Et eksempel;

    - man går ikke BARE med røde t-skjorter heller dag ut og dag inn, man varierer mellom rød/svart/hvit/grått/brunt osv osv..

    ... det samme gjelder også undertøy for dem som vil se LITT fin ut... :-)

     

    Jo, jeg leste det jeg. Men det betyr jo ikke at hun liker deg godt fordi hun bruker kjipt undertøy. Det er vel heller motsatt.

    Exactly. Liker hun deg godt vil hun vise seg fram på en så fin og sexy måte som mulig, for hun vil at hun skal være den eneste jenta du skal ville sikle etter og ingen annen (helst). Og hun vil vise at hun er fornøyd med seg selv og har selvtillit UTEN å ty til plastic fantastic dritt - DET er sexy & turnON det! :D

     

    Dermed vil man være litt sexy og variere litt, hvitt/svart/rosa/rødt/blå...

    .. akkurat som alle andre klær annet enn undertøy..

  5. Hvis det lille området med farge som skal gi kontrast ligger BAK hovedfargen ser det jo bare lite gjennomtenkt ut.

    Nei, det er da det ser gjennomtenkt ut istedenfor "ah, the usual white"... Man kombinerer farger og ser ung og sprek ut!

     

    Og når klærne da senere gjerne kommer av en etter en (for sex feks.), så ser man er fin farget BH og ikke en kjedelig hvit (hele tida).. ;)

     

    Det er min mening i alle fall. Hvitt er fint det også altså, men IKKE hele tida. Det er bare gamle kjerringer som bruker hvitt undertøy hele tida.. --> du skjønner sikkert hvor jeg vil hen... :p

  6. Hva er det med deg og tube-BH-saken? Du er jo helt obsessed.

     

    Og BH i hvitt er det fineste under en hvit bluse eller skjorte, så det har sitt bruk det også.

    Helt obsessed? Er jo bare her og der jeg har postet da.. men ja, skjønner deg.. ;)

     

    Ja, det er fint det. Men det går også an å ha feks. rosa BH under hvit skjorte, ikke noe problem det (vises ikke så mye under, og selv om det gjør det så er det en fin KONTRAST farge i mot hvitt).

    Er det jeg sier; en hvit skjorte betyr ikke at du bestanding må ha den samme kjedelige hvite BHen under hele tida. Går an å ha litt farger også vettu, VARIASJON (og som sagt, kontrast-farge mot den andre).. ;):p

  7. Så da lurer jeg på, hva er det dere egentlig vil se oss jenter gå med? Eller eventuelt, hater å se oss gå med.

    Gjerne post bilder!

     

    -Alice

    Helst så normalt som mulig og IKKE overdrevent som mange andre har skrevet i tråden her. Det samme gjelder sminke - oversminket er.. ewh... så stygt!

     

    En annen ting; helst IKKE bruk tube-bh så mye (de er flate, firkantete og gir ingen form). Bruk heller vanlig BH m/ evnt. pushup (samme om det er åpen rygg eller ikke, det blir jo mye mere form på BHen med vanlig BH enn en flat tubebh).. ;):p

    Link --&--#62; http://www.diskusjon...owtopic=1442137

     

    Og bruk dem i forskjellige farger, ikke gå BARE i kjedelig hvitt HELE fordømte tida (selv om hvitt også er fint nå og da selvfølgelig)... :dribble::grin::thumbs:

  8. Det kan kanskje være fordi de er mer behaglig?

    ...og seriøst: "dreger"?

    Ja fant ikke noe bedre ord. Kan sammenlignes med "drag" på engelsk da.

    Kunne jo ha skrevet "trekker ned" da men, whatever..

     

    Mange som bruker tube på min alder bruker det bare når de har gjennomsiktige gensere, Som er forståelig

    Mm, okey. Men da hadde det jo i mine øyne sett bedre ut med vanlig BH da, som gir form og ser bra ut fremfor noe som ser flatt & firkantet ut.. Eller?... ;)

  9. Hei.

     

    En ting jeg undres sterkt over er hvorfor så mange jenter i dag bruker tubeBH/tubetopp fremfor vanlig stroppe-BH (ikke er det pågrunn av stroppene og soling iallefall for det brukes t-skjorte/topp over uansett)? Er det moten og disse såkalte "rosabloggerne" som gjør det, liksom som "forbilder"?

     

    Jeg mener, en tubeBH har INGEN form whatsoever; flat, firkantet og det ser ut som de faktisk dreger puppene NEDOVER (og dermed skaper hengepupper over tid), fremfor å faktisk støtte & holde på plass. Altså, det ser jo helt jævlig ut. Og så og si alle jeg ser med disse tube-bh'ene har en liten anelse hengepupper - og mere blir det... tubeBH dreger jo puppene ned & gjør dem flate fremfor å støtte & lage form som vanlig BH!

     

    Eksempel;

    - TubeBH (med flere farger enn hvit selvsagt, ganske kjedelig med BARE det):

    --&--#62; http://bloggfiler.no...26461214082.jpg

    --&--#62; http://static.famead.../original_0.jpg

    --&--#62; http://linaotilda.fi...0331-130331.jpg

    (Flat + firkantet + ingen form generelt + trekker "nedover" & skaper hengepupper fremfor å støtte..)

     

    - Vanlig BH (med flere farger enn hvit selvsagt, ganske kjedelig med BARE det):.

    --&--#62; http://nlyscandinavi..._1?productPress

    --&--#62; http://nlyscandinavi..._1?productPress

    (Gir form, støtter, ser bra ut både med/uten klær, ser sexy ut (med flere farger enn hvit selvsagt..)

     

     

    En annen tråd hvor 2stk har beskrevet tubebh som "hoppbakkepupper", noe som passer faktisk (dreger ned);

    - http://snakk.klikk.n...moptions=::11::

    Post 8 og 9:

    Skrevet av Didrik

    den5 okt 2011 17:55

     

    En ting som ble glemt i denne artikkelen er bruken av tubetopp!! Det må være tidenes mest misforståtte plagg. Hvorfor vil jenter gå rundt med hoppbakkepupper? Jeg har tilgode å se EN jente som ser bra ut med tubetopp (uten silikon). Så jenter; tubetopp er kun for de som ønsker å presse puppene nedover. De ser helt grusomt ut og du ser 10 år eldre ut. #hengepupper[/Quote]

     

    Skrevet av Nikko

    den5 okt 2011 17:58

     

    HAHA, endelig noen som skriver noe om det!! Jeg så etter tubetopp på den listen jeg også!! hoppbakkepupper er en helt riktig beskrivelse, man kan også kalle det bananpupper! Helt forferdelig![/Quote]

     

     

    DISKUTER!

    Flere enn meg som synes det samme? Tube-BH gir ingen form og istedenfor å støtte opp så dreger dem heller puppene NED og faktisk skaper hengepupper over tid. Eh, litt imot sin hensikt eller?!

     

     

    Og bruk dem i forskjellige farger, ikke gå BARE i kjedelig hvitt HELE fordømte tida (selv om hvitt også er fint nå og da selvfølgelig)... :dribble::grin::thumbs:

     

     

    /Gutt på 20år som vet hva vi gutter liker.. :-)

    • Liker 4
  10. Kjøp dei om du skal rave rundt på eit cybergoth party.

     

    Men dei ser jævlige ut.

    Hehe, javel. Nei får tenke litt mer da.. :p:thumbup::dremel:

     

    Men de ser da ikke så fæle ut på det bildet her?! Er jo helt alminnelige solbriller med litt størrelse & litt spesiell stil på grunn av den stripa på toppen..

    threader_poreotics_poreotoys_sweater_men_gray_front_f_3.jpg

     

    Og nå idag ble de forresten oppdatert med svart-fade glass også, så man slipper lilla-fargen (eller helsvart)... litt bedre nå? ;)

    - https://www.sunglass...sunglasses.html

  11. Tenker på å skaffe meg nye solbriller, og jeg vil gjerne ha noen spesielle/litt kule.

     

    Så noen eksempler;

    1) http://www.sunglassw...ses.html#Silver (den nettsiden med minst "temple" størrelse som passer meg bedre håper jeg)..

    Eller nesten det samme på norsk side;

    - http://www.ibling.no...iller-blackgold

     

    ML9498black.jpg

     

    2) Samme som ovenfor men hel-svart;

    - http://www.gogglesan...=ks1216ablk_112

    sm_ks1126_5157.jpg

     

    3) Så og si det samme på andre sider;

    - http://www.houseofsu...oduct_info.html ---|; flere farger

    - http://www.amazon.co...s/dp/B005PCQJLM ---|; offisiell release av GaGa

     

     

    Hva tror dere om dem? Jeg er altså gutt/mann men det står at de skal være unisex på noen sider (altså for begge kjønn), mens andre igjen kanskje lister dem som "women".

    Og ja, jeg ser på akkurat disse her grunnet at jeg er GaGa fan :-)

     

    Tror ikke at det burde være noe problem for en gutt/mann å ha noe slik (egentlig gir jeg langt FAEN hva andre mener så lenge JEG liker det), her ser man jo menn bruke så og si identiske briller;

    "Poreotics robospecs streetwear sunglasses":

    - http://www.threaders...reetwear-hoody/

    threader_poreotics_poreotoys_sweater_men_gray_front_f_3.jpg

     

    - http://www.threaders...etwear-t-shirt/

    - http://www.polyvore....ing?id=25422677

     

    Og her ser man en lignende modell som så og si bare menn har kjøpt;

    - http://www.sunglassw...sunglasses.html

     

     

    Så hva tror dere om dem (første link)? Tenker jo selvsagt på de mest mørke med svart ramme & litt fargede glass, eller de helsvarte på den andre linken (om ikke størrelsen er større der da).. ;):D

  12. Jeg håper virkelig at mannen hadde gjort noe skikkelig ille mot dama for å fortjene det... Det å få ballene revet av må være noe av det verste som går an. Hvis det er bare en gal kjerring, så håper jeg hun blir straffa skikkelig.

    Sitter med den samme tankengangen selv... :hmm:

     

    EDIT:

    I VG-artikkelen linkes det til originalen, og der ser man et bilde av kvinnen. Ser ut som det bare er ei gal kjerring ja..... :hmm:

    - http://www.thesmokin...m-horror-769123

  13. Ja, jeg vet at det ikke er lange ventetiden, og vet faktisk at det venter. Men at det tar max et par minutter skjer ikke vær gang. Uansett mente jeg at et togbytte veier imot å reise på Rørosbanen, ikke at selve togbytte tok all verdens med tid.

     

    Jeg ga mine erfaringer ut i fra hvilke tog/bane som er best å reise på, skulle jeg valgt mellom Dombås og Røros hadde jeg valgt sistnevnte.

    Du sier du nå ville lagt Røros når du tidligere sa IKKE velg Røros? :p

     

    Anyway, sitter nå og tenker at det blir sikkert mere spennende og utforskende å dra til Røros enn Dombås.. sier seg kanskje selv :p

     

    Anyway, blir uansett ETT togbytte for begge av oss uavhengig om vi velger Dombås eller Røros. ;):D

  14. Nei, ikke dra på Rørosbanen, "dårligere" tog og 0 matservering, kun en automat som selger kaff/te. Røros er en flott by, men det blir en lang tur for henne. Det tar ca 2t og 20 min fra Trondheim til Røros, mens fra Oslo til Røros tar det ca 5timer+ med togbytte på Hamar.

     

    På Dovrebanen velger du 73-sett(tidligere kalt for signatur) så kan du få internett på reisen, om det er bra aner jeg ikke :p Men du har stor risiko få plass med ryggen mot kjøreretningen.

     

    En ting til, ikke reis i påska, Dovrebanen er stengt 2 plasser, i Soknedal og på Lillehammer, buss for tog er kjedelig. Bruddet i Soknedal vil sannsynlig vare ut april. Jeg ville ha satset på Dombås, eller at kun en av dere reiser, så deler dere billetten i stedet?

    Okey, skjønner den med toget. Men er stort sett ikke bedre her på Nordlansbanen da (Trondheim - Steinkjer), er bare kaffeautomater på lokaltogene her også.. ;)

     

    Og hvis du hadde lest posten min så hadde du sett at jeg bor 1.5t NORD for Trondheim, så legg til det i beregningen din.....

     

    Og nei, skal ikke reise nå i påska nei. Hun er på ferie uansett, og vi skal uansett snakkes mye mere på nett før vi evnt. møtes. Håper at alle jerbanebruddene er fikset innen da, vet at det er flere brudd sør for Trondheim..

     

    Så ja, får tenke litt på Dombås da.. :)

     

    Noen andre? ;):D

  15. Tenker dere på å reise i 2-3 timer en vei for å møtes for noen timer i en bygd dere ikke kjenner før dere reiser like lenge for å komme hjem?

    Bare første gangen... og vi får utforsket Norge litt ;):p

     

    om dere tenker på å tilbringe en dag eller to sammen så er det vel bedre at en flyr til den andre elns, og så får den som er vert heller stå for mat, snop osv.

    Det som mest sannsynlig skjer etter hvert da (med tog), og kanskje med flere dager/uke, vet ikke.

     

    Verdt å prøve.

     

    Men var ikke dette jeg skulle diskutere... hva er midt i mellom? ;):D

×
×
  • Opprett ny...