Gå til innhold

PappKassE

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PappKassE

  1. ehm, fikk henda i et brukt radeon 9800 pro skjermkort i dag (en kompis fant det i ei kasse han ikke hadde sett på lenge), fikk det uten gpu kjøler og har en mistanke om at det er blitt brukt vannkjøling. vell, mekka ei provisorisk kjøleribbe på den bare for å teste om det funka..og det starter opp osv, men grafikken er korrupt, regner med siden det er blitt brukt vannkjøling, så er det nok blitt prøvd å klokke dette, sikkert flasha osv og, men altså det jeg lurer på er om finnes noen måte å restte eller generelt å fikse kortet slik at det funker uten å bli korrupt, muligens nedklokke eller et eller anna...lyst at det skal virke!! (kjører et gf4 4200 pro kort nå)

     

    gjerne slenge med linker og en detaljert forklaring hvordan..

     

    håper på et beste og at det ikke er uten håp...

  2. nei si det, kan jo forsåvidt bruke det meste, men har muligens tenkt tanken på å bruke plexiglass, eller få tak i glass glass, dette siden f.eks tre isolerer og holder lenger på varme, pluss at et gjenomsiktig eller "frostet" materiale ser penere ut en tre...får nesten se etterhvert.

  3. problemet/ grunnen til at jeg gjør det er jo fordi maskinen blir så varm, bruker den en god del til å laste ned ( har ei oppetid på så å si 24/7) og en del spilling og film seing, dette gjør at viftene på maskinen starter opp en god del, som er iriterende, derfor tenker jeg å "heve den med vifter" slik at den får et litt kjøligere liv.

     

    angående usb, vil 5v i usb kabelen kunne klare å drive 2 stk 120mm vifter? og nok til at de flytter litt luft?

     

    er nok ikke noe problem å bruke den med vifter under, for bruker den med et bluetooth tastatur og ei bluetooth mus, så den står for seg selv.

  4. vell, vet ikke helt om dette kvalifiserer som en casemod, men la gå.

    er evigheter siden sist inlegg, og mye har skjedd, skaffet meg laptop, og nå vil jeg holde den litt avkjølt.

    så tenker litt på å lage et slags "forhøyningsbrett" som den kan stå på med 2 x 120mm papst 18db vifter i som blåser på maskinen.

    spm mitt er da egentli, hva kan jeg bruke for å drive disse viftene, har tenkt tanken på å ha egen strømforsyning til å drive de, men det er jo egentlig en del overkill, så er det mulig å kjøre de direkte på strømnettet med kansje en eller annen form for omformer av noe slag som "senker" strømstyrken, og så rett og slett montere en lysbryter knapp for å skru av å på viftene?

    noen som har noen ideer eller lignende, batterier er ikke et alternativ, å bruke en formue på batteridrevet kjøling er ikke akkurat det jeg ha planlagt..

     

    meg

  5. hey folkens, vil bare informere om at dette ikke er ensalgs post, sån at ikke en sinna mo stnger den.

     

    kjæresten min begikk den største tabben i sitt liv og kjøpte en hp pavilion ze5600 i begynnelsen dette skoleåret. nå har jeg endelig overtalt ho til å selge den. men hvor mye tror dere jeg får for den? den er "jentebrukt", altså lite..den har en 2,8ghtz celeron prosessor, 512mb ram, 30gb hardisk, cd-rw/dvd, 15" skjerm. den er jo ikke mere en ca 5mnd gammel, å garanti å shjit funker fett. kan jeg få 8000 for den?

     

    mvh meg

  6. finnes det noen programmer der ute som lar meg formatere i selve xp, har en ekstern disk der jeg skulle ha fårmatert den ene partisjonen til raw formatet slik at jeg få den formatert i et mac filsystem, hvis det lar seg gjør å ha en partisjon i ntfs og en i mac filsystem? noen andre måter jeg smart kan formatere disken uten å bruke floppy eller å bruke winxp cda og komme inni den win instalasjons tingen?

  7. jallakim: jojo, de fleste databutikker fører ram som er støttet av mac, samme type ram i mac som pc, men tingen her er at rammen er så j#&%a dyr i forhold til å kjøpe den fra utlandet, billigeste jeg har funnet en 1gb brikke på nettbutikk i norge er rundt 3495, i forhold til å kunne skaffe like mye ram til 2000-2200 fra amerikansk/utenlandsk nettbutikk.

  8. skal selv kjøpe ram til min nye ibook g4, har sjekket rundt på den siden du referer til, å det skal være fult mulig å kjøpe fra de forskjellige sidene som kommer opp.

     

    så lenge du søker etter system på den søketingen, og velger ibook g4, så finner du ram som passer, har ikke noe å si om det er snakk om 0,2ghtz mer, er bare prossesoren som er raskere.

     

    europeiske nettbutikker som selger ram er gjerne dyrer en amerikasnek, så anbefaler deg å kjøpe på de.

     

    ta f.eks 1gb brikken som passer til ibook på den sia..koster rundt 2000-2200 for den med transport, mens den koster 4500-5000 fra apples side..

     

    DYRT!

  9. ekstremt i tvil om hvor jeg skulle plassere denne posten, følte dette var en grei plassering.

    til tema: er på jakt! på jakt etter en usb tv-tuner som funker på både pc og mac (duh!) som har grei pris og greit bilde, hvis det i d hele tatt finnes. har funnet flere til bare pc eller bare mac. men ingen for begge i samme!

    noen som vet noe, del gjerne!

  10. har vært stolt eier av en 12" ibook i snart 3 år, å det er helt genialt med en slik skjerm, greit nok, den kan blitt liten til bilde/foto behandling, men å se på film/jobbe på når du reiser rundt er skjermen helt perfekt, veier lite, tar lite plass, men har mer en nok kraft. personlig anbefaler jeg 12" men, syntes du burde ta en titt selv, alle har forskjellige synspunkt og behov.

     

    forresten det med ram, råder deg til å finne en nettbutikk i utlandet som selger ram (denne f.eks : ram er super genial) og som shipper til norge så får du det über billig...en 1gb med ram som de garanterer å passe til ibook, kommer på under 2000,- med frakt. check it out!

     

    meg

  11. sitter her med en gammel(2 1/2 år gammel) 12" iBook dual usb g3 600mhtz, med 20gbhd, 384 ram, cdrom, som jeg flittig har brukt siden den var butikk ny, må si jeg aldri har vært misfornøyd med denne maskinen, og når jeg ser på de svære tunge klossene av noen maskiner andre har drassa rundt på har jeg følt meg nokså stolt av å eie et så perfekt kunstverk, men! tingen her er! den begynner å bli litt sliten i forhold til hvilke aplikasjoner jeg kjører på den.

     

    så tingen her er! jeg vurderer sterkt å selge den, grunnet innkjøp til en ny 12" g4 ibook 1,2ghtz ,512 ram, 30gb, ++ og lurer da på hvor mye dere mener jeg kan få for denne maskinen.

     

    den er brukt en del, men fungerer 100% enda, har kjøpt splitter nytt batteri til den, 1 uke gammalt, den har fått bytta skjerm hengselene fordi de knakk etter et litt hardt møte med golvet, den har de normale bruksmerkene, + noen jeg uheldigvis fikk da jeg åpnet den og bytta hengselet, har god kunnskap så det er gjort etter boka. utenom det er den helt topp.

     

    beste maskinen jeg har eid, synd at den må selges for oppgradering.

     

    meg

  12. har ikke hatt så mye fremgang...er så å si midt i ei flytting, men har skissa en del og tenkt mye på d...er rett å slett vanskelig å finne en dass...men har hatt nesten napp .... skal poste med en gang d blir litt fremskritt, sorry hvis jeg skuffer, men er ikke d letteste prosjektet! men, jeg har som mål å fullføre, så etterhvert blir d nokk en dass maskin på meg...det har dere mitt ord på :D

  13. hey folkens!

     

    sittter her med ibooken min(2 år gammal) g3 600mhtz dual usb,384mb ram,20gb hd, cd-rom. som desverre lider av en liten sykdom i form av knekt skjerm hengsler etter et litt hardt møte med gulvet etter den prøvde strikkhopping fra sofaen min....hmm

    det jeg lurer på er om dere vet om noen norske "butikker/selskaper/steder" der jeg kan få kjøpt reservedeler til maskinen min? har funnet et sted, men de er plassert i usa og tar i overkant av 70 dollar i frakt...den svir! så jeg lurte på om d finnes noen steder liiiiiitt nermere norge eller i norge for den saks skyld som selger deler?

     

    snakk om en (på engelsk) 12" iBook hinge kit...som ser ca slik ut:

     

    u formet metall ting...med hengsler på bunnen...finner ikke no bilde

×
×
  • Opprett ny...