Gå til innhold

R4F431

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av R4F431

  1. Hei eg søker da jobb som bilselger, er det noen nyttige tips om korsen eg skal gå fram?

     

    er det vansklig å få en fot innenfor yrket?

     

    Er du prioritert med 5 års arbeidserfaring i relevant yrke og fagbrev i salg?

     

     

    Setter stor pris på råd, da eg ikkje har så mange spørsmål i hode. men generelle råd hadde vært fint :)

  2. Hei, eg har en golf med noen lykter eg tenkte eg skulle skifte. det er hovud lyktane frame, må man av med fangeren sann så man må på golf 4 eller er det mykje enklere på golf 3?

     

    Har søkt en del på nettet men finner jo søren meg berre korsen man gjør det på golf 4.

     

    Men eg gjetter det er ganke lett, vill berre slippe å stå å tulle nedi der når eg kan heilt sikkert få en enkel forklaring på nett.

     

    Takk for alt svar.

  3. Hei, er litt midt i en ganske seriøs sak der det kommet til et stopp, men vill se ka omverden mener om saken og korsen det kan gå.

     

    Kjøpte meg en BMW 318, etter noe om og men så vart det gjort.

     

    Min bror som er BMW experten i familien sa det kunne vær den gode gamle "subframe-disaster" som gjorde det var knirk og ulyder fra understell. men selger sa det var foringer. så vi tok bilen til NAF-test der det sto at det var foringane på bilen bake nedre høgre og bake nedre venstre.

     

    Men en 2 dager etter eg kjøpte bilen(32.000 kr(prutet 8000)) så heiste vi den opp og skulle kartlegge ka foringer som var gåen, så såg vi det at kalloserifestet til foringa vestre bake var sprukket, revet og bendet ned, så venstre side av bakstillingen hang jo grusomt langt ned i forhold til høgre, det foringsfestet var forsatt intakt.

     

    Så vi tok bilen in på et lokalt verksted (NB. svært få verksted tar på seg denne skaden siden!) og fikk en pris på 30.000 kr på reprasjon.

     

    Dei påpeikte også det at det var svært rart at naftest ikkje fikk med seg dette, langt i fra proffosjonelt sa dei.

     

    Vi kontaktet NAF og dei inrømte ingenting selfølgelig og sa det var testtager som må evt. gå til sak.

     

    Så vi kontaktet selger som tok NAF test via mail, men han nekter (pga. han påstår har retten å slippe å betale noe som helst).

     

    etter dette har vi sendt saken til forbrukerrådet der vi har dukomentert all kommunikasjon og kontrakt og alt det der.

     

    Så er det noen så kan gjette eller veit korsen vi ligger ann? man skal vell kunne stole på naf test, men når dei går glipp av et "rødt blinkenes lys" der det står "Eg er ødelagt" på, så har vi vell noen rettigheter her.

     

    Det sto ikkje i kontraktra at bilen selges som den er.

     

    takk for alt innspill ;)

     

     

  4. Jeg vil ikke si den er et totalt vrak, akkurat. Det er fortsatt den SPG-en jeg trives best i. :p

    Har i tillegg en S-51 og en M41.

     

    Kunne hatt en S-8 også, om jeg gadd kjøpe den. Siden jeg fikk S-51 lenge før jeg gadd å freexpe de siste 10k fra SU-5, så gadd jeg ikke kjøpe den. :p

     

    jaja,total og total vrak, men den blei ganske sugen etter nerfen da... har hatt hummel i 1,5 år no, spiller veldig skjeldent med den, Men no så eg nærmer meg, tar det seg opp... også så kjedlig når dissa testostironbombene av noen noen franskmen kommer å voldtar deg, PGA ingen beskytter :S hater franske autoloaders :(((((((((

  5. Kunne ikkje ha hatt det gøyere enn med dette spillet her, de gode effektene som har kommet og det kulene spretter og ikkje går gjennom er fantastisk! Gull har også desidert verdt pengene, spesielt gjennom teir 3 og 4 som er ganske dårlig...

     

    Har kommet til teir 9 heavy (E-75) som har fantastisk kannon og panzer...

     

    Og patton som er ganske masse det samme berre at den er veldig mobil og har en god amerikansk motor som holder tritt med alle i bakker til tross for lav toppfart.

     

    Eneste eg har på spillet er de franske Auto laderne som er ganske håp løs å prøve å ta og de ødelegger gameplay... på samme måte som artilleri.

     

    Men på samme måte er dei forskellig. Franske tankser rusher, dreper en som alltid er meg... og dør... total gameplay ødelegger.

    og artilleriet som står i hundremeter skogen og skyter overkalibra kuler og setter deg ned til 15% hitpoints på en kule...

     

    Hadde dei fjernet dei to faktorane som ødeleger spillet på mange måter, MEN kan også være gøy for dem som bruker dem, men forsatt... alle hater dem...

     

    Har en Gull - tanks Type 59 som er ganske fersk som er ganske god... så spillet har vært alle penger du legg i det for å si det sann...

     

    Edit: Å lage noe moderne versjon av dette spillet hadde vært kjedelig... for dei fleste tankser skyter gjenom hverandre no til dags ;)

     

     

    Lenge leve russerene som lagde dette spillet her!

×
×
  • Opprett ny...