Gå til innhold

elboco

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elboco

  1. Dette er jo helt på trynet. Det er umulig for den gjennomsnittlige nordmann å følge med om han er på ICE- eller teliadekning. Se for deg at du gir mobilen til barnet på biltur og det strømmes i vei – fordi man har fri ICE-data – men så har du brukt teliadekning og er tom for data resten av måneden. På de fleste telefoner står det ice+/Telia i toppen på skjermen, men man sjekker ikke dette til en hver tid når man strømmer. Dette er fullstendig upraktisk og nok et ekstremt dårlig forsøk på å tilfredsstille en knøttliten kundegruppe. Dersom man for eksempel er tom for sin normale gigabytepakke vil det strupes til 64 kbit/s. Tenk deg hvor irriterende det er når mobilen går konstant fra 64 kbit/s til 10 mbit/s man når man strømmer. Skal man ha «fri data» skal det være en tydelig makskvote i måneden og kan ikke være lave enn ~50 mbit/s. Jeg gidder ikke bruke penger på et produkt som kun fungerer bra i en begrenset periode (slik som Chili, Telia og ICE har pr. nå).

     

    Da er du så lur at du laster ned det inholdet du skal ha før du/dere skal på tur. Canal digital, Netflix osv har funksjoner hvor dette ikke er noe problem. Og vipps så var problemet borte gitt. Snakk om og lage spiker av tannpirkere a??‍♂️

    • Liker 1
  2. Har vært kunde av Chili siden "fri data" ble lansert , og har vært kjempe fornøyd siden dag 1. Klarer ikke brukere å se at alternativene til Chili er betraktelig dårligere? Mister vi dette abonnementet, har man i realiteten ingen alternativer.

     

    Hvorfor man har behov for å dele data til andte enheter forstår jeg ikke, man har da wifi til slikt.

     

    Er ikke alle som har tilgang til Wi-Fi. Alle bor ikke midt i en stygg og fæl by. Noen som faktisk bor på landet også. Desemberprisen for årets løk tilfaller deg??

    • Liker 2
  3. Dette er helt håpløst for meg som bruker tlfnett til streaming av tv via Apple tv osv..

    Håpløst av Chili. 5gb grense, for så 3 og 3 er latterlig. Får jo ikke sett en 4k film uten og måtte restarte tlf ett par ganger. Og for og ikke snakke om live tv som blant annet sport??

    Og for og ikke snakke om den elendige kundeservicen de har. Bare og ta ett kjapt søk på facebooksiden dems etter fredag så ser en lett av de siler ut hva de gidder og svare på og ikke

    • Liker 2
  4. *hissig nisse*Du trenger KUN 3 taster. Hjem, Tilbake og Multitask. Alt det tullet med "meny og søk# er bare tull og tar plass. De ser finere ut, og mer elegant med dette designet.*hissig*Selv om skjermen blir brukt opp det lille den gjør, er det mye finere. + Du kan bruke den plassen det ikke er taster til å ha tommelen din på menst du spiller. Prøv det med en annen tlfn.
    Jeg vil kun ha 3 taster, samme som deg, men jeg vil ikke ha dem på skjermen, det er ser teit ut og unødvendig. Like godt å ha dem nede på telefonen under skjermen..
    Er jo akkurat som å si "det er ser teit ut og unødvendig." på det andre det.. jaja du får kose deg med den teorien.
    Her blir det litt smak og behag. For min del så liker jeg ikke fysiske taster ettersom jeg har forstått Hunterra. De er flinke til å samle opp skitt under knappene. Dette er vanligvis ikke noe problem, siden mobilene blir byttet ut ganske ofte ( 7mnd-1,5år), derfor rekker ikke skittet å tyte ut av åpningen før den er "død". I tillegg blir knappene slitt etter en stund, men dette avhenger av om knappene stikker litt ut og hvordan og hva de er lagd av.Men fysiske knapper kan se bra ut, hvis de som har designet mobilen faktisk skjønner design. Eller de kan se dårlige ut, og/eller kronglete å trykke på. Mange faktorer som teller inn altså. Her tror kunne jeg nok argumentert for positive og negative sider ved fysiske vs on-screen knapper over flere sider, men skal være snille med leserne.Men alt i alt så avhenger dette av brukeren. Jeg likte godt fysisk, men synet på disse knappene har endret seg litt. Akkurat nå synes jeg on-screen knapper er mer secksy.Jeg har en teori om at fysiske knapper vil forsvinne fra de FLESTE av framtidens mobiler (med unntak av iPhonen siden det er dens kjennemerke). Siden dette betyr mindre smådeler på mobilene. Som kanskje gjør produksjonen enklere/billigere for dem. Just a theory...

     

    Vil nå si at softkey er mer sexy enn fysiske knapper. Sånn ser min Nexus4 ut med softkey :)

     

    http://img542.imageshack.us/img542/9796/screenshot2013010401222.png

×
×
  • Opprett ny...