Gå til innhold

reidarmagnus

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reidarmagnus

  1. Tror dette må være det mykeste bildet jeg noen gang har sett! Du har vannets linjer i seg selv - men i tillegg den myke C'n som danner en fin akse av komposisjon gjennom hele bildet (der vannet bryter over kanten). Perfekt kameraposisjon og bildeutsnitt.

    Flott at du også tok med noe av bruset! Det gir en kontrast som forsterker det rolig myke.

    Et nydelig linjespill flere steder, særlig i "bølgen" midt på bildet. Minner om Newton-ringer!

    Flott at du har greid å få bildet monokromt. Syns absolutt at V1 er best. Viser krystallklart vann. I V2 virker det som vannet er noe urent.

    Vurderte faktisk å gi deg 6 for dette bildet (noe jeg ikke ennå har gitt til noen), men det ble en sterk 5.

  2. Hei Hilde! Et bilde som fanger oppmerksomhet og følelser! Utrolig bra.

    Motiv, komposisjon, fargeskala er i topp klasse. Det at høylysene er så tynne, gir det et grafisk preg. Formene tør jeg ikke si noe om . .

    Desverre har jeg ikke mange nok bilder inne her ennå til å kunne gi deg poeng. (Men jeg ville gitt deg 5).

  3. Hei.Jeg liker slike bilder, litt fordi det har en litt drømmende effekt og ikke minst at det blir veldig pent. Men av og til kan det til tider bli litt for mye dosent i vannet. Det kan oftes se ut som om man er på toppen av et fjell og ser skyene under seg så vel som at det er vann i bevegelse. For min del kunne bildet gjerne ha vært litt mindre dosent i vannet, slik at speilingen hadde kommet bedre frem slik at det hadde blitt en litt mer naturlig "Feel to it". Flotte fager og et vakker utsnitt gjør at jeg får lyst til å reise til Stadt(hvor nå enn det er) og oppleve soloppgang/nedgang selv. Godt jobbet :-D

     

    Hvordan går det an å assosiere til skyer under deg i dette bildet?? Jeg er enig i at det i enkelte bilder kan gi en slik effekt, men det er vel helt malplassert her.

    Et utrolig bra bilde!

  4. Et svært vakkert bilde. Du får så fint fram de utrolige farvene nede på en våt og skyggefull skogbunn! Er farvene opprinnelige - eller har du lagt på litt ekstra?

    Jeg liker bildet godt også fordi jeg elsker runde former i bilder. Og her utgjør de en spenstig komposisjon! Og en flott kontrast til det mylder av farger og former som ligger under.

    Kirkeorgel . . ? Ja, kanskje ikke så fjernt for meg heller. "Hører" ofte kirkeorgel på mine turer i skogens katedral. På bildet ditt ser vi jo orgelpipene helt konkret :)

×
×
  • Opprett ny...