Gå til innhold

Nokia1

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nokia1

  1. Hvorfor nevne noe som er på alle moderne android mobiler?

     

    Kanskje fordi veldig mange som skaffer seg mobiltelefon aldri sjekker de ferdiginstallerte applikasjonene ?

    Er sjøl skyldig i det, bruker -sjelden- andre applikasjoner enn de sjøl installerer (eller godt integrerte som kamera-programmet)

     

    Det Amobil sier her er at "denne applikasjonen er faktisk bra , test den"

  2. Er EIN stor forskjell på disse to mobiltelefonene.
    Og det er kameraet. 925en har definitivt et solid kamera som tar veldig bra bilder

    -Men-

    hvis kamera er veldig viktig for deg, og du vil ha det aller beste som er å oppdrive (...jeg sidestiller det med kameraet på Nokia 808en) vil du nok ikke angre på å legge ut endel ekstra for å få Lumia 1020en, den telefonen stiller i en særklasse når det kommer til foto.

    Uansett er begge to solide mobiler, 1020en er en litt nyere modell og skal sies, men opp til deg om du synes kameraforskjellen er stor nok til å ville legge ut noen tusen ekstra.

  3. And so it begins., Samsung har vel aldri lagt skjul på at de ønsker å følge i Apple sine fotspor med eget økosystem hvor de kan hente inn penger ikke bare fra salg av maskinvaren, men også fra økosystemet for øvrig som ved salg av applikasjoner i et eget applikasjonsbibliotek i Tizen osv.. Blir spennende å se om vi faktisk kan få en Samsung Galaxy S5 med Tizen allerede i år eller om vi må vente på Samsung Galaxy S6 eller S7 før vi ser Samsung begynner å forsøke å få brukerne sine over på Tizen på mobilfronten.

     

    Taizen er vel uansett ikke utelukkende Samsung sitt system ? Men et OS som muligens blir å se på flere mobiler/nettbrett over tid.

     

    Det sagt, har Samsung alltid lekt seg med flere OS, alt ifra tidlige Windows Mobile, til Windows Phone (Ativ) , deres eget Bada og Android

    Godt mulig Samsung ønsker å få suksess med et system de sjøl har bedre kontroll med, men jeg liker å tro at de blir å holde seg med det som selger.

    Hvis Tizen blir en suksess og på mobilitelefoner, er det slett ikke usannsynlig at Samsung vil endre fokus i den retning.

    Jeg tror fortsatt folk flest foretrekker Android.

  4. Android hadde vært en -mye- lettere overgang for de fleste Symbian-brukerene .

     

    Jeg var tidlig ute og prøvde Nokia N9 (Meego) , og kort tid etter Lumia 800.

     

    Windows 7.5 sånn det var dat skremte meg nesten vekk fra systemet.

    Jeg følte WP7.5 manglet alt i forhold til den finske-arme-kniv/mobilen Nokia N8.

    Mistet, mulighet til å sende/motta filer/musikk/bilder via blåtann, mista mulighet for å bruke mobilen som modem (ble patchet inn seinere), kunne ikke bruke musikken min som ringe/sms/alarm toner lenger, kunne ikke "browse" mobilinnholdet fra Windows lenger (sjølv om det var en "Windows" telefon)

     

    That being said, på den tid Nokia begynte med Windows Phone, misted de -mange- kjøpere.

    Jeg liker alle bedringene fra WP7.5 til WP8 , det er et betraktelig bedre OS, og har lite annet enn lovord å komme med om Lumia 1020'en min.

     

    Blir allikevel garantert å kjøpe en Android Nokia telefon, når/hvis de dukker opp

    • Liker 1
  5. Lumia 1020s kamera -er- mildt sagt veldig solid.

    Det er omtrent så bra som mobilkameraer blir (Nokia 808 Pureview -kan- overgå det på områder om du er flink å tukler med instillinger)

     

    Jeg skal ikke gå inn i kameradetaljer her, men å si at jeg er fotointeressert er slettes ikke å overdrive.

     

    Skal jeg ta -virkelig- fine bilder bruker jeg speilrefleks (og jeg foretrekker da med fotorull over digila).

    1020en (eller 909 hvis du foretrekker) er ikke et speilrefleks kamera, en får ikke kvaliteten til et skikkelig speilreflekskamera, det håper jeg alle forstår.

     

    Derimot, er den en mobiltelefon , noe du -alltid- drar med deg, så hvis du liker å ta fine bilder, får du ikke bedre kamera på en mobiltelefon (<_< 808!) , den er og veldig god til video opptak, resultatene blir gode.

    Jeg tar sikkert rundt et hundretalls bilder i måneden med Lumia 1020en (808en min er lånt vekk) , og noen ganske få med speilreflekskameraet mitt (Nikon) sånn av og til.

     

    1020en er en fantastisk mobiltelefon med et sjeldent godt kamera ,tar du mange bilder og liker at det er god kvalitet på dem, kan jeg knapt anbefale noen telefoner mer.

     

    DERIMOT , skal du på ferie og ta de -virkelig- solide bildene , ta med speilrefleksen :)

  6. Mobildivisjonen til Nokia lever på lånt tid sånn jeg forstår det, etter MS valgte å kjøpe den delen av Nokia.

     

    Håper seriøst denne telefonen blir sluppet før den tid, vil -definitivt bli et kjøp for min del.

    Alltid lurt på hva Nokia kunne ha fått til med Android (et OS fleste som kom fra Symbian hadde vært -mer- komfortabel med, enn WP ...that being said, WP OSet har kommet langt, siden WP 7.5)

  7. Bytt ut glassryggen på telefonen med noe ..-ikke- knuselig ,og jeg skal absolutt vurdere denne.

     

    Ville oppgradere fra den gamle Xperia S'en , venta på Zen, (hoppa over V'en sjøl om jeg likte den)

    ....mista interessen for Z'en det sekundet jeg tok og hold i den => glass-rygg => en ektstra bit som knuser lett.

    Forbruker anmeldelser på nettet ser ut ttil å bekrefte det.

     

    En grunn til at etn av de særeste mobilprodusentene gikk vekk i fra glass-rygg i skiftet fra modell 4 til modell 5.

    De hadde lært.at glass knuser....

     

    Uansett ,-liker- Sony telefonene, har lyst til at neste Androiden min og blir en Sony, men de må gå vekk i fra glasryggen

  8. Har nesten lovd meg sjøl å ikkje kjøpe flere mobiltelefoner i år etter Lumia 1020'n (og -kanskje- Yollaen) ...men hvis dette slår til ?

     

    - SKAL - ha. Er fortsatt noe skuffa at Nokia ikkje kunne gjøre som mange andre, og prøve Android ved siden av WP (evt. Symbian)

    Bruker 808'en og 909'(Lumia 1020)en om hverandre, og -ja- , jeg foretrekker 1020en til vanlig bruk => nettleser og denslags, sjølv om det er mange kule funksjoner 808'en har som en ikke finner på noen WP telefoner.

     

    Har et svakt håp om at Nokia vil produsere mobiler igjen , men i mellomtiden ,,kanskje Jolla kan ta den stafettpinnen på sikt ? Men faren for Jolla er at den blir et mikroskopisk nisjeprosjekt.

  9. Gleder meg til jeg har begge konsollene i hus , begge kommer til å ha bra eksklusiver for sine konsoller.

     

    For Playstation konsollene har jeg alltid konsentrert meg om bra JRPGer (japanske rollespill) som ikke kommer på Xbox , samt et og annet Gran Turismo spill.

     

    Gjennstår å se hvordan spillene på de to blir , er igrunn ingen av launch spillene jeg -virkelig- har lyst på.

  10. Meegoo var ganske genialt, likte det godt jeg på N9en til Nokia, og var ikke videre imponert da jeg bytta fra N9 til den (utseende-messig) nesten heilt like Lumia 800en.

     

    Hovedgrunnen til jeg ikke var så veldig fornøyd med WP 7.5 den gangen handlet lite om applikasjoner, men mer om bruksområder og muligheter med mobilen.

    Var vant med den sveitsiske arme-kniven Nokia N8 (fantastisk kamera, FM sender/mottaker, kunne bruke mobilen som minnepinne (koble rett i anlegg for musikk) , koble til minnepinner/mus/tastatur/FAT32 formaterte hard-disker+++) og hadde lettere for å finne feilene med WP en å se det som var bra (som faktisk er endel)

     

    Uansett handler denne artikkelen om Jolla og deres Sailfish OS, jeg har mer eller mindre forhåndsbestilt den første mobilen deres (ut av nysgjerrighet) og håper at det blir lett å bruke / installere denne ROMen , sånn at "normale" folk kan få det til uten stress.

    Det er nesten viktig hvis flere enn entusiaster skal ta det i bruk på Android moibiler

    • Liker 1
  11. Jeg var en av dem som faktisk gleda meg til den 360 oppdateringen hvor en kunne installere spill => bedre performance, mindre avhengig av DVD-driven i 360en , og det jeg da trodde ville bety at jeg -endelig- kunne spare spilldiskene all inn/ut slitasjen.

     

    Trodde det ville bety spilling uten DVD-disk i leseren, tok feil ,var litt skuffa, men -ja- jeg forstod godt hvorfor det ikke kunne bli sånn (installere => gi vekk spillet => nestemann installerer => gir vekk spillet).

     

    Xbox 360 har noe de kaller "Games on Demand" som ganske enkelt er digitale utgaver, problemet med de spillene har så langt vært at de kommer ut etter (ofte lenge etter) spillene har dukket opp i butikk => betyr nødvendigvis at du må kjøpe spillet 2 ganger dersom du vil slippe disk.

    (Hadde Fable 3 Coll.ed, var rask med å laste ned GoD versjonen av spillet når det dukket opp gratis for gullspillere).

     

    Så ja, må og se meg -litt- kald til denne nyheten om at Microsoft snur , men så igjen , jeg liker å tenke på meg sjøl som fornuftig, og forstår derfor hvorfor Microsoft gjør det (og håper sjølsagt at det er et valg de kommer til å tjene på)

     

    Det jeg håper på her er at 1) Game on Demand systemet forbedres sånn at en faktisk kan kjøpe spillene digitalt fra dag 1)

     

    2) At en ser -noe- av det gamle systemet returnerer, da at en kanskje kan velge å kjøpe spillbokser med

    nedlast-koder. (ikke ulikt spillcovere som egentlig bare kommer med Steam installer til PC?)

     

    Grunnen til jeg ønsker meg noe sånn som detter er -sjølvsagt- at jeg synest det er ufattelig mye mer praktisk å ha en digital spillsamling. Sjøl om jeg liker å samle, (og har nok av Coll.ed versjoner til å bevise det over flere stuehyller) har disker/DVDer det med å forsvinne, eller gå i stykker (kanskje etter nettopp utlån?) .

     

    Jeg har lyst til å se en praktisk løsning ,som forhåpentligvis de fleste kan leve med.

    Å fortsette som med 360en og -måtte- ha DVD(nå etterhvert Blueray) i leseren ,sjøl etter å ha installert det , frister meg ikke litt engang.

     

    Er ganske enig med de ute i den store verden som bruker ordet "bittersweet".

     

    Er allerede mange gode artikler, skrevet om dette , og gode foruminlegg, jeg tror ikke jeg kan forklare veldig mye bedre hvorfor disse nyhetene mottas med blandede følelser.

     

    En siste ting , : Xbox One, PS4 er fortsatt ikke offisielt sluppet ,og som alltid med produkter under utvikling , eller "betatesting" kan de forandre seg underveis.

    Kommer garantert mer informasjon (og eventuelle "tweeks" før noen av disse konsollene ser endelig dropp-dato

×
×
  • Opprett ny...