Gå til innhold

Eccentric

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eccentric

  1. Hei folkens!

     

    Her kommer første oppdatering fra oss i BfA.

     

    I løpet av de første 2 ukene har vi fått tatt ned både 8/8 heroic og satt i gang med 1/8 mythic. I tillegg har vi de siste 2 ukene kjørt 2x30 mann normal run med full clear på fredagene i bege raids siden raids kom ut.

     

    For de som leser dette og er interessert, vi ser foreløpig ikke etter noe spesielt til våres raidrooster da dette er rimelig fullt for tiden. Men vi tar alle søknader seriøst og opp til vurdering om dere skulle søke. Dersom dere også leser OP i denne tråden så har vi også en sosial del i guilden, dette forbeholdt de som kun ønsker en norsk guild og eventuelt raide fredager i sosiale lag.

  2. Hei,

     

    Jeg så at det var flere som leter etter en casual plass, en ingame community hvor folk kan henge fremover for å finne andre norske spillere. Prøvde å lete selv og kunne ikke finne noen for Horde siden. Jeg har nå tatt på meg å opprette en egen Community for Horde og håper flere kunne tenke seg å bli med.

     

    Her er lenken til Norsk WoW Horde Community:

    https://www.worldofwarcraft.com/invite/dldRm2U0Bq?region=EU&faction=Horde

    Paste invite inn i WoW under "Join or Create Community" fra Guild and Communities.

     

    Dette er en åpen Community for nordmenn. Alle kan bli med.

    Vær vennlig å følg disse enkle reglene:

    1. Snakk norsk
    2. Hold det WoW relatert
    3. Hold god tone i chat

     

    Send meg gjerne en PM ingame om dere har forslag eller spørsmål.

     

    Mvh

    Eccentric

    • Liker 2
  3. Hei, hvordan er det å være medlem i guilden?

    Leste at det var 2 grupper, én dedikert raid gruppe mens den andre er social / casual. Er det mulighet å både være social og raider samtidig? Er egentlig sånn av og på for min del med raids, noen uker passer ingen av dagene mens noen uker passer hver dag.

     

    Kjører dere mythic+ dungeons også, og hvis så, på hvilket nivå?

     

    Beklager sent svar. Har ikke vært innom denne posten på en stund.

     

    Til de som lurer. De som er raidere spiller fast hver onsdag og mandag. Man kan være sosial, men får dermed ikke være med på disse faste dagene. De faste dagene kreves det minstekrav til oppmøte, og da passer det dårlig med "av og på raidere". Det raides også på fredager for de som ønsker å være med. Om man er sånn av og på, i tillegg til å ha tid til å være med på fredagene, passer det fint å være sosial og det vi kaller "borger" i guilden.

     

    Vedrørende mythic+ varierer dette veldig. Noen tar det veldig seriøst, mens andre gjør kun akkurat nok. Her er det nok bare å finne seg en gruppe som passer for ditt nivå. Både sosiale og raidere spiller sammen i mythic+ og er ingen skillelinje her.

     

    Send gjerne en PM ingame eller på forumet om dere skulle ha spørsmål.

  4. Hei alle sammen!

     

    Patch 7.2 går live i dag onsdag 29 mars 2017!

     

    The Dragonfell Tribe går inn i patch med 4/10 på mythic, med nesten kill på mythic High Botanist Tel'arn. Nå søker vi nye raidere, hvor vi spesielt ønsker DPS! Vi ser etter spillere som ønsker å raide mythic content, og som har tid til å være med 2 dager i uken (mandag og onsdag) fra kl 18.45 til 23.00.

     

    Alle som ønsker må søke via vårt forum og lese sticky HER. Lenke til skjema er i bunnen av posten.

     

    Ser frem til å spille sammen!

  5. Hei,

     

    Kommer med en liten oppdatering nå som vi har kommet et stykke ut i Legion.

    Det har vært veldig god stemning og engasjement i guilden siden launch av Legion. Blandt raiderne har vi som planlagt kjørt på med raids onsdag og mandag. Vi ligger foreløpig ann med 3/7 mythic i Emerald Nightmare og håper på flere før Trial of Valor utgis i 7.1. Det har vært en fantastisk god jobb mht at vi bare raider 2 dager i uken.

     

    Samtidig har vi kjørt mer casual raid med alle som ønsker både onsdag og fredag. Fredagene har vi hatt nok oppmøte til å nesten fylle 2x 30mann raid for normal. Vi satser mye på å ha det bra innad i guilden, og håper at andre også legger merke til at vi er blandt Norges største. Ved launch var vi så mye som 60-80 online samtidig i flere uker, og aktiviteten er fortsatt rimelig høy. Her er et skjermbilde fra nå sist onsdag:

     

    M1sX51l.png

     

     

    Om dere kunne tenke dere å søke inn til The Dragonfell Tribe, så tar vi i mot søknader for social spot som borger. Det er fortsatt mulighet for å være med i casual raids som vanligvis kjøres på fredager. Foreløpig er roster for raidere rimelig fullt. De som søker seg inn som raider(soldat) må dermed ligge godt ann på gear og artifact power for å bli vurdert. Flere velger å søke som borger og eventuelt jobbe seg opp fra social spotten til raider ved senere anledning.

     

    Ved spørsmål kan dere alltid ta kontakt med oss både ingame eller ved å sende PM på forumet vårt.

     

    www.thedragonfelltribe.no

  6. Hei,

     

    Det har vært et enormt engasjement og vi har fått mange nye søkere den siste tiden. I tillegg har flere gamle venner og kjente kommet tilbake til spillet. Nylig gjennomførte vi vårt årlige(nr 8) grillfestarrengement med guilden, hvor vi hadde rundt 25-30 medlemmer samlet for kickoff til Legion!

     

    Vi er en voksen gjeng og en god knyttet kjerne med mange år erfaring. Raiderne samles 2 dager i uken, mandag og onsdag, og vi gjør det med en god progresjon gjennom både heroic og mythic. Vi tar også inn spillere som ønsker å være med for det sosiale. Hvis vi virker som guilden for deg, ønsker vi deg velkommen til å søke hos oss.

     

    SØK HER

  7. Hei alle sammen!

     

    The Dragonfell Tribe forbereder seg til Legion!

     

    Vi rekrutterer nå! Vi ser foreløpig for det meste etter DPS. Healers vil vi være noe strenge på da vi har svært aktive healers i guilden. Tanks krever ansiennitet med guilden, men ny expansion kan det åpne for muligheter.

     

    Med ny expansion om kort tid legger vi ikke stor vekt på nårværende gear. Vi vil se på tidligere erfaring, men ønsker også nye spillere velkommen. Vi ønsker at de som vil skal få en sjanse. Alle stiller likt ved launch 30. august!

     

    Ser dere alle i LEGION!

  8. Vi jobber med Archimonde Mythic.

     

    Vi håper å få han ned i løpet av de neste ukene. Jobber også nå med å forberede oss til Legion. Vi tar i mot søknader fra raidere som ønsker å være med oss videre inn i neste expansion.

     

    Søker DPS med minst 730 ilvl for å være med oss på nåværende raids. Trenger å kjenne deres egen klasse og kjenne til mythic. Erfaring er et stort pluss.

  9. Til info har vi drept Mannoroth Mythic!!

     

    Vi leter fortsatt etter DPS som har lyst å være med oss videre. Så lenge dere oppgraderer gear med valor points, jobbet med å oppgradere legendary ringen og har tid til å være med når vi kjører farm raids, så burde det ikke være store faren med gear dere har nå. Men vi trenger dedikerte spillere som setter seg inn og gjør alt de kan for å mestre sin egen klasse.

     

    Archimonde Mythic neste!

×
×
  • Opprett ny...