Gå til innhold

Ghozt

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ghozt

  1. Når nyere studier sier at Fildeling ikke påvirker CD-salget så burde vel de som ser fildeling som straffbart finne seg noe annet og gjøre...Fildeling kommer de aldri til og greie og stoppe..Det er jo ganske sikkert at de kommer til og ta en og annen fildeler i ny og ne for og statuere ett eksempel men og få stoppet eller skremt bort de som driver med fildeling tror jeg vil være helt umulig....

  2. Fant en god artikkel om en fildeler som driver i litt større skala enn det vi vanlige borgere driver med. Hadde alle fildelere drevet på i den skalaen han gjør så skulle jeg ha forstått at myndighetene ville at Norske fildelere skulle taes. At de skal bruke tid og ressurser på de som driver i det små er rett og slett tåpelig. Det er nå bare min mening da. :whistle:

     

    Les artikkelen her.

  3. Hei!

     

    Skal bestille meg ADSL i disse dager, og lurer på deres erfaringer!

     

    Det står mellom tele2, Tiscali, eller Bluecon, evt. Telenor

     

     

    Takker for alle svar

     

    Har hatt Tiscali abonnement siden februar i år og min erfaring tilsier dessverre at de ikke er noen seriøs leverandør. Har hatt problemer fra dag 1. F.eks har jeg ikke hatt den hastigheten jeg har blitt lovet, det har vært mange dager det ikke har vært hastighet i det hele tatt. Hvis du ringer kundeservice må du beregne deg veldig god tid for du kan sitte i telefonkø i opptil 1 time + lenger. Jeg har helt sikkert sittet ett tosiffret antall timer i telefonkø. Sender du mail svarer de ikke,sender du brev pr. post svarer de ikke. Har sagt opp mitt abonnement pr.brev, mail og muntlig men ikke fått bekreftet oppsigelsen enda det er 2 mnd siden jeg gjorde det. Har nå kontaktet forbruker rådet og håper de kan hjelpe meg videre. Nei, styr unna Tiscali og gå til noen som er interressert i og ta vare på sine kunder. Personlig så kommer jeg til og gå for Tele2 eller NG. Kommer sikkert noen inn på forum og sier til meg,men hva med bindingstiden din da? Så lenge Tiscali ikke har kunnet levere meg den varen jeg hadde bestilt så gjelder ikke bindingstiden.

     

    :shrug::shrug::shrug::shrug::shrug::shrug::shrug::shrug:

  4. Tiscali kunder over hele lander sliter med _ELENDIG_ linje, så det gjelder ikke bare Stavanger. Synes at Tiscali burde miste retten til å levere inet abb. for om man kikker på hvor mange av kundene dems som ikke får det de betaler for så tror jeg vi er godt over 90%.

     

    Så hvorfor i helvete klager bare folk men å bytte skal de ikke? Nei nei, 90% klager på linja men ingen bytter? har mine tvil

     

    Skulle gjerne ha bytta jeg,men det har seg sånn at det er umulig og få kontakt med Tiscali for og få sagt opp. Har ringt til Lindorf som har med fakturering og stoppet regningene nå så da er det bare og håpe. Det er 2 mnd siden jeg sendte min oppsigelse til Tiscali pr. mail, pr.brev og muntlig. Hva mer kan en vanlig borger gjøre da, bare og komme med forslag. :grumpy:

  5. Alle tre spillene er sinnsykt bra, jeg ville kjøpt vietcong, kommer egentlig litt an på deg selv, det er ganske forskjellige spill på mange områder...  

    skriv et svar med litt info om hva du vil spille så skal jeg prøve å gi deg bedre tips...  

    Vietcong = realisme, skog, nesten ikke noe bymiljø.

    DF:BHD = Samme som DF alltid har vært egentlig, du flyr rundt i et litt ufinpusset spill og skyter på pakistanere som ikke kan sikte før du kommer LANGT ut i spillet

    Raven Shield = Taktisk og teamwork til de grader...

     

     

    Hvis du tror at du går rundt og skyter på Pakistanere i BHD så tar du skammelig feil. Hvis du har sett filmen så husker du kanskje at det hele utspant seg i Somalia og da skyter man selvølgelig Somaliere og ikke pakistanere. Man kjøper ikke BHD for og spille på singelplayer,men derimot for og spille multiplayer. Du sier også at BHD er som alle Delta force spillene tidligere,men også der tar du skammelig feil. Grafikken er mange ganger bedre på BHD. For meg så ser det ut til at du ikke har prøved BHD engang.

  6. Jeg skal kjøpe nytt spill. Hvilket?

    Valget står mellom Vietcong, Rainbow Six: Raven Shield eller Delta Force: Black Hawk Down.

     

    :p Skal du spille på nettet er det ingen tvil. Da ville jeg gått for Black Hawk Down. Er helt konge på multiplayer. :woot: Har akkurat rundet Vietcong men det er ikke i nærheten av den underholdningsverdien BHD gir. Rainbow six har jeg dessverre ikke prøvd enda. :cry:

     

    :wink:

×
×
  • Opprett ny...