Gå til innhold

Extreme-Z-2

Medlemmer
  • Innlegg

    315
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Extreme-Z-2

  1. Er du sikker på at dGPU fungerer? Ser helt ærlig ikke så lovende ut på gpu-z når du bare får opp partiell info. Noe annet som flytta på seg\løsna da den falt ned? Kan evt ha fått skader på minne, gpu-prosesssoren, andre gpu-relaterte komponenter etc. Har du prød å deaktivere igp og sette den på discrete? Du kan dog risikere at alt går i svart om du gjør det så da må du nok ta en clear cmos igjen.

     

    God kveld

     

    har prøvd det ja, men til ingen nytte på det beste så har jeg fått BSOD eller så har pc'n låst seg eller så har det ikke skjedd noe så hovedkorte er nok veldig ferdig. Gpu'n blir varm og viftene går i det minste :-P

     

    Har til og med prøvd nvflash da kona har samme pc som meg, men det morsome var att jeg fikk henta ut biosen min men når jeg skal innstalere den med nvflash står det no display adapter found eller ERROR detecting GPU men jeg får henta ut Bios ROM'n og sett att gtx 1060 er innstalert står også att den er innstalert på PCI Device 1 men kan også få opp att PCI subsystem mismatch. 

  2. God dag

     

    Jeg har var uheldig for ca 2 uker siden og mista min N950TP6 i gulvet så Bios batteri Holderen knakk av fra HK'e. Pc'n var på så skjemen ble svart etterfulgt av att den kom tilbake igjen så jeg holdt inne start knappen inne til pc'n skrudde av seg. åpna pc'n og fikk sett att holderen hadde knekt av, så kontaktet multicom ang det, da det er min feil så må jeg kjøpe nytt HK det koster ca 5K vill helst slippe det.

     

    Så jeg lodda på og ordna bios batterie igjen det funka 100% ikke noe tull der men ikke der probleme ligger Men GTX 1060 korte som dessverre er lodda på hovedkorte er en annen sak nå får jeg ikke opp Nvidia Controlpanel Har code 43 i Device Manager/enhets behandling og gul trekant. fikk ikke opp gpu'n i GPU-Z så har tukla mer med hovedkorte ++ nå får jeg opp GPU'n i GPU-Z uten driver så får jeg opp 0MB Vram og Samsung. med WHQL driver får jeg ingen ting GPu'n 

     

    Er nokså sikker på att GPU'n i seg selv ikke er Defekt. Trenger erfaring/ekspert hjelp på hva jeg kan gjøre 

     

    Se også på bildene og se på REV versjon sår A1 på ene og FF på andre

     

    MVH Christer Larsen Sørensen

    post-270386-0-52944500-1541668225_thumb.gif

    post-270386-0-31826000-1541668232_thumb.gif

    post-270386-0-11736000-1541668256_thumb.gif

  3. Har kontaktet multicom ang dette/RMA men tenkte å starte den en gang til for å gå inn på enhetsbehandlingen. For og sjekke skjermkort, der sto det bare Intel UHD 630 fant ikke gtx 1060'n så gjorde jeg det samme på min der sto det Intel UHD 630 og gtx 1060. Og Nvidia kontroll panelet funka heller ikke. Har ikke delidet da dette bare er en 8400 på 65W. Har heller ikke gjort det før da jeg rett og slett ikke tørr. ? Er det mye problemer med Kunshan serien? Så regner med at gpu'n er ferdig. Bruker real cpu temp som temp måler. Og afterburner på gpu Ingen OC bare temp.

  4. Multicom Kunshan N950T skrur seg av etter ca 1 min, etter 30 sec ca spinner viftene på full muring jeg får ikke overstyrt viftene  med control centere. Starta med att dama spillte house flipper også ble det plutselig helt svart, det har ikke skjedd før har cooling pad også og viftene sto på max. cpu'n ligger normalt på 67c* under load, Er en i5-8400 GPU'n 78c* Gtx 1060 6GB. skulle starte den etter det og da skrudde den seg av etter ca 1-2 sec. tok ut batterie og Bios batterie og lot den stå ca 10 min tok også ut M.2 SSD'n og HDD'n ram'n har også vært ute. og monterte det igjen og skjedde det samme ca 3 ganger før den starta igjen og da greide den og holde seg oppe ca 1 min og viftene skrur seg på max etter ca 30 sec . Har tilbake  stilt Bios til org innstillinger prøvd 2 andre Bios Batterier. Det samme skjer uansett. så nå står jeg fast mulig det er etter nyeste Win10 oppdateringen men fortsatt så skjer dette her om jeg så er i BIOS. jeg har også samme laptop og ikke opplevd det begge maskinene har Thermal Grizzly Kryonaut kjøle pasta. må også si att pc'n fungerer som den skal i ca 1 min. pc'n er heller ikke eldre en 3 måneder

     

     

    MHV Christer Larsen

     

  5. Selv gikk jeg til innkjøp av en Multicom kunshan N950T for ca 1/2 måned siden er rimelig fornøyd med den. Sitter en i5-8400/Hexa core inni den og et GTX 1060 og 8GB DDR4 ikke det råeste du får tak i men en god maskin med 120HZ skjerm som har ytelsen Midt i mellom. Den greier 10580 på Firestrike. 

     

    Byggkvaliteten føles rimelig grei men batteri levetiden under load er ca 30min. så ikke tru du kan sitte og spille over lengre tid på batteri.

  6. Som tittelen sier: Kan man bruke Bistro kobber og Messing vask under en kobber cpu blokk? 

     

    har en i5-7600K på stock clock og under volta til 1.025 vcore på da 4.2GHZ. Den ligger på ca 49-51C*

     

    er ikke noe spesiell høy temp egentlig men da min gamle i7-4790k lå på ca 1.190 vcore på ca 55C* er litt forskjell med tanke på att kaby lake er litt mer strøm krevende men med tanke på att jeg kjørte mer volt med den og knapt ser forskjell i temp. bare lurer 

     

    Vannkjølinga består av: CPU block: Swiftech apogee HD 24K Gold Plated. Radiator: EK PE 240 med 2 STK: Corsair SP 120 i Push config. Pumpe EK DCP 4.0. loopen er veldig liten er en 240Rad på en block så skulle ikke gått over 45C* under load i spill. ny kjølepasta er satt på da systemet er veldig nytt da mitt forige hovedkort tok kvelden. Loopen er også renset bortett fra under cpu blocka, men jeg har rensa den før ny bruk av kjøle pasta med Artic Silver sin ArctiClean. 

     

    Men er "møkk" under kobber blocka som f.eks irr eller ett eller annet form for det jeg ikke får fjerna derfor lurer jeg på om jeg kan bruke en slik type rens på den?

     

    MVH: Christer Larsen

  7. Hei :-) veit ikke om du har ordna med elementer enda :-) men vist ikke så kan jeg si att jeg har en Redline 212 12" og det er ett veldig bra SQ element den spiller veldig reint og pent etter min mening. Har ei porta kasse på ca 40L som er tuna til rundt 38HZ og spiller alt ifra høye toner til lave veldig bra med tanke på pris klasse! :-) kjører den sammen med en Ice-1500-D litt "overkill" forsterker. Har hatt det i bil engang i tiden men nå har jeg det inne og er veldig fornøyd :-)

  8. Dårlig forarbeid = dårlig resultat :hm:

    Det har jeg erfart med kabinett :p

     

    Dere kan forvente bedre bilder fra meg nå, fikk kjøpt meg et Nikon D5100 i dag :D

     

     

    Det er sant :p

     

    Mulig jeg skal gjøre det opp igjen veldig usikker når jeg kan ta i bruk HK'e for det er langt i fra ferdig. :p Men nå skal ikke jeg skryte på meg att jeg kan "lakke" ikke første gang jeg gjør noe dumt med lakk boks i hånda :p

     

    @Arni jeg synes det er ett tøft kabinett nå i helgen fikk jeg faktisk fikk sett det IRL da en kamerat av meg har militær farga så fikk jeg lyst og anskaffe meg det i svart. Da jeg er mye på LAN så ser jeg for meg att det er mer fornuftig egentlig ett "tøffere" kabinett også. Switch kabinette blir rett og slett for stort så jeg får ikke skikkelig grep på det og har heller aldri vert noe skikkelig fan av en farge kombinasjon som hvit og rødt. Men har ihvertfall prøvd og sett nå så :p

  9. Multi GPU generelt er ikke noe og gå for ;) jeg ville gått for ett GTX780 best bang for the bucket i forhold til ytelse. ;-) har selv kjørt både 2-3 GPU'r og jeg må si att ikke noe som er bedre en og kjøre Singel GPU ;) dette gjelder ikke bare Nvidia men også AMD :)

     

    Edit: men skal du kjøre høye oppløsninger osv så er det jo kjekt med det lille ekstra da ;)

    • Liker 1
  10. Jeg valgte AX'en ihvertfall pga full modulær og egentlig ser grei ut også og ikke minst det er "kvalitet". Har ikke sagt att det andre er dårlige Men foretrekker AX'n. Har vurdert både Evga supernova serien og CM serien, men skal eg skifte ut AX'n så går jeg nok for en CM eller seasonic. ;)

     

     

    Men nå skal ikke jeg skrive mer OT her :p

  11. Får ikke til å poste print screen hvor dere faktisk ser tallene :(

     

    Men jeg har 4.7 Ghz på 1.440 volt. Temperaturer på ca 85% og dette med lukket vannkjøling.

     

    Min prossesor ser ikke ut til å være den skarpeste kniven i skuffen. På 3.9 Ghz så ligger den på 1.250 volt under fabrikkinnstilinger.

     

    1.440 er vel akkurat på grensa er det ikke?

     

    Håper på svar.

     

     

     

    Rimelig mye volt det ja, min 3970X på 4.5GHZ ligger på 1.288Vcore 100%stabilt. Er det en 3770K du har eller?

×
×
  • Opprett ny...