Gå til innhold

Axon90

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Axon90

  1.  

     

    Vel, hodetelefonene jeg linker til kommer på ~2500Kr inkl. porto. (Men muligens +mva). Det er uansett under smertegrensen min for en liten gamble. HTC vive på elkjøp med tilhørende 30 dagers angrerett er mer min speed når det kommer til såpass dyrt utstyr. :p

     

    Hodetelefonene kjøper jeg primært til pc-spilling og film. Jeg er usikker på om jeg er så interessert i første generasjon VR. DK 2 var forferdelig å bruke for meg.

    Hvordan "forferdelig" var DK 2 for deg? Bare lurer siden jeg hadde DK 2 selv, og var veldig fornøyd :)

     

     

    Det verste var jo selvfølgelig å bli så sinnssykt "sjøsyk". Men screendoor effekten var i tillegg så ille at jeg i utgangspunktet trodde jeg var blitt svindlet, og at noen hadde puttet en DK1 skjerm inn i en DK2. Jeg fant på nett en simulering av screendoor effekt hvor jeg så DK2 faktisk skulle være så ille. CV1 var også simulert, og det så mye bedre ut, men jeg er skeptisk. Hadde vært perfekt for meg med 30 dagers bytterett. :)

     

    Ja motion sickness er kjipt, jeg merket heldigvis ikke noe til det, lest at folk har "trent" seg opp til å ikke bli "sjøsyk" lengre, og veldig mange av demoene som var laget for DK2 var ikke optimalisert, du vil nok se at spillene og opplevelsene som kommer ut med CV1 er nok mye bedre optimalisert og laget slik at man ikke skal bli motion sick. Når det kommer til screendoor effekt så trur jeg nok det er noe du kommer til å legge merke til med CV1 også, så om du er litt opptatt av god oppløsning osv, og hvis du syntes DK 2 var virkelig så ille, så trur jeg kanskje det er best du prøver det ut før du kjøper det ja :) Jeg ble så opphengt i noen av spillene på DK 2 at jeg glemte screendoor effekten helt! :D

  2. Vel, hodetelefonene jeg linker til kommer på ~2500Kr inkl. porto. (Men muligens +mva). Det er uansett under smertegrensen min for en liten gamble. HTC vive på elkjøp med tilhørende 30 dagers angrerett er mer min speed når det kommer til såpass dyrt utstyr. :p

     

    Hodetelefonene kjøper jeg primært til pc-spilling og film. Jeg er usikker på om jeg er så interessert i første generasjon VR. DK 2 var forferdelig å bruke for meg.

    Hvordan "forferdelig" var DK 2 for deg? Bare lurer siden jeg hadde DK 2 selv, og var veldig fornøyd :) 

  3. Bortsett fra at det ikke er det. Det er et internt program, ikke ment til offentlig utgivelse. Ikke enda iallefall.

    Toy Box var også bare ett internt program, men de har sagt nå at folk vil få tilgang til det ;) Så bare å krysse fingrene. Og om ikke Quill blir tilgjengelig for oss, så har vi Medium da ;)

  4.  

     

    Dårlig tips å be folk presse seg gjennom VR syke. Hvis man merker kvalme så bør man stoppe så fort som mulig ellers risikerer man å forbinde VR med kvalme.

     

    Dette er kanskje litt tørt men det forklarer en hel del om sim syke og hvorfor vi opplever å bli kvalme i visse situasjoner i VR. Ca. 14:25 inn i videoen

     

    Et godt tips er å ikke bevege seg på en unaturlig måte i førstepersonspill med håndkontroller. Luckys Tale og EVE Valkyrie burde gå helt fint siden dette er tredje person og Cockpit. Eller opplevelser hvor kroppen blir sporet 1:1 slik som Oculus Toybox med Touch og i alle spill til Vive.

     

    Men verdt å påpeke at man kan venne seg til VR. Da jeg fikk DK1 klarte jeg max 3-4 minutter første dagen uten å bli kvalm som fy. Men jeg ga meg ikke, litt mer exposure hver dag gjorde at jeg etter en måned ble helt immun mot VR syke.  Så for noen er faktisk dette en vei å gå. 

     

    Dette er ikke løsningen på VR syke for alle og enhver, men synes det er verdt å nevne fordi min personlige erfaring er at man kan overvinne VRsyken hvis en bare er sta nok.

     

     

     Vive og Rift er så gode VR briller at problemet ikke er hardware lenger, så problemet VR syke oppstår på software siden.

     

    Hvis produsentene av VR opplevelser absolutt vil, så kan de lage opplevelser vi ikke blir syke av.

    Så spørs det hva folk flest vil ha.. 

    Oculus skal selge både opplevelser som ingen blir syke av og opplevelser som kan tøye grensene. 

    Opplevelsene vil bli merket med en Komfort rating slik at kundene vet hva de begir seg utpå når de kjøper noe.

     

    Jeg merket også med DK2'en at jo mer jeg spilte, jo mer tålte jeg :) 

  5.  

     

     

    Tror jeg heller venter på at teknologien modnes og prisen blir fornuftig :)

    Du får satse på at du har en snill nabo med VR utstyr da i mellom tiden ;) Jeg inviterer ofte venner på besøk og lar de spille så mye de vil eller jeg drar pcen og Riften rundt på sykkel og tilhenger haha! Har faktisk gjort dette veldig mye :p

     

    Men selv har jeg ventet lenge nok på en forbruker VR løsning. Lever bare en gang og pengene kan man alltids legge seg opp selv på beskjedne inntekter og med gode rutiner. Er slik jeg gjør det, Ikke noe problem.

     

    Heelt enig. Får håpe du er naboen min Ooinaru :p Jeg elsker å dele Riften med andre. Jeg også dro med meg pc'n og riften overalt å viste den fram. Hadde innflytningsfest som endte opp med at vi satt med Riften hele kvelden

     

     

     

    Har gjort akkurat det samme.

    Alle festene jeg har hatt hos meg siden februar 2015 da jeg fikk min DK2 har endt opp med en time eller to med VR hver gang.

    Ingen musikk, bare store mengder lattere når jenter og gutter skriker i berg og dalbaner, spiller skrekkspill osv :D

     

    Høres jo kjempe kjekt ut! :D 

    • Liker 1
  6. UPS er også forferdelige her. De gir pakken over til Bring som KUN leverer i arbeidstiden. De prøver å levere på dør i 2 dager før den så havner på post i butikk.

     

    Ser ut som det blir levering på jobb ja.

    Hadde vært greit om de bare kunne levert den rett til post i butikk... 

  7. Jeg tror VR er fremtiden på mange områder. For meg er ikke spill det mest interessante og hovedsakelig ikke grunnen til at jeg ønsker å kjøpe VR briller.

     

    -Har det blitt presentert noe om annet software enn spill? Jeg registrer at Vive jobber med Google, og Facebook naturligvis med Rift. Vil det bety at Google apper blir raskere og lettere, eller kun tilgjengelig med Vive f.eks? Vil dette blir en ny ios vs Android valg?

    -Hva med film? Samarbeider noen avselskapene med f.eks Netflix, produsenter etc?

    -Med tanke på at Battlefield tilhører Origin, så vil vi ikke se de spillene på Vive f.eks?

    Man finner en netflix app på Oculus Home, som du kan se her: https://www.youtube.com/watch?v=cSU_7ZPOYHA

  8.  

     

     

    Står på reddit nå at landene er avslørt, og Norge er med. Vet ikke hvor legit det er men, noe mer lovende er det for oss ihvertfall.

     

    Det er vel basert på mailen backere av kicstarteren motok som Axon90 skrev om for et par sider siden. https://www.kickstarter.com/profile/58235075/comments Så med mindre fyren der helt uforstårlig skulle løyet er det nok ganske bekreftet ja.

     

     

    https://support.oculus.com/hc/no/articles/216091397-Initial-Launch-Countries

     

     

    Veldig bra, da er det bare å håpe at serverne klarer å holde seg oppe i morgen  :confused:

     

    Som jeg har hørt så er de på facebook server nå, så trur de skal greie belastningen :) Satser på det hvertfall! :D

  9. Hei alleihop!

     

    Jeg startet en youtube kanal for ca 2 uker siden hvor jeg har begynt å laste opp litt gameplay av diverse spill, og ønsker litt tips og kritikk av dere!

     

    Grunnen for at jeg startet denne youtube kanalen er fordi jeg vil dele alle de morsomme øyeblikkene og diverse gameplay fra nye og gamle spill.

    Det jeg lurer litt på er:
    Hva kan jeg gjøre annerledes for at dette skal være underholderne for dere?

    Er det noen spesielle spill jeg burde spille og laste opp gameplay fra?

    Hva mener du jeg kan forbedre meg på?

     

    Planen min er å laste opp minst 2 klipp i uken,

    Håper på svar! :)

     

    Her er youtube kanalen min:
    https://www.youtube.com/channel/UCDXmFIyJurlzd9g1r5YF5Pg

     

    Også legger jeg ved ett par klipp her hvis dere ikke ønsker å gå inn på youtube for å sjekke :)

    Klipp 1.
    https://www.youtube.com/watch?v=9JhcoBmU9pM

    Klipp 2.

    https://www.youtube.com/watch?v=0QS16Q40D58

  10. Hei, lurer på om noen kunne hjulper meg med å finne ut hvordan jeg kan få laget ett slags oppsett som artige og 9gag bruker når det gjelder bilder?

     

    Holder på med min egen nettside som jeg ville hatt noen bilder på, og måten artige og 9gag bruker syntes jeg er episk! At man kan skrolle nedover, og vis man vil så kan man trykke inn på ett bilde og trykke videre derfra også.

    Og at man kan like bilde og at det kommer på facebook er også bare en fordel =)

     

    Om noen vet om html kode eller noe annet for det, så hadde jeg blitt veldig glad! :D

×
×
  • Opprett ny...