Gå til innhold

Funkfish

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Funkfish

  1. Jeg tror det blir lenge til 4K slår ann, det blir produsert så og si ingenting i 4K, vi har ikke verken spillere eller diskformat(såvidt jeg vet) ute som støtter dette, nedlasting over internett vil ta uendelig lang tid for en normal forbruker. Når skal man få ryddet opp i alt dette?

     

    Nja, ikke helt enig der altså.Det aller meste av innhold er jo allerede skutt, klippet og lagt vfx på i både 4 og 8k ved produksjon(helt normalt).

  2. Det er masse problemer med HTML5+CSS3+JavaScript.Systemet er designet feil i utgangspunktet, og har med seg masse drit på grunn av det. Bare det at tekst må parses om og om igjen for hver forbanna gang et dokument skal rendres er helt hinsides. I utgangspunktet burde web vært basert på et design rundt en virtuell maskin, ikke rundt forskjellige programmeringsspråk som skulle brukes. Dette hadde ført til raskere fremgang i utviklingen (Web utvikler seg i snegletempo) samt vesentlig raskere lastetid og vesentlig bedre ytelse.

     

    Det er allerede en VM som tolker og kjører dette i de fleste browsere(er det browseren din har blitt til de siste årene)..... Problemet er ikke de nye elementene eller språkene problemet er DOM... Javascript har muligheter for async, men det stopper pga. DOM hvorfor ? for dokumentet blir parset som en standard render metode(blokk for blokk, som gamle måten pixel for pixel ved grafikk rendring, og der skal man oppdatere grafikken må man refreshe hele bildet) og er ikke event basert. Hadde man hat en eventbasert dokument modell hadde sagaen vært helt helt annerledes.Da man kan deligere ved event og plasere ved event hvor i dokumentet det skal parses.

     

    Ergo en Eventloop

     

    Selve språkene i seg selv er IKKE problemet, problemet er underliggende metoder for å parse selve dokumentet(som IKKE er async, men som dem ønsker å få async)

     

  3. hmm, tror nok at man kan trekke paraleller m. at salget av mobile enheter øker, og ferdig "produkter" begynner å bli trendy igjen. Så markedet for folk som ordner eget innmat blir nok begrenset til pro/gamer/hobby brukere, og utviklere av software pusher ned minnebruken på både plattformer og tjenester(kommer alltid til å være en konstant "kamp", da det er "holy grail" å holde minnebruken nede, for multitasking).

  4. Uavhengig av hva denne fyren mener, så er allerede fiber utviklingen i full sving. Har vært det siden 08, da kultur og teknologi eliten i regjeringen kom til en likesinnede konklusjon. Sååå, om utviklingen da stoppes på bakgrunn av en analyse som ikke har har noe bærekraft iht. samfunnets teknologiske sattsing. Vil da vår kjære nasjon falle laaangt bak i teknologisk utvikling da en bærekraftig infrastruktur iht. dataflyt ikke foreligger...

     

    Han stiller spørsmål til hvem som skal ta regningen ? han glemmer forsatt at regjeringen = for folket av folket. dvs. Ønsker folket teknologisk fremskritt og en infrastrukturr som ikke er framgentert. Så pr LOV må regjeringen levere.

     

    Jeg stiller spørsmål til denne mannens tekniske kompetanse da den tilsynelatende ikke virker noe særlig oppdatert. Man trenger ikke å være rakettforsker for å forstå at fragmentert infrastruktur er dårlig infrastruktur når det kommer til feil-marginer. Legger man opp en infrastruktur som tar i forbehold eventuelle feilmarginer, vil man sitte med en bærekraftig infrastruktur som man i ettertid kan høste med å vedlikeholde til litt mer rolige summer(slik vår nasjon har gjort m. kobberen). Da det er tydelig vår nasjon trenger en mer bærekraftig infrastruktur når det kommer til fremtidig dataflyt, og teknologisk satsning.

    • Liker 3
  5. Ser jo på endel av svarene til denne typen at seriøsiteten er der etter.... Tror man skal ta denne typen med en klype salt, og rett og slett bare kjøre debatt om ikke staten foretar seg noe ved infastruktur nivå. http://www.oa.no/nyheter/article4577980.ece

     

    Jeg mener forøvrig at noe så nærliggende samfunnet burde staten ta regningen(da vi betaler skatt uansett, og dette vil fremme teknologisk utvikling).

    • Liker 1
  6. 6mbit for bedrifts kunder er altfor dårlig, selv jeg overfører ukentlig over snøye 100gb med data noen ganger mellom kontor og hjemmet, psd filer, ai filer, video filer, RED filer. Hadde jeg hatt bedre linje forbindelser privat som bedrift så hadde jeg sluppet å bevege meg enormt mye frem og tilbake for å plukke opp data, uavhengig hvor jeg er.... bedrifts linjer burde være oppnåelig på 100mbit, er flere media byråer som ikke får den nettdekkningen som er nødvendig, som da også stagnerer virksomheten som da også stagnerer utvikling... Er ikke bare media bransjen, men server bransjen. Hva om man skal drive å flytte backup her ifra til derifra etc etc.. Blir jo kostelig affære av ressurser brukt på å vente i en evighet......(og nei der makset jeg ut linjen og overføringen døde...... Og vi tapte en hel haug med penger)

  7. Om man skal følge den teknologiske trenden ang. innholdstjenester som kommer og som er påvei / er i markedet så trenger man noe i den duren, spessielt om det er flere personer i en husstand som bruker tjenester.

     

    Argumentene hans er både tafat og meningsløse og ikke minst selvdestruktive om han ønsker å fronte kommersielle innholds levrandører slik han gjør med å bruke "pirater" som eksempler.

     

    Det finne uttallige av tjenester som krever en mengde båndbredde.

    Nyeste trenden som innholdslevrandører ruller ut nå er streamings tjenester innen video, musikk og film(viasat, canaldigital, voddler, sumo, nrk).

     

    Flere internasjonale spil plattformer ønsker å sette igang drift av realtime spill-streaming og full HD streaming av video / Filmer og Serier. Samt når det gjelder høy-kvalitets audo streaming så er dette forsatt krevende. Største konsumet av innhold på nett er jo nettopp underholdning. Før han begynner å forsvare komersielle innholdslevrandører burde han kansje sette seg inni hvorfor det er hipt å laste ned ? Jeg tipper et stort grunnlag for dette er, at innholdslevrandøren ikke kommer ut med innholdet kjapt nok iht. konsumers behov for innholdet, ergo innholdslevrandørene gir ikke kundene hva dem vil ha.

     

    En god skisse på hvordan det kansje fungerer er gjerne slik sosiale medier fungerer, da det er raskere ut med nyhetene enn andre medier som Tv / Aviser er noe som presser Tv / Aviser / Nettaviser til å kontinuerlig være enda mer frempå og ikke minst levere varene iht. Konsumers ønskende leveringstid iht. hva som fysisk er mulig(da konsumers bilde av hva som er riktig leverings tid av nyheter er i takt med sosiale medier). Jeg tror ikke han heller aner hvor båndbredde intensivt en aktiv twitter feed eller aktiv facebook feed er for bruker; da disse applikasjonene stadig tyr til mer realtime funksjoner som gjør at nettleser kontinuerlig mottar respons fra webserver. Er flere bruksområder som skype og annet som også begynner å bli en solid plattform for kommunikasjon for folk flest.

×
×
  • Opprett ny...