Gå til innhold

PjoKKeN

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PjoKKeN

  1. Sant nok! DU kan tjene opptil 200 000 i året på det.

     

    La si du verver 10 stykker, og de 10 verver 10 til, så verver de 10 andre 10 til så har du til slutt vervet opptil flere hundre folk og da tjener du masse penger. Du kan også ta pengene ut kontant!!!

     

    ##link slettet av moderator## Registrer dere der.

  2. Hei, en kammerat av meg ahr et problem, etter han hadde kommet hjem fra ferie så fant ikke PCen hans harddisken når han slo på pcen, hva kan være feilen? Han tror kanskje det er harddisken som er ødelagt, er det mulig å sjekke dette og er hvordan kan jeg fikse dette?? (Jeg har sagt at jeg skal prøve å fikse pcen hans for ham så jeg har den her)

  3. Enig med Pjokken, Gunbound ruler sinnsykt. :cool:

     

    Det er et annet gratis online spill med grafikk som er ganske lik gunbound, men sliter med å komme på navnet :blush:

     

    Det er et arcaderpg spill.

    Ååå, du må bare huske navnet d spillet må jeg bare haaa ;D hehe elsker gunbound:)

  4. jeg lastet ned CS gratis

    og en på lanet hjalp meg å lage en cd key med en cd key generator

    rett å slett jobbet i 10 min og prøvde uendelig med koder

    helt til en fungerte,,,jeg har hatt spillet i 1 mnd

    fungerer utmerket bra,

     

    Jepp...du har kanskje lagt merke til at mange her på forumet, meg inkludert, klager over kjøpte hallflife cdkeyer som ikke virker. Vel, sånne som deg har skylda.

    Enig med fjotten der. :hmm:

    hmmm, er bra at steam har sån opplegg at man kan sende coveret med hl til dem så får du ny cd-key direkte fra steam, taper ikkeno ihvertfall :)

  5. I stad når jeg satt på pcen fikk strømmpadden som pcen min er koble til en "blackout". PCen slo seg av og det gjorde lyset på sjruvebirdet mitt også, så kom strømmen tilbake etter ca 5 sekunder. Når heg da startet PCen igjen fikk jeg blåskjerm, det stod at jeg skulle sjekke pcen for virus (Vet jeg ikke har virus) eller kjøre kommandoen "CHKDSK /F" i recoverykonsolen men det gikk heller ikke, jeg har ikke windows XP eller 2000 CD så fåkke fixa d enda med cden. Er det noe annet jeg kan gjøre?

     

    Takk på forhond

    MVH Lasse

  6. Jeg har akkuratt kjøpt meg Nokia N-Gage med Netcom Youngtalk.

     

    Det som er problemet er at jeg får ikke brukt GPRS, er det noe jeg må gjøre for å aktivere det/registrere det?

     

    Jeg kan stort sett ingen ting om mobiltelefoner, så det er nok ganske lett å løse problemet :D

  7. Jeg ambefaler ingen å ta ngt, hvis du får et problem så sliter du! Da må du nesten til øverste hold for å fixe det, saksbebandlingen er en vits hos ngt. Men hvis du ikke har problem, så ok, da er det kanskje det rette for deg. Jeg for min del ambefaler Firstmile, TOPP Service.

     

    hmm, for et par dager siden så fikk kameraten min overbelastet ruteren sin og ødelagt den, han ringte til ngt og sa hva som var skjedd og de sa de skulle sende en ny ruter gratis, det er nok ikke mange andre selskaper som ville gjort det, det er dette ngt for en masse kunder av. Som f.eks å gi bort 2mbit...

  8. Jeg har kost meg litt med WoW Alpha selv om den ikke er spennende, men det å bar gå rundt i verden der er helt sinnsykt! WoW Verden er så utrolig genialt laget, du får skikkelig oldtids følelse av å gå rundt i en eventyrshistorie...

     

    De peneste stedene er Night Elf territoriene, det er trær overalt i alle farger osv.

×
×
  • Opprett ny...