Gå til innhold

Annapus

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Annapus

  1. Jeg likte Gothic 2 fantastisk godt og var også ganske fornøyd med Risen. Håper Risen 2 blir like bra som Gothic 2. Selv om jeg er jente elsker jeg utfordringer i dataspill og det synes jeg det er bra med i disse spillene i likhet med at enkelte strategispill også gir en del utfordringer (selv om det gjerne er helt andre utfordringer da).

     

    Måtte Risen 2 bli det nye årets virkelig store spill. Kanskje blir det tidenes RPG? Jeg ble fort lei av Skyrim selv om det så bra ut for det var for enkelt og var litt lite RPG følte jeg. Arena og Morrowind hadde mer RPG-følelse over seg enn Oblivion og Skyrim synes jeg da.

    Fallout-serien tapte seg også med 3ern, men New Vegas var en liten opptur igjen.

     

    Risen var litt nedtur fra Gothic 2 og delvis 3, men mest på grunn av at det var kortere og mindre og litt mindre dybde. Det var aldri i nærheten av å miste kvaliteter slik andre "serier" har gjort og derfor har jeg tro på Risen 2 :love:

    • Liker 2
  2. Spiller mest RPG, favoritt Gothic 2. Ellers spiller jeg noe strategi-spill og eventyr-spill og gamle pek og klikk. Liker absolutt ikke sports-spill og er veldig lei av skytespill siden de er nesten kliss like alle sammen. Likte CounterStrike 1.6, Medal of Honor og Unreal Tournament en gang i tiden. Vi jenter er veldig forskjellige akkurat som gutta, så det er bare tøys å si at vi liker kun spill som Sims, Zelda og Den Lengste Reisen osv.

  3. 1. Gothic 2 (PC, Piranha Bytes, 2002)

    2. Europa Universalis III (PC, Paradox Interactive, 2007)

    3. Thief 2 (PC, Looking Glass Studios, 2000)

    4. Gothic 3 (PC, Piranha Bytes, 2006)

    5. STALKER Shadow Of Chernobyl(PC, GSC Game World, 2007)

    6. Risen (PC, Piranha Bytes, 2009)

    7. Far Cry (PC, Crytek Studios, 2004)

    8. No One Lives forever (PC, Monolith Productions, 2000)

    9. Age Of Empires (PC, ensemble Studios, 1997)

    10. Thief 1 (Pc, Looking Glass Studios, 1998)

     

    Har ingen spill på listen nyere enn 2009. Gikk visst skikkelig utforbakke med spillbransjen etter hvert (har ikke blitt særlig fornøyd med noe jeg har kjøpt i 2010 og 2011. Trist, men sant).

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...