Gå til innhold

vestenersnill

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vestenersnill

  1. Dette her virkelig skremmende! :eek::ohmy::nei:

     

    Putin lovet AirForce 4 billioner (4000 milliarder) , 1600 fly og helikoptre, samt å svare på europeisk rakettforsvar

     

    ... Han minnet om at i dag planen om å retool hele landets forsvarsindustri og for dette formålet avsettes 3 ​​billioner rubler. "Og på luftfart, bygging og utvikling av ny teknologi -. Mer enn fire billioner Så, selvfølgelig, vil gjøre mye av ny teknologi, hva som vil være på sparket", - Putin sa. ...

    Kilde: http://newsru.com/ru...inairforce.html

     

    Путин обещал ВВС 4 триллиона, 1600 самолетов и вертолетов, а также ответить на евроПРО

     

    ...Он напомнил, что в настоящее время планируется переоснастить всю оборонную промышленность страны и на эти цели выделяется 3 трлн руб. "А на авиацию, на строительство и создание новой техники - больше четырех триллионов. Поэтому, безусловно, техники поступит много новой, будет на чем летать", - сказал Путин...

  2. Litt om tsjetsjerne:

    Tsjetsjenere er absolutt ikke noe gode "krigere" og det viste de klart i Georgia hvor det var hovedsakelig dem, og andre etnisiteter fra kaukasus som plyndret og rundstjal befolkningen for alt av verdi (toalett inkludert!). De militære tapstallene russerne hadde i krigen var flest minoriteter fra kaukasus som tjente under russerne. Jeg blir overrasket hvis russerne sender ned en liten displinert og vill gjeng med soldater fra kaukasus.

    )))))))))))))))))))))))))))))))))) :dribble: :dribble: :dribble:

     

    Du dømmer dem på egen hånd, men fakta og historie om en kjær venn forteller en annen historie. Vår georgisk historie er nært knyttet til tsjetsjenerne, og det var tsjetsjenere dom hjalp med regjeringstid vår georgiske kongen Farnavaza lagre Georgia og nedkjempe opprørerne.Men din barnas fabel at tsjetsjenerne gjorde det og det kan fortelle en lignende, dette er ikke alvorlig og uinteressante. Kom ut litt tre og Internett ta litt frisk luft og det kan hjelpe. Du er for kjedelig, ikke Russlands president pyser på de viktige operasjoner ikke samle, særlig i utlandet. AKkuratt tsjetsjenske krigere aldri plyndret georiere, Tenk på noe mer interessant))), men det var mange andre som poserte som tsjetsjerne for å skremme fienden. Hell dritt under første krigen i Tsjetsjenia, så dette var en politikk, nå situasjon har endret seg. Hvis du elsker Putin, elsker det han gjør, er du fortsatt lever i 1999, og regnes hvor mye tid har gått siden da.

    I alle gamle dokumenter hos armenerne, georgiere, aziater, russere står det at Kaukasus kan ikke erobres hvis tsjetsjerne er ikke tatt, og de er først og fremst mektigste ok krigerske.

    Finn noe bedre ellers er du forkjedelig)). Hvis du vil vi kan treffes å filme det du sier og lage en diskusjon. Du er velkommen :green:

  3. Tsjetsjenerne til Syria (Russland vil sende tsjetsjerne til Syria)?

     

    Russiske kjente avis skriver dette:

     

    СМИ: Минобороны РФ готовит лучшие армейские подразделения к возможной войне в Сирии

    Russiske forsvare forbereder de beste enheter til mulig krig i Syri!!! Det er sykt hvis det er sant, men enda mer:

    Russisk Forsvarsdepartementet lanserte en intensiv trening enheter for operasjoner i utlandet, blant annet i Syria. Forberedelse til kampoperasjoner i dette landet, kan føre Pskov 76te luftangrep inndeling av Airborne, 15. Brigade kombinert våpen i Samara, samt spesielle enheter bemannet av tsjetsjenerne, som tidligere hadde tjent i GRU spetsbatalonah "West" og "Øst" skriver: "Nezavisimaya Gazeta", siterer anonyme kilder i militæret.Pskov Airborne Division - en av de mest kampklare forbindelser i den russiske hæren, avisen notater. Dets ledere, NCOs og menn deltok i fredsbevarende operasjonen i Kosovo i 1999-2001, i både tsjetsjenske krigene i 1994-1996 og 1999-2007, og i krigen med Georgia i august 2008. I 2004 ble den første divisjon i den russiske hæren fullt sammentrukket.Som for den tsjetsjenske soldat, deretter i 2006-2007 ble de initiert av daværende forsvarsminister Sergej Ivanov har med hell gjennomført fredsbevarende oppdrag i Libanon, som minner om "NG". De utmerket seg i kamphandlinger mot Georgia i Sør-Ossetia i august 2008.I tillegg har forberedelse for mulig tiltak i de syriske spesialstyrker allerede gått over fra egen brigade av marinesoldater Svartehavet Fleet. De var tilstede på patrulje skipet "Smetliviy", som i mai, før han vendte tilbake fra nesten to måneder av uret i Middelhavet, besøkt den syriske havnebyen Tartus, hvor poenget med logistikk for den russiske marinen.

     

    Kilde: http://www.newsru.co...yriadrills.html

     

     

    Минобороны России начало интенсивную подготовку частей и подразделений для действий за рубежом, в том числе в Сирии. Подготовку к боевым действиям в этой стране, возможно, ведут Псковская 76-я десантно-штурмовая дивизия ВДВ, 15-я общевойсковая бригада в Самаре, а также спецподразделения, укомплектованные чеченцами, которые ранее служили в спецбатальонах ГРУ "Запад" и "Восток", пишет "Независимая газета", ссылаясь на анонимные источники в военном ведомстве.

     

    Litt om tsjetsjerne:

     

     

    Som vi vet den hovedrolle spilte tsjetsjenkse enheter i kortvarig krigen mellom Russland og Georgia i 2008, ifølge mange kilder tsjetsjerne ble kastet mot georgiske hæren, og Russland slep å bombe ijhel georgiske posisjoner. Ifølge kilder det var sirka 1000 tsjetsjerne som knuste georgere.

    Tsjetsjerne har i hele Sovjet på seg rykte som fryktløse og gode krigere (det rykte har hele folket), ifølge historiker hverken mongoler, Timurleng eller andre klarte å skremme tsjetsjerne å knele dem, eneste som klarte å erobre hele Tsjetsjenie var Russland, da den 200 år langvarige krigen begynte mot Kaukasus de fleste tsjetsjerne var kristne, etter krig mot Russland kristendom helt forsvant i Tsjetsjenia. Selv ot tyrkere og deres "forsvante" alliert Krimske Khanstvå prøvde i flere hundre år å få tsjetsjerne på sin side, de klarte ikke det, ifølge general Potto knuste tsjetsjerne hæren i 80 000 soldater til Krimske khan.

    Russiske militære kilder for 200 år siden beskriver tsjetsjerne som aller mest krigerske og barske folket, og Potto sier det: "Adels folk til kumikkere aldrig våha å gå ut hvis han ble ikke fulgt av en tsjetsjener".

     

    Mange seriøse kilder og fakter tyder på at de ekte alanere var forfedre til tsjetsjenske folket, og gamle historiker beskriver alanere som et folk som kriget i hele sin historie, hos dem var den skam å dø i seng, og til i dag i tsjetsjenske samfunnet kan gamle si til andre: din far døde i seng, det er værste ydmykelse.

    I Persia fjellfolket i Kaukasus ble beskrevet på den måten: "Hvis Padisjakh til Persia bli gal i hodet går han med krig mot kaukasere (det betyr de har ingen sjans)".

    I noen arabiske gamle bøker advarer til sine muslimske hærførerne å passe seg i Kaukasus.

     

    I krig mellom Abkazhia og Georgia ble en del av tsjetsjerne lurt til å delta i krig mot Georgia, selv om de fleste tsjetsjenerne var imot, men propaganda klarte det, og noen tsjetsjenerne ble fraktet av russere i helikoptere til Abkazhia.

    Helt til idag beskylde georgiske president tsjetsjerne at de var skyldi i deres tap under den krigen, selv om han visste at det var bare 30-50 tsjetsjerne som kriget, og til slutt etter noen få uker da de skjønte at de ble brukt mot sit broderlig folk drog de tsjetsjerne tilbake. Det er lett å forstå han Saakashvili, han prøvde å smiske til russiske politiker, men det hjalp ikke, og Saakashvili nå prøver å ordne sitt forholdt til tsjetsjerne. Selv om det var bare 30-50 tsjetsjerne som deltok i kamper mot Georgia alle vitner til og med på andre side forteller ar den korvarig innsats av tsjetsjerne var svært effektiv og hjalp å knuse georgiske styrker i Abkazia under 1992.

    Tsjetsjerne ble brukt i mange kriger av Sovjet (f. eks Tsjekkia, Afganistan). For å knuse tsjetsjener måtte Russland under den Store Kaukasiske krigen utslette nesten hele folket og de har mistet utrolig mye soldater og penger i den krigen, tsjetsjerne mostet fra 70 til 80% av sitt folk, og selv om det er stor forskjell på ressurser mellom liten Tsjetsjenia og svære Russland, men tsjetsjerne klarte seg fint. Det er ingen overraskelse, sanne historeir fins overlalt, vikinger alltid var i mindretall men de klarte vinne mange slag over tungt og godt bevæpnede riddere i mange slag.

    PS måtte litt fortlelle om tsjetsjerne, de er dessverre ikke godt kjent (mener kultur, historie, tradisjoner i Vesten borstett det tullet som trykkes i fra russiske kilder, selv om det ble mye negativt skrevet om tsjetsjerne men der russere og andre er godt kjent med tsjetsjerne og de fleste vet at det er bare løgn, men i Vesten har folket ikke hel oversikt og mange tror på det som er skrives, dvs kopieres av russiske aviser, men russere kan skrive om sine egne det samme, f. eks. kommunister om russiske demokrater, osv.)

    Nå skal ifølge russiske kjente nettavsien sendes tsjetsjerne til Syria... hvis de sender tsjetsjerne er det første tegn at Russland mener alvorlig å støtte den udemokratiske regime.

     

    Krig i Georgia i 2008 med Russland:

    9af04c12b6fd.jpg

    Bildet av georgiske soldater i 2008

    75f647c56ec5.jpg

    Det samme bil, men i bilen er tsjetsjerne i det samme dag i 2008.

     

    Den forbudte filmen om krigen i Tsjetsjenia, tsjetsjenerne spredte frykt:

    http://www.youtube.c...d&v=SOXg_YJGhsU

    -----------------------------------

    Kilde: http://NewsPol.ru/ho...armii-kadyrova/

     

    Navnet til artikkelen dere kan selv oversette til norsk:

     

    Даже НАТО опасается армии Кадырова

     

    Vestlige analytikere prøver å telle antall enheter av den tsjetsjenske krigere/soldater i Russland. Militære eksperter er enige med uttalelsen: Få informasjon om enheter i Tsjetsjenia er mer komplisert enn å samle en detaljert redegjørelse av den militære strukturen i hele Russland med flere detaljer og lister over etternavn.

    Ekspertene som jobber med NATO, anerkjenne det rett ut: Lett Kadyrov kan være maksimalt 34.000 tropper, men alle har like fint, kaller sin kamptrening og respekt og frykt fra NATO (de sier at NATO eksperter mener de er effektive enheter), mot der selv en reell kamperfaring, og gjøre disse enhetene er langt kraftigere enn hundre og femti tusen mann av slike strukturer i Russland, som jernbane, Rosatom, og andre.

    Kadyrov sine soldater, ifølge Vesten - grunnlaget for Putins militære innflytelse. Og disse enhetene i tilfelle en nødsituasjon kan ikke bare erstatte den interne tropper og innenriksdepartementet enheter, selv - de vil være i stand til å motstå dem hjemme hvis noe går opprøret.

    Ikke bare det: graden av teknisk utstyr av Kadyrov menn er at i landet sammenstøt med NATO-enheter ville vare en svært vanskelig tid (ifølge avisen tsjetsjenske enheter svært effektive).

     

    Original fra russiske kilde:

    http://NewsPol.ru/ho...armii-kadyrova/

     

     

    Даже НАТО опасается армии Кадырова

     

    Западные аналитики пытаются подсчитать численность чеченских военных подразделений в России. Военные эксперты соглашаются с мнением: получить данные о подразделениях на территории Чечни сложнее, чем собрать детализированный отчет об армейской структуре всей России с подробной детализацией и пофамильными списками.

    При этом эксперты, которые работают с НАТО, признают прямо: пусть у Кадырова может быть максимум 34 тысячи бойцов, но все они оснащены просто прекрасно, их боевая подготовка вызывает и уважением, и страх у НАТО, на фоне чего еще и реальный боевой опыт делают эти подразделения куда более могущественными, чем полторы сотни тысяч бойцов таких структур России, как РЖД, Росатом и другие.

    Бойцы Кадырова, считают на Западе – основа военного влияния Путина. И эти подразделения в случае критической ситуации не просто смогут заменить внутренние войска и даже подразделения МВД – они смогут противостоять им внутри страны, если вдруг случит восстание.

    Мало того: уровень технической оснащенности кадыровских бойцов таков, что в сухопутном столкновении с подразделениями НАТО последним было бы крайне несладко.

    PS beklager for grammatiske feil.

  4. Zhukov FTW!

    Hitler har jo uttalt selv om han hadde generaler som Zhukov, ville han vunnet krigen for lenge siden. Sei mye når ein har SÅ mye respekt av fienden.

     

    Btw. Syns det er latterlig å snakke kva polakker er enig i eller ikkje. Russara befridde dei frå Nazi-Tyskland. Det er faktum. Alternativet var å gå rundt dei og la dei vere igjenn i Aushwitz saman med tyskara. Idiotisk å påstå noe annet enn at dei var befridd. Takk og pris Russland, ellers så ville vi skrevet på tysk no.

    I Russland for de fleste Zhukov er selfølgelig en stor general, men mange beskylder ham over de store tap mot nazi-fiende.

    I denne filmen russiske historiker, forskere beskylder ham over formange liver til soldater gikk tapt, fordi han ikke sparte dem:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=llyzCMLlScc

     

    Navnet til filmen er ordene til Zhukov (veit ikke selv men det står her), Zhukov: "Ikke spar soldater ...full versjon". Han beskrives av selv russere som en brutal mann... det er litt rart.

    Men samtidig godtar de i denne filmen at han var den eneste som sa det han mente til Stalin rett ansikt til ansikt.

  5. Den store generalen i Nord-Korea kan bli sint på oss! Verdens beste land å bo i er Nord-Korea! Hele verden prøver å rømme til Nord-Korea!!! De sa den store generalen!!!

     

     

    Der folket trenger ikke penger!

    Der folket trenger ikke å betale skatt!

    De trenger ikke biler!

    De trenger ikke internett!

    De trenger ikke noe!!!

    Er du der bare syng og ros den store generalen!

    Den store generalen kan redde deg fra alt!!!

    Kan han den store generalen åpne litt grenser til Nord-Korea? Jeg vil flykte dit til det drømmelandet hvor store generalen beskytter alle som er i nød!

    Han er så sterk og god, han tapper og flink! Han kan bare med ett slag knuse en tjukk vegg!

  6. Hei sann folkens!

     

    Innvandring, flyktninger osv det er en del av verdens historie, jeg tror dere finne den beste løsning! Dere har alle her gode hjerter og dere bryr dere om andre.

     

    Men jeg tenkte på de hjemløse i Russland. Dere aner ikke hvor forferdelig har de det!!! De er også menensker, mange av dem har høy-utdanninger, erfaring, men nå er de ute, uten mat, sovested, varm ... og de dør...

     

    42ddbfcc3d04.jpg

     

    7e53e6026d11.jpg

     

    3fbc9aa30167.jpg

     

    4a8fdd878f1e.jpg

     

    Om vinteren kommer mange av dem dør ute hvert år(((((((((((((

    Dette er grusomt. Hva kunne Vesten gjort for disse stakkarene? De er jo også om oss mennesker, har vi rett bare lukke øyene våre?

    • Liker 1
  7. Alle "problemene" kan løses lett, vi er jo mennesker ifølge teorien etterkommerne av aper!

    Men hvem som har første rett på jordan? Aper, mennesker eller romvesener?

     

    Men jeg syns at norske er snille, og det gjør alle folk som ikke har norske røtter.

     

    Jeg tror hvis hver enkel blir som denne mannen på bildet blir verden enda finere:

     

    84c19dc2f5ba.jpg.

     

    Hva dere tror om jeg går ut imorgen i Oslo og legger meg ned som den mannen for å hjelpe kvinnfolk? Hva kommer til å skje?

     

    Folkene som er registrert på diskosjon.no har krav på et godt tilbudt, jeg kan bære ham/hun oppe på ryggen min helt til jobb og tilbake!

    Men damene får enda bedre, jeg deler ut ikke bare blomster men også mitt tiltrekkende smil :).

  8. Ok innvandrere, etniske, utleninger, innvandrere... dette "problemmet" fins overalt, vi lever et kort liv.

     

    Men jeg lurer på ufo-folk på romvesener! Min venn sier at han sikker på at hvern annen er romvesen!!! Men de er flin å skjule dette!! Og du tar opp dette de bar med vilje gjør det til latter og tull fordi de romvesene er redd at kan de blir avslørt! Og de romvesener provoserer mennesker mot hverandre!!!

     

    Min venn sier det!

  9. Ne valjaj duraka, Google oversetter det til "spiller ikke den idioten", eller "does not play the fool".

    Takk skal du ha, den var god.

     

     

    Også en litt gammel video på youtube, en kjent russisk politiker, en rik politker, han er leder over partiet LDPR, han er også i russiske DUMA, han heter Vladimir Sjirinovskij.

    Denvideoen er skremmende, jeg fikk skjokk da hørte på den!! Han er jo en offisiell mann, han er en politiker! Det som han sier mot USA er helt syk! Jeg vet ikke om han er gal eller???

     

    Det språket som han bruker i sin tale til Amerika med bannede og skitne ord fører til redsel :eek::ohmy: . Jeg ble kjemperedd! Han er politiker! Han har ingen rett til å snakke slik!

     

    http://www.youtube.com/watch?v=iuJuuEjmDsQ&feature=related

    Også han virker full, sikker drakk seg full og sint på Bush. På en måte er det forståelig, Russland jo har vært under kommunistiske jernevask i nesten 100 år! Og mange fortsatt er under kommunistiske påvirkning((((. Han burde litt reise verden rundt for å forstå at han tar helt feil i sin tale.

    Kanskje han tuller :hmm: ?

    • Liker 1
  10. Trur nok det ikkje er nazi-rasister (ny gruppering?), trur det heller er kommunistar etter kva flagga deira viser.

    Der er bare en del av video, han sier fra den videoen: " idag har vi det godt, men imorgen blir det dritt, idag har vi god mat og brød, men imorgen blir det fengsel mat osv ... " : Han kommer bare med vanlige tull og løgn om NATO. Kommunister er vant å lye om grusomme kapitaalister))

     

     

    Og her nede er en kjent sang og berømt russiske musikalsk gruppe "Lube" og den som synger er elsket av mange der, selv russiske president liker ham og besøker når han synger, sangen heter: "Ikke spill deg dum Amerika / Ikke lat at dere liksom naive osv", teksten i sangen: " gi tilbake oss vår Alaska osv))).

     

     

    Sangen er bare morsom, tror ikke at han mener det alvorlig))). Og tror ikke heller Alaska har lyst å bli igjen med Russland )). Tiden jo har gått)).

  11. Valeria Novodvorskaja om Russland, hun er russiske demokrat og kan mye om historie:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=8J7jl0LSGDw

     

     

    Her er en russiske RIK man som hetr Artem Tarasov, og han er en sjef i russiske mafia, og dyktig handelsmann (om at Artem Tarasov er mafia-mann står på russisk språk i den videoen , hvis det er feil sorry folkens), og den videoen er lett å forstå der kommer den på engelsk:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=8PVfvPMadTE

  12. Nyrike russere og vaanlige russere?

    Russland er ikke Vesten men det er en annen verden med sin egen kultur. Russere når de feirer de feirer ordentlig, nå de jobber de jobber ihjel!

    Er en russer rik, da driter han i å spare penger, han bruker dem til siste øre og driter i hva kommer skje til imorgen!

    Russland er verdens største land, verdens rikeste land (ressurser), uoffiselt russiske jornalister sier at russere er nesten 500 000 millioner.

    Russere er litt spesielle folk, de liker å ha det gøy! Den som vært i Russland forstår meg)). Russere elsker verden, en russer kan gi bort til siste øre sin eiendom!

    Mystistke russiske berømte sjel :)!

     

    Her i videoen russere protesterer mot NATO tror jeg... Kan noen hjelpe med den vieoen(oversete)? De ser ut på video som en radikal gruppe, og de ligner også på nazi-rasister (hvis jeg tar feil ber alle om unskyldning):

     

    http://www.youtube.com/watch?v=0mEUyffVQao

    • Liker 1
  13. Jeg har ikke kommet med noen påstand så langt. Men jeg kan forsikre deg at jeg vet mye bedre enn deg. Jeg har selv opplevd krigen, og vet meget godt hvem er rett.

    PS Du kan gjerne flytte til månen for min del.Jeg tror ikke noen vil savne deg heller.

     

     

    Ja da vi er brødre, og det kjempe kjekkt.

     

    Alle husker hva sa tsjetsjenske folket til verden, slakter de oss: det er ikke det er vi redd for, vi er bekymret over våre små barn, gamle, kvinner som blir tatt til gisler og myrdet.

    Tsjetsjenia har vært mye verre en helvete for sivile men likevel de klarte å overleve.

    Vi Georgia og Tsjetsjenia er brødre til evighet!

    • Liker 1
  14. OK. Jeg er tsjetsjener, det er jo åpenbart

    Tsjetsjenia og Georgia har alttid vært gode brødre! Vi georgere og tsjetsjerne er etniske kaukasere! Vi ønsker et godt forholdt både med russere, europeere, asiatere og andre. Og hva er galt med det forstår folk ikke :(.

     

    I Georgia har vi tsjetsjenerne, de består av 2 store grupper: Pankizz, Bats-bij (de er kristne tsjetsjerne), også en del av Tusjinere har tsjetsjensk opprinnesle.

     

    Og i Tsjetsjenia også bosatte seg mange georgiere i gamle dager. Vi er brødre.

  15. Idag selv russiske opposisjon, russiek nazipartier, russiske rasister og andre krever hos V. Putin å slipper fri hele Kaukasus!!!

     

    Men igår i 1991 Putin sa: vi var nesten på grensen å miste hele Kaukasus. I 2008 ble en del av Georgia okkupert.

    Er det stort spill og skuespill i Russland eller hva som skjer der? Vil de ikke ha Kaukasus slipp den fri da! Enkelt og greit!

  16. Herregud hva mener du med at jeg må presentere meg min teip tukxum??? Er du dum, eller du bare later som ? Hvorfor skal jeg skrive det? Når du ikke en gang vil si hvor du kommer fra!

    Du krever det hos meg, men selv vil du ikke si noe. Rart. Hvis du vil treffe eller møte meg jeg er i Finland, vi kan prate sammen hvor mye du vil, jeg er fra Georgia.

  17. Ingen bryr seg om kva du syns. Du kommer med påstander utan å kunne argumentere for dei og komme med pålitelige kjilder for å stadfeste dine argumenter.

    Det trengs ikkje mye hjerne for å skrive my BS på eit forum. Om du forlater denne tråden, er det ingen som kommer til å savne deg.

    Google lir rusiske statlige arkiver, mye ble lagdt ut av russiske demokrater, takket være dem mye ble tiljengelig.

    BS er offisielle kilder som skriver dritt i regime land, men her i Vesten ser de på alle sider.

    Hvis du snakker til meg savne eller ikke savne hvem bryr tror du om oss ? Ingen! Det er bare få folk som sitter på nettet, men de fleste mennesker har mye å gjøre, de jobber, studerer, redder folk, beskyter folk osv.

    Men jeg klarer ikke kjære vene å forlate deg :). Jesus er med meg, jeg sier til deg og andre: Kjærøighet og vennskap!

    Sovjetiske regime må tenke litt på sott folk som de tenker på penger, hvis de åpner sine hjerter til kjærlighet kan de forandre den korrupte systemet til et demokratisk land.

×
×
  • Opprett ny...