Gå til innhold

Bernhardhi

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bernhardhi

  1. Vi har Adams Matkasse annenhver uke og 5 dager, synes det er veldig ålreit. Merker vi har mer overskudd til å finne på gode middager de ukene vi ikke har matkasse og. Synes i blant noen av middagene er vel karbohydratfulle, men stort sett gode oppskrifter og god mat. Har egentlig ingen klager, det er lett å bruke mine sider til å avbestille det vi ikke vil ha en uke og eventuelt å endre kasse om vi skulle ville det en gang.

    Stilig :) Ja, jeg så på noen av rettene til Adams Matkasse, der noen minnet mer om helgeretter enn hverdagsretter. Men så jo fristende ut da. Er også veldig kult hvis det hjelper deg med inspirasjon til middager ellers i uken også :)

     

    Er det noe med siden du føler mangler? Det som har holdt meg tilbake er hvor stort tidsrom jeg må være hjemme for å motta kassen, og i tillegg at det bare er på én bestemt dag. (Iallefall hos godtlevert), Hvordan er det med Adams matkasse? Er det samme problem der?

  2. Lurte på om noen på forumet hadde noen erfaringer eller meninger om tjenesten matkasse. Hva er bra med det, og hva er eventuelt dårlige sider med tjenesten? Synes dere varene bør være være økologiske, lokale, ferske etc.?

    Mest kjente matkasser:

    http://godtlevert.no/ leverer til Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Drammen, Kongsberg, Skien, Porsgrunn, Kristiansand og omegn, Stavanger, Sandnes og moegn, Haugesund, Bergen, Trondheim og omegn, Lillehammer, Gjøvik, Hamar Molde, Ålesund og Karmøy. (Terningkast 3 hos TV2-Hjelper-Deg, terningkast 3 dinside.no)

     

    http://kolonihagen.no/ leverer til: Oslo, Drammen, Fredrikstad, Fettsund, Lillestrøm, Jessheim, Akershus og Nesodden (Terningkast 6 hos TV2-Hjelper-Deg, terningkast 6 dinside.no)

    Middagsposen (finner ikke nettsted) leverer til Østlandet (Oslo, Asker og Bærum, Lier, Drammen og områder rundt), (Terningkast 2 hos TV2-Hjelper-Deg, terningkast 2 dinside.no)

    https://www.adamsmatkasse.no/ levering kan sjekkes via https://www.adamsmatkasse.no/her-leverer-vi . (Terningkast 4 av dinside, terningkast 6 av VG)

     

     

     

  3. Jeg har hatt min Galaxy SII en god stund nå, men i dag skjedde det noe rart. Når jeg går inn på apper eller internett, vil en stemme si alt jeg trykker på, og når jeg åpner programmet vil også dette sies høyt. Hvordan blir jeg kvitt denne irriterende stemmen? Denne stemmen vil også være på mens jeg hører på musikk.

    Har ikke testet selv men det finnes en funksjon som heter talkback under settings/accessibility

     

    Talkback står på off så kan ikke være det heller :/

     

    Jeg har hatt min Galaxy SII en god stund nå, men i dag skjedde det noe rart. Når jeg går inn på apper eller internett, vil en stemme si alt jeg trykker på, og når jeg åpner programmet vil også dette sies høyt. Hvordan blir jeg kvitt denne irriterende stemmen? Denne stemmen vil også være på mens jeg hører på musikk.

    Driving mode.

    Dobbeltklikk på hjem-knappen og slå av.

     

    Driving mode er også av

  4. Hei

     

    På grunn av at Zyxelen hadde dårlig rekkevidde og vi av og til mistet nettverket, bestemte jeg meg for å kjøpe en ny ruter. Jeg gikk all in og kjøpte Asus N66U.

     

    Nå har jeg problemet med at internett med jevne mellomrom detter ut på grunn av en DNS-feil. Jeg går gjennom skritt for skritt her hva jeg gjorde for å gi dere et så godt overblikk som mulig.

     

    Det første jeg gjorde var å sette Zyxelen i Bridge modus, deretter koblet jeg Asusen til Zyxelen med en kabel fra LAN i Zyxelen til Wan i Asusen.

     

    Etter dette stilte jeg inn på instillinger som PPPoE og DHCP. Asusen fant DNS-adressene automatisk.

     

    Internettet fungerer som sagt en stund før jeg får DNS-feil.

     

    Her kommer det jeg tror er feil. Etter jeg satte Zyxel-routeren i bridge klarer jeg ikke lenger å komme meg inn på den ved hjelp av IP-adressen 10.0.0.138. Og jeg tror kanskje at jeg glemte å disable DHCPen da jeg satte den i bridge-modus med mindre Zyxelen gjør dette automatisk.

     

    Er det noen som har en idé om hva som kan være feil?

  5. Det som jeg også har en følelse av, men det er faktisk bare 300kr dyrere :) Men allikevel er utrolig usikker

     

    Hva er du usikker på?

    Er ikke usikker lenger, dere har gjort det ganske klart at 7870 er det beste kortet som jeg lente litt på og som jeg håpte på :)

     

    Et annet spørsmål er at jeg kan få en kingston hyper x 120gb for 999kr, så jeg lurer på om jeg bør kjøpe denne eller en intel 520 120gb for 1299. Vipper her litt mot Intel, men er ikke helt sikker. Dealene finnes på CDON btw.

  6. Hei, har tenkt lenge på å kjøpe et sapphire 7870 OC edition sopm mitt grafikkort, men nå har jeg fått et tilbud på MSI GTX 580 OC Twin Frozr II for 3000kr. Hva tror dere skal jeg kjøpe 7870 eller 580?

     

    7870 vil jo bruke mye mindre strøm, i tillegg til at jeg kan OCe det mer. Leste noe om at MSi sitt 580 OC kort hadde problemer med de nye DX11 spillene som f.eks battlefield og at du måtte øke volten på den for å få den til å fungere som den skal.

     

    Skal spille i 1920x1200 oppløsning.

  7. Ville droppet mATX kort. Trenger du innebygget trådløst nett vil p8z77 v pro eller deluxe være å anbefale framfor sabertooth. Valgte selv sabertooth da jeg alltid kjører direkte linje i pc

     

    Ja, er enig med deg. Ganske irriterende å ikke ha en direkte linje ved PCen, det går fortere og det er mer stabilt :/ Pluss jeg har mest lyst på et sabertooth, men det ville jo blitt fort 700kr dyrere for ikke å snakke om mer :(

     

    Tusen takk for svar folkens :)

  8. først og fremst, kjøp en annen SSD, OCZ SSDer er de verste av de verste, en Intel 520 koster 190kr mer

     

    siden kabinettet er ATX er det fint å ha ATX hovedkort, og spesielt siden kabinettet har vindu, det ser litt dumt ut med mATX hovedkort i ett ATX kabinett, på mATX hovedkortet har du heller ikke mulighet til CrossfireX uten at kortene er tett inntil hverandre

     

    Har nå skiftet til intel sin SSD, betyr dette at jeg bør velge P8Z77 hovedkortet? Bør jeg i så fall velge denne

    http://www.dustinhome.no/asus-p8z77-v-z77-s-1155-atx-ivy/product/5010625155

    eller denne?

    http://www.dustinhome.no/asus-p8z77-v-pro-z77-s-1155-atx-ivy/product/5010625160?intcmp=searchProvider_dacsa

     

    Er det så liten forskjell på dem at jeg ikke trenger å bry meg?

  9. Z77 er arvtakeren til Z68

     

    her er noen forskjeller på selve hovedkortene:

     

    - bedre støtte for neste generasjon prosessorer (Ivy Bridge)

    - USB BIOS Flashback, resette BIOS via USB hvis noe går galt

    - innebygget trådløst nett, med magnetisk antenne

    - Remote control greier for nettbrett og smart telefon

     

    Har alle innebygget trådløst nett? Trodde bare det var P8Z77-V kortene som hadde det?

     

    Jeg lurer selv også på hvilket hovedkort jeg bør kjøpe og har vurdert P8Z77-V, sabertooth z77 eller Maximus V gene som er et m-atx kort. Jeg har ikke en LAN-utgang som strekker seg til rommet mitt og derfor trenger jeg WLAN. Jeg har derimot ikke lyst å betale 1800kr for et sabertooth z77 og i tillegg betale for et trådløst adapter. I så fall står jeg igjen med P8Z77-V eller Maximus V gene.

     

    Det er her jeg lurer litt på om jeg bør gå for det kule m-atx kortet eller P8Z77-V. Oppsettet mitt er som følger:

    http://www.dustinhome.no/Favorites.aspx?list=b1ef344cde874eb7ba01c2f53308de9c

    Men jeg kommer eventuelt til å bytte ut hovedkort, og iallefall prosessoren med en IB-prosessor

    Er det da nok med et m-atx kort, eller bør jeg kjøpe et atx kort. Hadde også vært interessant å fått vite ulempene med et slikt kort.

     

    Sorry kan ikke så mye om hovedkort, derfor jeg spør :)

  10. Det kommer an på så mangt.

    - Hvilke modeller/prisklasser er aktuelle for deg?

    - Skal du overklokke?

    - Hvor utolmodig er du?

    - osv.

     

    Kommer til å kjøpe det samme som hadde vært 2500K og det er vel 3570K. Har tanker om å overklokke etter hvert som jeg trenger det. Hvis det er snakk om en måned kan jeg klare meg med min bærbare.hvis det er verdt å vente på, har hørt mye frem og tilbake om Ivy-bridge virkelig er verdt venten.

  11. Da ser du på ulike priser og vil finne igjen akkurat samme fenomen innen sandy bridge. F.eks at den til 300 dollar er klokket 0,2 GHz høyere originalt enn den til 200 dollar. Det betyr ikke at den dyreste av de nødvendigvis klokker bedre.

     

    Ivy bridge klokker sikkert litt bedre, men antagelsen om økt original frekvens stemmer altså ikke når man sammenligner epler med epler (samme pris vs samme pris).

     

    Simen1, ser nå at Ivy Bridge kommer 29. april, har du noen formening om jeg bør vente en måned med å kjøpe en Ivy bridge prosessor, eller bør jeg heller kjøpe en Sandy Bridge prosessor nå?

  12. Istedenfor å lage en ny tråd med nesten helt lik tittel, bumper jeg denne og spør et ganske likt spørsmål.

    Jeg skal også kjøpe meg PC og har sett på komponenter, og har også funnet inspirasjon i denne tråden. Jeg sitter foreløpig med dette oppsettet: http://www.dustinhome.no/Favorites.aspx?list=eaceb5b8885e4c6a8df8062c93871a4d

     

    Det jeg er mest usikker på er grafikkortet, jeg vil iallefall ha 2GB med minne og prisen på GPUen er makset på kortet jeg har i linken, det vil si ikke over 2800kr. Har dere noe ris eller ros om oppsettet ville jeg satt pris på det :)

×
×
  • Opprett ny...