Gå til innhold

Anakin

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Anakin

  1. Hei.

     

    Etter mange år på bærbar, ønsker jeg overgang til en stasjonær gaming pc. Har ikke bygd pc på cirka 10 år, og har falt helt ut av maskinvareverden. Selve byggingen ser jeg ikke på som et problem, men det å sette sammen de rikitge delene klarer jeg ikke å få til lenger :-)

     

    Tenkte at Black Friday var en god anledning til å gjøre et ok kjøp på en pc, som uansett skal handles før jul. Prisen er ikke det viktigste, så lenge den kan dekke mine behov i tiden fremover. Men jeg er så klart ute etter valuta for pengene, og kommer ikke til å gå "all-in" på det nyeste og dyreste.

     

    Kom gjerne med forslag til oppsett, så skal jeg selv klare å søke etter riktig pris ila morgendagen. Til info, så har jeg lest en del i tråden til Agentspoon, og det kan godt hende en av de pakkene er en god løsning for meg, men siden jeg er helt blank, ønsker jeg evt. en bekreftelse på det i denne tråden.

     

     

    Jeg har:

    - En 3-4 år gammel 27" skjerm (ikke egnet for gaming)

    - Mus/tastatur/headsett

     

    Jeg ønsker:

    - PC m/skjerm. Helst 27", har blitt for godt vant til den jeg har, og brukes i tillegg til gaming til jobb osv.

    - Helst så støyløs som mulig, men ofrer gjerne litt viftesus for en frisk pc!

     

    Bruksområdet:

    - Gaming som hobby. Det går nå om dagen stort sett i Arma 3, CS:GO, Civ, BF1. Så en pc som takler de på ok kvalitet er ønskelig, i tillegg til CS:GO 144hz.

    - Mye excel/kontorarbeid.

    - Enkel video/bilde redigering

     

     

    Skjerm: Ser det har kommet teknologi som freesync/g-sync, antar at dette vil bedre opplevelsen. Hvis ja, så ønsker jeg det :-)

     

    Har ingen preferanser AMD/NVIDIA osv. Men ser at AMD/Freesync ser mer fornuftig ut, sett fra et økonomisk perspektiv. Har fått anbefalt GTX 1070 fra noen kompiser til mitt bruk. Men dette kan jeg ikke nok om til å gå for det eller ikke.

     

     

    Noen som har gode innspill?

×
×
  • Opprett ny...