Gå til innhold

smith1234

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av smith1234

  1. Vel, hvis damen er for trang, så gjør det vel sannsynligvis at det blir vondere for henne? Og hvis det er vondt for henne, så får jo ikke gutten akkurat peist på heller, og blir da holdt litt tilbake, noe som kanskje ikke er å foretrekke... :)

     

    så det blir ikke vondt i det heletatt for gutten?

  2. haha :hmm: , beklager kanskje useriøst spørsmål.. men har i det siste overhørt mange snakke om "for trang", "hun var for trang"

     

    ??

    Er det også noe nå da? Haha, hva menes med dette? Tenkte gutta var glad bare de fikk seg et ligg, skal de/derre begynne å klage på at jenta var for trang å? Er det vondt til dere eller hva?!

  3. hmm oki.. men mitt verste mareritt er at det fysisk ikke skal gå når jeg har sex første gangen. Det må være helt jævlig flaut !!!!! :no:

     

    Dere må bare huske på å bruke god tid. Ikke ha noen hast med å få den inn, kos med hverandre først, og hvis du er så bekymret så vil litt glidemiddel hjelpe lang vei på å gjøre det mer komfertabelt for begge parter.

     

    men jeg vet ikke om jeg tørr og si til han at jeg er jomfu.. :no:

  4. Husk at musklene dine ikke blir ''slappere'' uansett hvor mye du fingrer. Du kan bli noe slækkere hvis du får barn og føder normalt, men da må du først ha sex :p

     

    Glidemiddel, masse forspill og tålmodighet er nøkkelen! Du ''vier'' deg ut når du blir kåtere, samtidig som du svulmer opp.

     

    hmm oki.. men mitt verste mareritt er at det fysisk ikke skal gå når jeg har sex første gangen. Det må være helt jævlig flaut !!!!! :no:

  5. Har du hatt sex før?

     

    Nei! men den dagen jeg har det, vil jeg at det skal gjøre så lite vondt som mulig. Så vil gjærne få "tips" til å sprekke den hinna... haha off dette hørtes ikke sælig romantisk ut :')

     

    Mest sannsynlig har du ikke jomfruhinne lenger. Er du aktiv på noen måte så er det nok til å ta ''jomfruhinna'' di, som svømming, ridning, trening, sykling, osv...

     

    Først klipper du neglene dine korte. Ikke tving noe inn med en gang, du skal ikke tilfredstille fingeren din men deg selv. Ta først på deg selv utenpå, først forsiktig. Før fingeren hit og dit, kjenn på de forskjellige delene, hvilke deler du liker å bli berørt på og hva du ikke syns er så stas alikevel, osv. Bli kjent med kjønnet ditt, og prøv deg frem sakte. Dette er godt å gjøre i dusjen, f.eks, da er du i en veldig intim og privat situasjon.

    Ofte så er det rett ved inngangen som er noe av det mest følsomme, så hvis du skal bruke noe inne i kjeden så prøv først å ''leke'' med åpningen din.

     

    Dette er bare det jeg kom på. Husk å kose deg :)

     

    Takk for svar!: )

     

    Selv er jeg ikke av det kvinnelige kjønn, men kan likevel svare på en del av det du spør om.

     

    Onani er noe som kan ha delte opplevelser for begge kjønn. Dersom du syntes direkte penetrering er smertefullt bør du heller prøve deg frem med å stimulere klitoris forsiktig. Sex-leketøy kan være en god løsning, spesielt en vibrator. Fingre vil ikke nødvendigvis være det beste for å oppnå maksimal nytelse. Eksen min foretrakk faktisk å stimulere seg selv med uskrelte gulrøtter, da den ujevne overflaten (i følge henne) gav en helt særegen følelse. Dette var jo en voksen kvinne, så siden du er liten og med sannsynlighet relativt trang og uerfaren med onani, kan du jo prøve deg forsiktig frem med den mindre typen; såkalte «knaskerøtter».

     

    Jomfruhinna befinner seg normalt ca. 10 cm inn i skjeden, og med dette vil den ikke sprekke ved bruk av tamponger o.l. av den størrelsesorden. Hvis du forholder deg til forslaget om bruk av gulrøtter vil du risikere å bryte denne, noe som i følge mange kan være litt smertefullt.

     

    Dersom du ikke vil bryte hymen ved onani, vil jeg råde deg til å fremtre forsiktig med gulroten eller andre eventuelle «leketøy».

     

    Er en vanlig gulerot samme tykkelse som en "vanlig" penis?

    hahaha off blir flau jeg nå. :blush:

  6. Hei!

    Er ei jente på 16 år som synes det helt ærlig er jævlig vondt og ikke noe godt i heletatt og fingre. vet ikke om jeg er noe spessielt trang eller noe, får jo inn et par fingrer liksom. Men det er ikke godt! Noen jenter som har noe tips til hvordan dette kan bli godt?

     

    Lurer også på hvor langt inne jomfruhinna ligger? Blir den sprukket med bruk av OB eller fingring osv?

×
×
  • Opprett ny...