Gå til innhold

khosethl

Medlemmer
  • Innlegg

    245
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av khosethl

  1. Sannsynligvis har ditt HK en CPU fan detection, noe som innebærer at HK sjekker om CPU viften din går når du starter maskinen.

     

    Nå når du har vannkjøling har du kanskje ikke noen vifte koblet til "CPUFAN" på hovedkortet, og hodekortet tror at CPU viften din ikke fungerer og slår automatisk av PC slik at CPU'en din ikke skal bli svidd.

     

    Prøv å koble en kabinettvifte eller din gamle CPU vifte til kontakten, start opp på vanlig måte, gå inn i BIOS og disable option for "fan detection" eller lign. Du finner ganske sikkert mer om funksjonene i din manual for ditt HK

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: khosethl på 2002-11-12 23:06 ]

  2. Spørs om det ikke er bare å begynne å lete etter patch, eller vente på BIOS updates

     

    Utdrag fra; "GroundZero" http://www.gzplanet.com/search.php?keyword=radeon

     

    Since receiving our Sapphire Radeon 9700 graphics card a couple of days ago during testing we have been experiencing a few strange problems such as continuous system reboots and programs and games crashing back to Windows desktop when used on all SiS 648, VIA KT400 and P4X400 based motherboards with AGP 8X support operational which we currently have testing.

  3. Mulig det finnes flere varianter av COPASLIP, men de jeg har vært borti er så absolutt ikke egnet som kjølepasta, hvis du tar to metall stykker, smører COPASLIP på de og "rubber" de mot hverandre vil du forstå hvilke evner COPASLIP har. Det sliper

     

    Pastaen egner seg derimot ypperlig til plansliping av kjølere etc...

     

     

    Mvh.

    Kenneth

    Netconnection

  4. Ved kjøp av varer i Norge, kan du få refundert mva. på varen du har kjøpt. Det er et skjema som skal fylles ut delvis av deg og delvis av selger. Dette skjemaet tar du med deg og viser når du drar ut av landet, viser det til tollen og får et stempel.

     

    Deretter kan evt. utsalgstedet refundere mva. til deg.

     

    Men husk; Du må ha bostedsadresse i utlandet, og hvis du vil ha pengene overført til konto, må du ha konto i en norsk bank.

  5. Så at Ipod softwaren var blitt kodet om til både linux og Windows utgaver av entusiaster så dette skulle ikke være noe problem. Mener å ha lest det på http://www.itavisen.no ,Ipod ville ihvertfall bare dukke opp som en ekstra disk når du plugget den i etter det var det bare "drag'n drop"

  6. ATI M6P med ekstern DDR RAM support 32 MB

     

    Er forholdsvis sikker på at dette er det samme som SIS bruker "delt minne arkitektur" altså du kna bruke fra 8 - 32mb minne, dette stiller du i BIOS, men vær obs på at du bruker av ram minne her (burde ikke være noe problem, fngert forøvrig utmerket på min gamle best Apache med inntil 64Mb videominne

  7. Gå inn i outlook, gå til tools ---> options, klikk deg deretter inn på vedlikehold/maintanace i vindu du får opp. litt ned på siden der har du noe som heter lagra mappe/store folder klikk på denne så ser du hvor alle e-mailene og konto oppsettene dine er lagret.

     

    Lukk outlook og ta backup av hele mappen som du så i outlook.

     

    Når du har reinst. tar du bare å viser outlook til den mappen du har lagret e-mailene dine i (gjøres i samme meny) og vips så har du alle mailene dine tilbake igjen, oppringning og servere må du likevel sette opp på nytt

  8. Sitter med en P4 1,8GHZ Northwood på Asus P4S333, går EAZY på 2,4, kjører ganske enkelt FSB opp til 133, fordelen med dette er at AGP og PCI blir på samme mhz 66/33

     

    Prøvde et Asus P4B266 i går, nesten like godt til OC, men klarte ikke å få den helt stabil på 2,4, HK konka ut likevel etter et par booter så fikk lissom aldri helt dreisen på det :smile:

  9. Det som sannsynligvis har skjedd er at enten har du fått en "skade" på bootsektoren, eller så er swap filen for liten.

     

    Hadde akkurat samme problem etter å ha brukt opp all plass på c: m/win2K dermed var det ikke mulig for OS'et å swappe mine 512mb ram og dette resulterte i at jeg ikke kom lenger enn til innloggings bildet hvor det samme skjedde hos meg som hos deg.

     

    Før du reinstallerer kan du jo prøve chkdsk /f, eller chkdsk /r

×
×
  • Opprett ny...