Gå til innhold

Logan

Medlemmer
  • Innlegg

    246
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Logan

  1. Enkelt, grafisk, tøft og ganske lekkert. Langtfra noe unikt, for jeg har sett det mange ganger før.

     

    Hva er det for argument? Har du sett noe som ligner tidligere, og dermed forkaster dette bildet? Det du sier har null verdi, med mindre du argumenterer for det.

  2. Hvem er akam og bildekritikken laget for? De profesjonelle fotografene, amatørene, eller begge deler? Jeg våger å si at de er til for alle som er interessert i å fotografere. Derfor tror jeg at en deling i bildekritikken, mellom proffer og amatører, er en særdeles dårlig løsning. Det tror jeg vil ende med at de som er nye i faget, vil droppe ut av denne delen av forumet.

    Hvis det er et stort problem at folk med nyinnkjøpt kamera knipser i hytt og vær, og poster bildene i BK, så er løsningen å samle bildene deres i en egen del av forumet merket "søppel"?

    Det tror jeg ikke akkurat vil få fram gleden av å ta gode bilder, blant de som ønsker å lære.

  3. Fordi når man ser på oversikten over nylig oppdaterte tråder på forsiden av Akam, vet man ikke hva slags kategori bildene ligger i. Dermed har ønsket praksis blitt at man legger til 'BK:' foran tittelen på bildet, slik at man umiddelbart ser at disse er bildekritikk. Det er altså en praktisk funksjon, verken jåleri eller smør på flesk.

     

    Også i tråden over siste innlegg i 24 timer er det nyttig, fordi man ikke trenger å se hvilken kategori bildet ligger i for å finne ut at det er bildekritikk. Personlig ønsker jeg at denne "regelen" strammes inn, da det er svært nyttig slik jeg bruker forumet.

     

    Jeg kjøper den, men hvorfor skal tråder med bildekritikk nødvendigvis merkes på en slik måte? Framfor andre tråder innen Foto? Jeg synes det virker rart, men nok om det. :)

  4. Jeg tenkte jeg bare skulle skrive det for å støtte deg.

    7017793[/snapback]

     

    Trådstarter trenger vel ikke akkurat støtte i dette spørsmålet? Er det slik du mener et forum fungerer kalkulatoren? For å gjøre et enkelt spørsmål enda enklere, så er løsningen en splitter på lydutgangen. Den koster slikk og ingenting hos nærmeste elektrobutikk. :)

  5. Musikerene på beat for beat er jo helt ville. Saksofonisten, Vigdis? Tror hun heter noe slikt, hun er helt genialt sinnsykt utrolig god! Den lyden hun får ut av "tuten" sin, er fantastisk. Hun spilte sammen med en trommeinstruktør jeg hadde før, Torstein Lofthus, på en jazzfestival i fjor trur jeg. Helt rått!  :love:

    7017481[/snapback]

     

    Enig, hun er utrolig digg å høre på. :thumbup:

  6. Han sier bare det alle tenker. Når det står øverst i listen i en kategori for seg selv "Annonsering: Les dette før du poster, her finner du svar!", så bør det egentlig være rimelig klart, selv for en fersking.

     

    6232565[/snapback]

     

    Så enkelt er det bare ikke. Se på alle forumbrukerne som poster uten å lese "stickey", selv om de har deltatt her ganske lenge. Ikke alle har kjennskap til hvordan et forum fungerer, spesielt ikke de som nylig har registrert seg. Derfor er det rett og slett urimelig det madeo krever. Nye medlemmer skal vel ikke bli skremt bort med regelrytteri. :dontgetit:

  7. Eller han kunne bare ha lest stickyen..

    er det ikke utrolig hvor få det er som ikke ser

    "les, her finner du svar!" ?

     

    Magnus

    6232236[/snapback]

     

    Kan ikke du roe deg litt ned angående den "stickyen". Hva med å ønske torttib velkommen på forumet, han er faktisk en fersking. Kanskje prøve å være litt hyggelig, eller er det vanskelig for deg? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...